- Konu Sahibi Pinarbartu
- #62.541
ay bizde yailk doğduğunda altını açtığımız gibi pırrttt kaka yapıyodu bide tazikli batırıyodu zilli ne zamandır yapmıyodu yaptı dünn cadıııhehehehee büyüdükçe işeme olayını yapmıyolar ama ilk doğduğunda ben alt açması yetiştiremiyordum çiş kaka ne varsa slıyordu hehehee
![]()
bencede yaaaaaaa ben 2 çocukistiyodum vazgeçtim 1 yeter hehehcanım benim bir tane doğurda ben sana o zaman bir daha sorarım kaç tane istiyordun diye :)))))))
ay çok sevindim canım yaaaaaaaaa..ne güzel değişiklikkkoff kızlar ne yazışmışsınız öle beee valla yarısına baktım gerisini bıraktım aman oku oku bitmiyor...
kızlar ben resim kursuna başladım![]()
hep istiyordum ama bi türlü fırsat bulamıyordum gittim kaydoldum en sonunda..resmim güzeldir benim ama teknik öğrenmek istiyordum iyi olacak benim için değişiklik olacak :)))))))
ayy evet çok güzel yağıyoooGUNAYDIN KIZLARRRRRRRRRR
cok guzel bir gun çunku lapa lapa kar yağmaya başladı çokk özlemişim karıı
ne aşısı oldun canımmmkızlarrr..dun aşı oldum dunden beri bir tuhafım hastada oluyorum bugun sanırım zayıflatılmış mikrop verildi ya ondan mı boleyim??Hasta olacak bir eylemde bulunmadım??kolumda fena agrıyo kullanamıyom
bilen var mı??
menümü yazıyorum ama kızlar kızmadan miktarlarına özellikle dikkat edin lütfennn..
kah:
1dilim ekmek
2y.k. acılı domatesli sos
1y.k. patates kavurma
ara:
1çay bardagı kadar yogurt
ögle:
1 kase tarhana çorbası
ara:
1 avuç mısır patlagı
54 leblebi
5 kuru üzüm
akşam:
1 tabak pırasa yemegi
ara:
1 ince dilim kabak (tatlı kabagını fırına sürdüm şekersiz)
54 leblebi miii çok kalorili değildir umarım leblebiii