- Konu Sahibi Pinarbartu
- #58.001
ya bugun de kimsecikler uğramıyor foruma yaaaaaaaaaaaaaaa kociş gelince kızı aşıya götğrcezzz.offff yazık yaaa iğneleri yicekkk..umarım çok huysuzlanmaz çok huysuz olursa akşama giremeyebilirim kızlarr..görüşürüzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah
1 dilim ekmek
omlet
5 tane zeytin
sirkeli su
ara
2 tane ceviz
öğlen
yarım kase yulaf ezmesi ve süt
ara
1 havuç
akşam
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim ekmek
ara
1 ince dilim kek
yarım dilim ekmekle azcık kaşar çok acıktım da;=)
aynen emoş yaaaaaaaaaaaaaa bende çeyrek için elimi kirletmem
ah ahhh bugune kadar hiç kilo derdim olmamişti ne güzel 54 55 kiloydum...o zamanlar yarım kokoreç yerdim üzerine de çeyrek daha yerdimmm hey gidi günlerrrrrrrrrrrrrrrr![]()
tanrım 50 li kiloları ne zaman göriciiiiiiiimmmmmmmmmm..bi 59.9 olsammmm daha da hırslanıcam yaaaaaaaaaaaaaaa..bu hafta 60.5 olsam haftaya görürü müyüm kiiiiiiiiiiiiii
ya bu arada gecenin 12sindekoca bardak havuç portakal suyu içtim koçiş sıktıı..anammm çok kalorili midir aceppp..7 8 havuç 3 portakal
1 ısımcık bükme
2 tane kraker
1 tane tutku bisküvi
1 tane kabak köftesi (küçük)
yani böyle karmakarışık bi kahvaltı (atıştırma):125:
üstüne tarçınlı yeşilçayımı yudumluyorum şimcik:126:
bu hafta benden hayır yok kızlar...
spor yok adet öncesi ödemim...
zaten baştan olumsuz başladımya düşünce olarak.
ondan herhalde..
neyse bu hafta böyle olsun bakalım dinlenme..ama 1 kilo bile gidermi bilmiyom..
neyse böyle düşünmek istemiyom yoksa motivasyonum bozuluvercek..
zaten baştaki hedefim yılbaşında 105 olmaktı ya..
kendimi toplayayımda haftaya 103 olayım artık bilemiyom gerçi ama kendimi sanki bunhafta veremeyecekmişim gibi geliyo bakak görek demi.....:26::26::26:
ya bugun de kimsecikler uğramıyor foruma yaaaaaaaaaaaaaaa kociş gelince kızı aşıya götğrcezzz.offff yazık yaaa iğneleri yicekkk..umarım çok huysuzlanmaz çok huysuz olursa akşama giremeyebilirim kızlarr..görüşürüzzzz
bu hafta benden hayır yok kızlar...
spor yok adet öncesi ödemim...
zaten baştan olumsuz başladımya düşünce olarak.
ondan herhalde..
neyse bu hafta böyle olsun bakalım dinlenme..ama 1 kilo bile gidermi bilmiyom..
neyse böyle düşünmek istemiyom yoksa motivasyonum bozuluvercek..
zaten baştaki hedefim yılbaşında 105 olmaktı ya..
kendimi toplayayımda haftaya 103 olayım artık bilemiyom gerçi ama kendimi sanki bunhafta veremeyecekmişim gibi geliyo bakak görek demi.....:26::26::26:
iyi geceler canım
ben defneyi istiyorum![]()
aslında spor yapsan bu menü çok ta kötü bi menü değil ben de çok fena saldım ilkoşum bu hafta ne olacak bilmiyorum aslı çekecek bizim kulakları:18::18::18::18:kızlarr menümü yazayımmm üfss uzun uzadıya bir menübana azcık yüklenin lütfennn
sabah
minicik bir ayçe poğaçasıı
öğlen
yarım kase tarhana çorbası
yanında 1 dilim kekepli ekmek
3 yk sebzeli bulgur pilavı
4 yk zeytinyağlı kerevizz
ara
1 elma
akşamçok kötüü ofs ofs
7-8 köfte (1 porsiyon=150-200 gr)
1 çay tabağı büyüklüğünde pide
2 yk yoğurt
minik bir dilim tavık gögsüü
amcana deki benim bir arkadaşım var adanalıııııııııııııııııııııııııııı Allahın adamııı sana selamıııııııııııııııııııııı varrrrr o anlarr :)
canım yaaa çok geçmiş olsunnnn ne olurrr ihmal etmee hemen dr aa gitttt bizee güzel haberler ver şekerimmmm allah şifa versin
afiyet olsun canımmmmm
ben snei yerimmmmmmm ufacık tefecikliğinide yerim şekerimmmmm ayyyyyyy ama ben yinede 36 çok zayıf gibi yaaa 37de anlaşalım
aslında spor yapsan bu menü çok ta kötü bi menü değil ben de çok fena saldım ilkoşum bu hafta ne olacak bilmiyorum aslı çekecek bizim kulakları:18::18::18::18:
sabah
1 dilim ekmek
omlet
5 tane zeytin
sirkeli su
ara
2 tane ceviz
öğlen
yarım kase yulaf ezmesi ve süt
ara
1 havuç
akşam
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim ekmek
ara
1 ince dilim kek
yarım dilim ekmekle azcık kaşar çok acıktım da;=)
kızlaaaarrrrrrr süper bişi olduuuuu..eski kotlarım olduu tabi eskisi gibi değil ama en azından düğme kapandıııııı:) zamkk gibi ama düğmenin kapanması bile bişey di miii
şekerlerr benmenümüde yazayım bugünü kapttım
sabah
yarımdan az poğaça
öğlen
yarım kase tarhana
5-6 çatal pastırmalı yumurta
4 yk portakallı kereviz
2 yk yoğurt
akşam yemeyeceğim ama gezmye gideceğim sütlü tatlı ikram olursa ondan yerim enfazlaa diğerleri geri çevireceğim
özgem hoş geldin fıstıkk geçmiş yapıyorsun sanırsammmmmmmm bitinceee piştlee:)