Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bugun de kimsecikler uğramıyor foruma yaaaaaaaaaaaaaaa kociş gelince kızı aşıya götğrcezzz.offff yazık yaaa iğneleri yicekkk..umarım çok huysuzlanmaz çok huysuz olursa akşama giremeyebilirim kızlarr..görüşürüzzzz

sabah
1 dilim ekmek
omlet
5 tane zeytin
sirkeli su

ara
2 tane ceviz

öğlen
yarım kase yulaf ezmesi ve süt

ara
1 havuç

akşam
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim ekmek

ara
1 ince dilim kek
yarım dilim ekmekle azcık kaşar çok acıktım da;=)

süpersinnn canım affiyetolsunn

ah ahhh bugune kadar hiç kilo derdim olmamişti ne güzel 54 55 kiloydum...o zamanlar yarım kokoreç yerdim üzerine de çeyrek daha yerdimmm hey gidi günlerrrrrrrrrrrrrrrr:56:

tanrım 50 li kiloları ne zaman göriciiiiiiiimmmmmmmmmm..bi 59.9 olsammmm daha da hırslanıcam yaaaaaaaaaaaaaaa..bu hafta 60.5 olsam haftaya görürü müyüm kiiiiiiiiiiiiii

canımcımm yaaa inş. tekrar istediğin kilona ulaşacaksın bak görrrr çok azimlisin bir çok kadın doğum kilolarındna kurtulmak için çaba bile göstermiyor sizleirn maşallahı varrr çıtır anne olacaksınn kısa zamandaaaa

1 ısımcık bükme
2 tane kraker
1 tane tutku bisküvi
1 tane kabak köftesi (küçük)

yani böyle karmakarışık bi kahvaltı (atıştırma):125:
üstüne tarçınlı yeşilçayımı yudumluyorum şimcik:126:

:))) çok alakasızzzzzz yiyeceklerr nerden buldun hrpsini diyecektim ama ikram etmişler sanırım şekerim afiyet olsunnnnnnnn

bu hafta benden hayır yok kızlar...
spor yok adet öncesi ödemim...
zaten baştan olumsuz başladımya düşünce olarak.
ondan herhalde..
neyse bu hafta böyle olsun bakalım dinlenme..ama 1 kilo bile gidermi bilmiyom..
neyse böyle düşünmek istemiyom yoksa motivasyonum bozuluvercek..
zaten baştaki hedefim yılbaşında 105 olmaktı ya..
kendimi toplayayımda haftaya 103 olayım artık bilemiyom gerçi ama kendimi sanki bunhafta veremeyecekmişim gibi geliyo bakak görek demi.....:26::26::26:

emoş bu haftaaa 103 olacaksın bak görrrrr

ya bugun de kimsecikler uğramıyor foruma yaaaaaaaaaaaaaaa kociş gelince kızı aşıya götğrcezzz.offff yazık yaaa iğneleri yicekkk..umarım çok huysuzlanmaz çok huysuz olursa akşama giremeyebilirim kızlarr..görüşürüzzzz

oy oyy şimdiden kolay gele sizeee benim bile içim cızladıı:((

bu hafta benden hayır yok kızlar...
spor yok adet öncesi ödemim...
zaten baştan olumsuz başladımya düşünce olarak.
ondan herhalde..
neyse bu hafta böyle olsun bakalım dinlenme..ama 1 kilo bile gidermi bilmiyom..
neyse böyle düşünmek istemiyom yoksa motivasyonum bozuluvercek..
zaten baştaki hedefim yılbaşında 105 olmaktı ya..
kendimi toplayayımda haftaya 103 olayım artık bilemiyom gerçi ama kendimi sanki bunhafta veremeyecekmişim gibi geliyo bakak görek demi.....:26::26::26:

ben de aynı düşünceler içerisindeyim reglime daha var ama haftaya başlamam çok kötüydü ne spor yaptım bu hafta ne de yuediklerim tatmin edici çok kaçamak yaparak başladım haftaya artık diğer haftadan itibaren yeni bir motiveyle haftaya başlarım napam:)))

şekerlerr benmenümüde yazayım bugünü kapttım

sabah
yarımdan az poğaça

öğlen
yarım kase tarhana
5-6 çatal pastırmalı yumurta
4 yk portakallı kereviz
2 yk yoğurt

akşam yemeyeceğim ama gezmye gideceğim sütlü tatlı ikram olursa ondan yerim enfazlaa diğerleri geri çevireceğim

kızlarr menümü yazayımmm üfss uzun uzadıya bir menü:( bana azcık yüklenin lütfennn

sabah
minicik bir ayçe poğaçasıı

öğlen
yarım kase tarhana çorbası
yanında 1 dilim kekepli ekmek
3 yk sebzeli bulgur pilavı
4 yk zeytinyağlı kerevizz

ara
1 elma

akşam :( çok kötüü ofs ofs
7-8 köfte (1 porsiyon=150-200 gr)
1 çay tabağı büyüklüğünde pide
2 yk yoğurt
minik bir dilim tavık gögsüü
aslında spor yapsan bu menü çok ta kötü bi menü değil ben de çok fena saldım ilkoşum bu hafta ne olacak bilmiyorum aslı çekecek bizim kulakları:18::18::18::18:

amcana deki benim bir arkadaşım var adanalıııııııııııııııııııııııııııı Allahın adamııı sana selamıııııııııııııııııııııı varrrrr o anlarr :)

canım yaaa çok geçmiş olsunnnn ne olurrr ihmal etmee hemen dr aa gitttt bizee güzel haberler ver şekerimmmm allah şifa versin

afiyet olsun canımmmmm

ben snei yerimmmmmmm ufacık tefecikliğinide yerim şekerimmmmm ayyyyyyy ama ben yinede 36 çok zayıf gibi yaaa 37:D de anlaşalım

:19::19::19::19::19:banane 36 olcam işte :)))

sabah
1 dilim ekmek
omlet
5 tane zeytin
sirkeli su

ara
2 tane ceviz

öğlen
yarım kase yulaf ezmesi ve süt

ara
1 havuç

akşam
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim ekmek

ara
1 ince dilim kek
yarım dilim ekmekle azcık kaşar çok acıktım da;=)

çok hoş canım menün en son yediğinde fındığına süt olsun artık :)))

anaaammm:18::18::18:kıyamam yavruma benimki gözümün içine bakarak ağlıyordu allahtan yaşına kadar başka yok :)))

şekerlerr benmenümüde yazayım bugünü kapttım

sabah
yarımdan az poğaça

öğlen
yarım kase tarhana
5-6 çatal pastırmalı yumurta
4 yk portakallı kereviz
2 yk yoğurt

akşam yemeyeceğim ama gezmye gideceğim sütlü tatlı ikram olursa ondan yerim enfazlaa diğerleri geri çevireceğim

süpersin canım sütlü tatlıdan bişi olmaz bi porsiyon ama tatlı yersen yemek yeme sakın :)) ben de bgnü kapattım yazayım menümü :)

Back
X