Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım maaşallah kızına nazar değmesin bencede kimseye söyleme tatlım yaşıtları gibi büyüsün yoksa ileride çok ezilir bu sorumluluk altında bilmiyormuş gibi davranın bence..ben kendimden biliyorum bende 5buçuk yaşında kendikendime öğrenmiştim annemler pek kimseye söylemesede duyan abarttıkça abarttı sonra insanın üstünde yük oluyor..küçükken çok zeki en başarılı olduğun için sürekli en iyisi olmaya çalışıyorsun bisüre sonra insan yaşıtları gibi olamıyor..ben gene sonradan toparladım ama çoğu insanda öyle oluyor gerçekten,olmamış gibi davranın şekerim birde öğretmenler seneye 1. sınıfa yazdırın derlerse yazdırmayın sakın anasınıfına gitsin yaşıtları gibi herşeyi zamanında yapsın bebiş altında ezilmesin....tekrar maaşallah tatlım bebişine

tşk akrep...evt hem temız hava ıyı geldı o kadar cok yuruyen varkı saat gecenın 9,30 du şaşırdık...aksamları dört duvar arasına kapanmak ne zormus...

41 kere maşşalllah bacım..
üstüne düşme sakın bırak kendi haline..benim oğlum da okumuştu önceden..
yalnız bişi anlamadım..kurana geçecek olan senmisin kızınmı..

sağolo canım.kız su doldutrmaya gitmeye vaktim ytoktuuu.ama bugün gidecem .sabah yürüyüşe gidrken çeşmeden doldurdum.ıyyyyyyyyyyyyyyy içemedim zor içtim yanii.
ben zaten biliyorum.kızım geçecek kurana inşallah teyzesii.senin oğlunada maşallah.şimdi büyükmü.yani kaç yaşında.

ya bu ıncır kayısı ve bıtkı cayı ınsana şişkinlik ve tokluk hıssımı verıyor ?

öncelikle hayırlı günlerrrrrr.... canım destinam kızm içindeiklerine çok teşekkür ederim.allah hepimizin evladına hayırlı uzun ömürler versin inşallah.
bende öyle oluyodum kayısıyla bitki çayı içince.hemde camnnım hiç tatlı istemiyodu.buaralar bende başlasam iyi olacak.

sağol sedam .haklısın bende öyle düşünüyorum zaten.çocuk çocukluğpunu yaşasın diyorum.zaten erken okula verme gibi bi niyetim yok.çünkü bi başlayınca okula hayatımnı9n yasklaşık17 sensi felan hep öğrencilikle geçecek.ben çok uğraştım aslında okuma yazma öğrenmesin di,ye.ama içinden geliyo.neyse işte böyle.ayy inşallah benim kızmda senin gibi eczacı olur ablasııı.öpüldün fıstııık.

ben pcyi aşağı alıp çıkıyorum.çhalı silcem kapı banyo temizliycem.hadi bana kolay gelsiiinngamyoncuiremsu

cok şükür canım cok iyi görünüyosunŞeniz
evet adım zeynep benim derslerim de iyi gibi bakalım sınava az kaldı senağlama
kızına cok sevindim okumayı sökmesi cok iyi bence söylemeyin nazar deymesin sakın
allah bagıslasın bu yasta valla cok güzel

günaydın herkese ben 1buçuk saat yürüdüm geldim..buarada akşam yemeğinde lahmacun yedim ama gece 200kere ip atladım 200mekik çektim gitmiştir herlde yağa dönüşmeden

valla canım cekti şimdi sırnaşık şey
yaga dönüşmeden gitmiştir canım cok iyi yapmıssın
ben de mekikleri arttırıcam artık yoksa gitmicek bu göbek delikafadulden

valla canım cekti şimdi sırnaşık şey
yaga dönüşmeden gitmiştir canım cok iyi yapmıssın
ben de mekikleri arttırıcam artık yoksa gitmicek bu göbek delikafadulden

inşallah erimiştir canım gerçi haftada bikere olsun okadar napalım..arttır canım havalarda iyice ısındı gene ince kıyafetler çıktı ortaya heryerden yağlar çıkması çok kötü görünüyor ya incecik bluzlardan belli oluyor..geçen yılki bluzlar bana çok bol geliyor bikaç kilo daha gitsinde yazlık alışveriş yapacam inşallah

sağol şekerim benim inşallah sende öpüldün Şeniz

ben pcyi aşağı alıp çıkıyorum.çhalı silcem kapı banyo temizliycem.hadi bana kolay gelsiiinngamyoncuiremsu

canım ev pırıl pırıl oldu valla hem ev temizleniyor hem spor yapmış oluyorsun ellerine sağlık..yarın dersim yok bende tümgün yapmayı düşünüyorum.. kolay gelsin sana :1hug:

canım ev pırıl pırıl oldu valla hem ev temizleniyor hem spor yapmış oluyorsun ellerine sağlık..yarın dersim yok bende tümgün yapmayı düşünüyorum.. kolay gelsin sana :1hug:

sağol fıstığımm.gel salta yapayımda yiyek.yanına da mis gibi yeşil çayyy-tatlicadiarzu-apartmana girince yumuşatıcı kokuyo dfiyo k0mşular.ama bittim yqni yoruldum.hgalının birini daha şimdi bitirdim.bide şu banyoyu halleteydim.hafta sonuna da yatak odasııı.oohhhh miws gfibbiii.ondan sonra sen sağ ben selamet.
hadi bebişim sanada iyi dersler.

evet ben de onu bekliyorum 2 hafta önce bi kot aldım 2 beden kücülmüşüm şimdi oda büyük gelmeye basladı :bbo:
aslında böyle baya mutlu oluyorum ama biraz daha verdikten sonra alısveris yapmak daha mantıklı :)

kızlar kolay gelsın...alısverısler falan ohh...

tubacım ellerıne saglık merak etme ev işi nankördur bır hafta gectımı aynı oluyor...

seda ıyı dersler...

benım tansıyonum dustu sanırım bırazdan ayran ıcıcem...sımdı bıtkı cayı ıcıyorum...ne kadar sakın bızım forum yaa...

slm kizlar ben geldim ama gidecem sabah saat 8den beri disardayim hic oturmadim yurudum pazara gittim okula gittim simdide gezmeye gidecem hicbirsey yemedim aksamda elma yemistim sadece acimdan oldum ama orda yiyecem ne yapim gittigin zaman mecbur yiyorsun en iyisimi hic birsey yememmek
hadi kizalr size kolay gelsin bende gidim kimselerdeyok zaten gelince ugrar raporumu veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…