Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hımsss anlaıdm canımmmmm,tabi siz durumunuzu daha iyi bilirisnizzz şöylede birşey var artık smmm ler ortaklaşma yoluna gidecek bu kanunlaa beraber, meslektaşlar alt yapılarını oluştuymayabaşladı ortkalşama işine yarayabilirr sana sıkıntı olacakmış gibi görünüyor ama ofisi büyütürsenizzzzz sende rahat edersinnn br süre katlanılaiblir, istanbul smmm odasının videoları varrr onları bin dinlesin eşinn fikri çok değişecektirrrr,
mesleğin içde bulundu süreçle ililgi bilgiler veriyorrr gaza geliyor insan.
ayrıcaaaa bugn bir mail geldi ISMMMO baksın eşin istanbuldaaaydınız sanırım, seminere katılsınnnn yakınsaaaa

mihrü kuşum bahsettim yaa bakınıyo şimdi..inş olur...aslında benim fikrim burası çok küçük bi yer ama ist.te amcasının oğlu var pendikte...o da yeminli yanında çalışıyo ve bikaç kere dedi gel beraber çalışalım die...onun yanına gidebilir sankim..annemlerin de küçükyalı da evleri vr hazır dayalı döşeli..onlar diyarbakırda olduğu için o ev boş duruyo...orda da kalırız hem abimlere de yakın...ama tabi bu benim fikrim onun da bu fikri düşünmesi lazım nihayetinde kendi işi..kendi istemesi lazım ama bakalım....

mihrü kuşum bahsettim yaa bakınıyo şimdi..inş olur...aslında benim fikrim burası çok küçük bi yer ama ist.te amcasının oğlu var pendikte...o da yeminli yanında çalışıyo ve bikaç kere dedi gel beraber çalışalım die...onun yanına gidebilir sankim..annemlerin de küçükyalı da evleri vr hazır dayalı döşeli..onlar diyarbakırda olduğu için o ev boş duruyo...orda da kalırız hem abimlere de yakın...ama tabi bu benim fikrim onun da bu fikri düşünmesi lazım nihayetinde kendi işi..kendi istemesi lazım ama bakalım....

hakkınızdaa hayırlısı osun fısıtkımmmmmmm zor bir süreç inş. yıpranmadann atlatırısnızzz fıstıkım:))))

:)))))gçemiş olsun canımmm:)) 4 çocuk oy oyyy yaramaz bbıdıklarrr eminim savaş alanına döndürmüşlerdir:))) bizim çok çocuklu arkadşaımız yok o yüzden çok sıkınıtımız olmuyor öyleee,
bencee misafir gelinceee banyoyu kullandırma sifon bozuk dee geri tepiyor de klozeti kullanmıyoruz de:DDDDD normal wc yolunu gösteerr şekerrrr

hee hee hee aralarından sadece 1 ini tanıyorum diğerleri de tanışmak için gelmek istemişler...onlar çocuklu olanlardı:))ama ALlah var kadınlar sürekli çocukları uyardı rahat rahat durmadılar bu da benim hoşuma gitti...tabi bu kadar yoğun misafir dönemi olduğu için de tahammülüm azalmış olabilir:))o dil de eşimin yeğenlerini engellemek lazım asıl...misafir çocuğu en azından soruyo gidiyo..bizimkiler açıyo kapıyı giriyo sormuyo bile:)))neyse bakcaz bi çaresine artık:))
senin keyifler nasıl?ne alemde?

hee hee hee aralarından sadece 1 ini tanıyorum diğerleri de tanışmak için gelmek istemişler...onlar çocuklu olanlardı:))ama ALlah var kadınlar sürekli çocukları uyardı rahat rahat durmadılar bu da benim hoşuma gitti...tabi bu kadar yoğun misafir dönemi olduğu için de tahammülüm azalmış olabilir:))o dil de eşimin yeğenlerini engellemek lazım asıl...misafir çocuğu en azından soruyo gidiyo..bizimkiler açıyo kapıyı giriyo sormuyo bile:)))neyse bakcaz bi çaresine artık:))
senin keyifler nasıl?ne alemde?

:))ozaman yeğeni uygun bir köşe bulup sıkıtırıyoruz:D hehe:)) kilitle kapıyı şeker bozuk de:D
ben iiim fıstıkkkkkk bir bilirkişi raporu var elimdee ofss şirket bölünmesii işin içindne çıkmaya çalışıyorum sıkılımbıraktımmmmmmm
hayat telaşııı işte:DDDDD
diyet nasıl gidiyor fıstık

:))ozaman yeğeni uygun bir köşe bulup sıkıtırıyoruz:D hehe:)) kilitle kapıyı şeker bozuk de:D
ben iiim fıstıkkkkkk bir bilirkişi raporu var elimdee ofss şirket bölünmesii işin içindne çıkmaya çalışıyorum sıkılımbıraktımmmmmmm
hayat telaşııı işte:DDDDD
diyet nasıl gidiyor fıstık
yok ya bunlar arsız epey..yaptığımı hemen gidip dedeye,anneanneye falan şikayet ediyolar:)))şaka bi yana despot yenge de olmak istemiyom...bakalım kafa yorcam bu süreçte biraz:)))
Kolay gelsin cenim:))
diet sorma yaaa:((bu hafat çok ii dildi..evde misafir telaşı olunca tipik tempom sabah akşama kadar aç geziyom akşam da ikramlardan yiyom dolayısı ile çok sağlıksızdı anlıycan:))ya ben karatay ya da dukana başlamak istiyoruma slında...senin bi fikrin var mı?

canım moralini bozma önce
bende 4 defa girdim
bunun aptallıkla alakası yok canım ben artık kafayı yiyecektim her sene aynı şeyleri okuyordum ben bunu biliyorum diyorum ama yine olmuyordu artık soracak soru kalmadı sorunun soruş biçimini değiştiriyorlar saçma sapan şeyler sokuyorlar
sen tek bir kitaptan çalış çok fazla kafan karışmasın ihtiyaç ve yargı güzeldi şimdi nasıl bilmiyorum

ya ben öncekilerde çok çalişmadım 2 sene öncekinde çok çaliştim tarihe ondada bi ton yanliş yaptım...geçen sene hiç çalişmadım 6 yanliş fazla yaptım yani çalişsam da çalişmadam farketmiyor yaaaaaaaaa offff.bende yargının eğitimi var...gk de datanın var ay bilmiyorum haftaya başlamaya çalişicammmm

:)) peki ödül için değerrr canımmm inş. bu hafta füzel kg verirsinnn sonrada ödüllendirirsin kendini.
portakal suları afiyet olsun süt olsun pıt pıt yağ löp löp et olmasın:DDDDDDD
senin o bıdığını yerimmm annesiiiiiiiiiiiiii yerimmmmmmmm

bu hafta bi halt olmayacak benden sanırım tartıldım sabah çok kötüüüüüüüüü

kız dilini ısır :nazar::nazar::nazar:bana varya herkes derdiki iki saate uyandır emzir yoksa kan şekeri düşer derlerdi ben hiç ellemezdim ne şekeri düştü ne de başka bişi oldu gündüz sıkılırdım kendim uyandırırdım oynaşıyım diye ama gece hiç ellemezdim düzeni bozulmasın diye :))sen de elleme uyusun aşılardan ötürü antikorlar karşı atağa geçiyor vücudu fazladan çalışıyor diye uyuyorlar benimki aşı yapıldımı sürekli uyur :52::52::52:

ben bi 40 nına kadar uyandırdım 2 saatte bir.sonra süreler uzadııı.3 4 5 saat olduu..şimdi hiç ellemiyorum zaten 6 7 saatte kendi uyanıyorrr..kız benimkide uyudu dün akşam şok oldummmmmmmmmmm..gündüz bende 2 saatte bir uyandırıyorum eğer uyursa hehe

canımcım dün tahlil sonuçlarını aldıktan sonra gittim ama ameliyata girmiş..ha çıktı bekleyin gitmeyin falan dedi hemşire...bekle bekle doktor fala yok ben de elticike gösterdim o da sisstit dedi ama onun aanı dil..o yüzden bugün bi daha gitcem bakalım ne dicek?

hmm anladım canım git bakalım ne dicek doktorunnnn....geçmiş olsun canım

hmm anladım canım git bakalım ne dicek doktorunnnn....geçmiş olsun canım

bugün öğleden sonra gitcem bakalım..sadece ilaç vercek ama ii bi ilaç lazım bana tabi:))yanlız muayene sırasında bi kaç bişey sordu doktor..sanırım bi müşteri bağladım ama hadi bakalım:))villa yapıos size de gerekirse ben çzimek isterim falan didim adam da hımm bunu bi düşünelim didi:))beklemedeyim:))

kızlar çıkıyorum ben artık...elimdeki illeri toparlayıp hastaneye geçcem...öptüm herkesi...mihro kuşum hoş sohbetin için sağoalsın biraz rahatladım:)))ne ddidim ki dime bu kadarı bile ii geldi:)):54::54:

kızlar çıkıyorum ben artık...elimdeki illeri toparlayıp hastaneye geçcem...öptüm herkesi...mihro kuşum hoş sohbetin için sağoalsın biraz rahatladım:)))ne ddidim ki dime bu kadarı bile ii geldi:)):54::54:

canımcım cici bak kendinneeeeeee nedemek nedemek sen sağol canımm:)

kızlarrrr ben bugünkü menümü yazayımmmm akşam yemek artıkkkkk

sabah
1 patatesl açma

öğlen
4 yk makarna
2 yk tavuk sote
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek

5-6 tatlı kaşığı supangle

akşam en fazla meyve

bugün öğleden sonra gitcem bakalım..sadece ilaç vercek ama ii bi ilaç lazım bana tabi:))yanlız muayene sırasında bi kaç bişey sordu doktor..sanırım bi müşteri bağladım ama hadi bakalım:))villa yapıos size de gerekirse ben çzimek isterim falan didim adam da hımm bunu bi düşünelim didi:))beklemedeyim:))

iyi iyi versin ilaçta kullan canım..aa sen mimar mısın

Back
X