Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar napıosunuz ben okuldan yeni geldm ve cok hastaym hala gecmek bilmio bu hastalık kulaklarım arka alt kısmı da acımaya basladı ben sanırım yine doktora gtcem:(gece de 4 e kdr uyuyamadm. ondan sabah da gec kalıodm az daha babam uyandırdı 15 dk da hazırlanıp cıkmak zorunda kaldım:( sizler naptınız gününz nasıl gecti

geçmiş olsun canım.

arkadaşlar ben şimdilik çıkıyorum. malum taaaa diğer kıtanın bir ucuna gidicem yolum uzun. eve gidip akşam yemeğimi yiyip sporumu yaptıktan sonra yazacağım menumu

kendinize iyi bakın. kapatın gözlerinizi ve kendinizi istediğini kiloda ve istediğiniz kıyafetle hayal edin ben öyle yapıyorum.:) gülmeyin ama.

sevgiyler:32:

arkadaşlar ben şimdilik çıkıyorum. malum taaaa diğer kıtanın bir ucuna gidicem yolum uzun. eve gidip akşam yemeğimi yiyip sporumu yaptıktan sonra yazacağım menumu

kendinize iyi bakın. kapatın gözlerinizi ve kendinizi istediğini kiloda ve istediğiniz kıyafetle hayal edin ben öyle yapıyorum.:) gülmeyin ama.

görüşürüz cnm ben de cıkıyorum brz dinlenyem

özgem haklısın.. konuşma yapmak için iyi bi fırsat... çocuk için istediğim koşulları anlatmam daha kolay olurr.. hakan da bu koşulları sağlamak için ailesine gerekli uyarıları yapacaktır... tek istediğim ailesinin vicdanlarıyla başbaşa kalması..

inşallah canım herşey istediğin gibi olur...ailesinin vicdana geleceğini hiç sanmıyorum çünkü azcıkda olsa vicdan sagibi olsalardı bir yuvayı yıkmak için bu kadar uğrşmazlardı...vicdan değil allah korkusu olsaynış keşke biraz belki o zaman biraz huzurun olurdu

Ödem atmak için formül

Vücudumun şiştiğini hissediyorum. Bazen kıyafetlerime bile sığmıyorum. Neden ödem olur? Ödem atmak için ne yapabilirim?

Ödem, vücutta sıvı birikmesidir ve yaygın karşılaşılan bir sorundur. Bazı günlerde "Yüzük parmağıma sığmıyor, ayakkabılarım küçük geliyor, gözkapaklarım şişiyor" diye şikayet ediyorsanız eğer, siz de ödem problemi yaşıyor olabilirsiniz.

Ödem problemi ciddi hastalıkların belirtisi olabilir. Böbrek hastalıkları, karaciğer hastalıkları, kalp-damar sorunları, hormonal hastalıklar, ödeme yol açabilir. Bunun dışında nedeni bilinmeyen (idiyopatik) ödem de olabilir. İdiyopatik ödem genellikle bayanlarda görülür. Adından da anlaşıldığı gibi nedeni belli değildir, ancak gerginlik, fazla kilo, karbonhidrat tüketimi, bol tuzlu diyet, adet dönemi öncesi ve sonrası, menopoz gibi nedenler ödeme yol açabilir.

İdiyopatik ödem korkulacak bir hastalık değildir ve yıllarca sürebilir. Bu durumlarda sıvı tüketiminin artırılması ve bazı bitki çayları sizi rahatlatabilir. Hekiminiz hastalığınıza bağlı bir ödemin olduğunu söylemiyorsa veya ödem için ilaç kullanmanıza gerek yok ise ilaçsız bu işi çözmenin birkaç yolu var.

Sıvı (su) tüketiminin yüksek olmasına dikkat edin. Tükettiğiniz besinlerin Na (sodyum) oranlarının düşük olmasına dikkat edin. Hazır yiyecekler, et suyu tabletleri, turşular, konserveler tuz yönünden zengin besinlerdir. Sizi rahatlatacak küçük bir formülle de bu sorunu çözebilirsiniz.

n 1 yemek kaşığı biberiye

n 1 yemek kaşığı rezene

n 1 tatlı kaşığı anason

n lt. suda bitki karışımını demleyin. Otları suyun içinde bırakmamaya dikkat edin. Gün içinde 2-3 fincan bu karışımdan içebilirsiniz.

Prof. Dr. Osman MÜFTÜOĞLU

Hurriyet

ben anason yerine yeşil çay ekliyordum sadece bu çayla 7 kilo vermiştim ben bi ara ama şimdi sadece rezene ve yeşil çayı karıştırıp içebiliyorum biberiye yasak bebişimin gelişimini engellermiş

sezeryanla doğum yaptığım için yapmıyorum şu an ama en kısa sürede başlayacağım plates yapacaktım annem bekle 6 ay dolsun öyle yap dedi..ay ne biliyim çelişkideyim

canım ben doktoruma sordum da başladım bi sakıncası olmadığını sölemişti ki ben 2 aylıkken sormuştum...sen de bir danış istersen

ay kızlar merhabaaa ben geldim:(((
serçe parmağımaaa bıçakla daldım:DDDD 2 yarabandı var hala kanıyoırr :((( yazık ilkoşaaa

menümü yazayım
yarım poğaça

öğlen
kızarmış tavuğun gögüs bölümü
elim kadarr kağıt inceliğinde lavaş

akşam
bir pidenin 1/10 nu:DD
8-9 yk piyazz az yağlı bol limonlu
1 bardak ayran
çok olmuş dimi ama kaptırıdım kendimi :D

ay kızlar merhabaaa ben geldim:(((
serçe parmağımaaa bıçakla daldım:DDDD 2 yarabandı var hala kanıyoırr :((( yazık ilkoşaaa

menümü yazayım
yarım poğaça

öğlen
kızarmış tavuğun gögüs bölümü
elim kadarr kağıt inceliğinde lavaş

akşam
bir pidenin 1/10 nu:DD
8-9 yk piyazz az yağlı bol limonlu
1 bardak ayran
çok olmuş dimi ama kaptırıdım kendimi :D

geçmiş olsun canım benim öpüyümde geçsin :54:

piyaz çok olmuş

kızlar ben çizelgemi evdeki tartıma göre değiştirdim. doktorda 124.5 ama evde 126 çıkıyordum. meger doktor giysi farkı 1 kg düşüyormus. evdekine göre olması daha dogru gibi bu durumda. ve sabahları wc den sonra atlet külot:)

cuma ya biraz daha inmiş olmasını diliyorum:(
hehe şekerr eynen öyleeeeeeee aç karnınaaa atletle donla hahaha:DDDDDD

kızlar napıosunuz ben okuldan yeni geldm ve cok hastaym hala gecmek bilmio bu hastalık kulaklarım arka alt kısmı da acımaya basladı ben sanırım yine doktora gtcem:(gece de 4 e kdr uyuyamadm. ondan sabah da gec kalıodm az daha babam uyandırdı 15 dk da hazırlanıp cıkmak zorunda kaldım:( sizler naptınız gününz nasıl gecti
canım benim yaaa geçmiş olsun, dr a git mutlaka ihmal etmeee sinüzzüt olabilir belki akıyordurr:((((

bende akşam akşam parmağımı kestim:DD
herkes nerde yaa:(:(
evdeeeee kuzucuk gel hadii sohbet edelim

cici bak kenineee canımm gelincee göüşürzzzz.
neden gülelim kendini motiveee ediyorsunnnnn kendiniiiiiiiiiiii
hehe biz ayşelyeee İmajinasyon yapıyoruzzzz:DDDD hehe sende katıl aramızaaaaa sendede o potansiyeli gördm

geçmiş olsun canım benim öpüyümde geçsin :54:

piyaz çok olmuş

ay ay caanım canımm geçtii geçti acısı kalmadı sadecee kanıyor:(
ay canım aslında piyazın fasulyesi azdıdaa domatesti bierdi maydanozdu soğand vs. derken çoğaldı:DD bitsin diyede yedim mecburen neyseki erken yedim yatana kaadar erir:)
6 ydı yediğimde

Back
X