Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek

öğle
1 muz
1 dilim kek

akşam
1 tabak kıymalı hamur
yoğurt

ara
1 dilim tavuk göğsü

valla spor filan bu hafta zor gibi motivasyon sıfır ben de bu hafta..ilk vurulan aşı acıtmıyorda ikincisi acıtıyormuş içindeki ilaçtan ötürü asıl en son 3 tane aşı yapmışlardı defneye ilkinde sesi çıkmadı ikincisinde ağladı tam susuyordu üçüncüsü geldi yıktı benimki sağlık ocağını :)))canım ben şu an 38 giyiyorum oluyor ama çok rahat değil açıkcası bacak ve kalçada çok sorun yaşamıyorum ama göbeğim oturdum mu sıkıyor o da beni rahatsız ediyor ben sıkıntıya gelemiyorum hiç o yüzden tayt giyiyorum sürekli :)))

oyy hiç kıyaömyorum onlara yaaaaaaaa..ben de giydim bugun dişari çikarken kotumu benimde oturunca belimi baya bi sıktı hehehhe..ya ben tayt giyemiyorum hiç sevmiyorum nedense..giyebilsem iyi olacak rahat rahattt..ama yok ya sıksın ki bende zayıflamaya çalişayım hehehhee

dün gece ne oldu ki misafir mi vardı

çok güzel moralini bozup kaçamak yapmasan canım dahada rahat olacak

bak bak nasıl kötü örnek oluyor ya

yaw haftası filan yok şu andan itibaren başlıyon alla alla :20:

ay ne şom ağıslıymışım haftaya 1. olalım dedim valla sonuncu olucaz sanırım haftaya deli gibi dikkat etmemeiz lazım..tek ben değil herkes kaçirdi ipin ucunu motive olmalıyızzz hemde çok fenaaaaaaaa..yok kı misafirim de yoktu ama gecenin 11.30unda bebek yıkarsan ev ahıra dönğyor hehehehhehe..evet ya kaçamak yapmamam lazım ki kotlarımı rahat rahat giyeyim..aslı bu gruba girmek o kadar çok farkettirdiki anlatamam önceden totomdan geçmiyordu..sonra geçmeye başladı bu sefer ön ü 1 kariş açık kalıyorduuu.şimdi zamk gibi yapişiyorr..son evredeyimumarım olacak 1 aya kadar... amaaaaaa bununla da bitmeyecekkk 55 olacağımmmmmmmm=))))))))yoksa yaza nasıl bikini giyerimm hehehehhe

kızlar sabah kahvaltım 1 tane açma
öğle yemeğimdee hiçç sölemeyimm yaaaa
ama napimm yedim işte
1 tane patso :43::43::43::43::43::43::43:

ay ne şom ağıslıymışım haftaya 1. olalım dedim valla sonuncu olucaz sanırım haftaya deli gibi dikkat etmemeiz lazım..tek ben değil herkes kaçirdi ipin ucunu motive olmalıyızzz hemde çok fenaaaaaaaa..yok kı misafirim de yoktu ama gecenin 11.30unda bebek yıkarsan ev ahıra dönğyor hehehehhehe..evet ya kaçamak yapmamam lazım ki kotlarımı rahat rahat giyeyim..aslı bu gruba girmek o kadar çok farkettirdiki anlatamam önceden totomdan geçmiyordu..sonra geçmeye başladı bu sefer ön ü 1 kariş açık kalıyorduuu.şimdi zamk gibi yapişiyorr..son evredeyimumarım olacak 1 aya kadar... amaaaaaa bununla da bitmeyecekkk 55 olacağımmmmmmmm=))))))))yoksa yaza nasıl bikini giyerimm hehehehhe

inş canım o kotu rahatlıkla giyeceksin yakında

kızlar ben geldim nau sılsınız ben bitkin bi haldeyim bugün ofiste elektrikler yoktuu gelemedim:47::47::47::47::47:

hoşgeldin canım gittin mi doktora

Back
X