- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #58.101
hımsss anlaıdm canımmmmm,tabi siz durumunuzu daha iyi bilirisnizzz şöylede birşey var artık smmm ler ortaklaşma yoluna gidecek bu kanunlaa beraber, meslektaşlar alt yapılarını oluştuymayabaşladı ortkalşama işine yarayabilirr sana sıkıntı olacakmış gibi görünüyor ama ofisi büyütürsenizzzzz sende rahat edersinnn br süre katlanılaiblir, istanbul smmm odasının videoları varrr onları bin dinlesin eşinn fikri çok değişecektirrrr,
mesleğin içde bulundu süreçle ililgi bilgiler veriyorrr gaza geliyor insan.
ayrıcaaaa bugn bir mail geldi ISMMMO baksın eşin istanbuldaaaydınız sanırım, seminere katılsınnnn yakınsaaaa
mihrü kuşum bahsettim yaa bakınıyo şimdi..inş olur...aslında benim fikrim burası çok küçük bi yer ama ist.te amcasının oğlu var pendikte...o da yeminli yanında çalışıyo ve bikaç kere dedi gel beraber çalışalım die...onun yanına gidebilir sankim..annemlerin de küçükyalı da evleri vr hazır dayalı döşeli..onlar diyarbakırda olduğu için o ev boş duruyo...orda da kalırız hem abimlere de yakın...ama tabi bu benim fikrim onun da bu fikri düşünmesi lazım nihayetinde kendi işi..kendi istemesi lazım ama bakalım....