• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:1::1::1::1:hehehehee büyüdükçe işeme olayını yapmıyolar ama ilk doğduğunda ben alt açması yetiştiremiyordum çiş kaka ne varsa slıyordu hehehee:1::1::1::1:
ay bizde yailk doğduğunda altını açtığımız gibi pırrttt kaka yapıyodu bide tazikli batırıyodu zilli ne zamandır yapmıyodu yaptı dünn cadııı

canım benim bir tane doğurda ben sana o zaman bir daha sorarım kaç tane istiyordun diye :)))))))
bencede yaaaaaaa ben 2 çocukistiyodum vazgeçtim 1 yeter heheh

off kızlar ne yazışmışsınız öle beee valla yarısına baktım gerisini bıraktım aman oku oku bitmiyor...
kızlar ben resim kursuna başladım :52::52::52::52::52:
hep istiyordum ama bi türlü fırsat bulamıyordum gittim kaydoldum en sonunda..resmim güzeldir benim ama teknik öğrenmek istiyordum iyi olacak benim için değişiklik olacak :)))))))
ay çok sevindim canım yaaaaaaaaa..ne güzel değişiklikkk

GUNAYDIN KIZLARRRRRRRRRR
cok guzel bir gun çunku lapa lapa kar yağmaya başladı çokk özlemişim karıı
ayy evet çok güzel yağıyooo

kızlarrr..dun aşı oldum dunden beri bir tuhafım hastada oluyorum bugun sanırım zayıflatılmış mikrop verildi ya ondan mı boleyim??Hasta olacak bir eylemde bulunmadım??kolumda fena agrıyo kullanamıyom
bilen var mı??
ne aşısı oldun canımmm

menümü yazıyorum ama kızlar kızmadan miktarlarına özellikle dikkat edin lütfennn..
kah:
1dilim ekmek
2y.k. acılı domatesli sos
1y.k. patates kavurma

ara:
1çay bardagı kadar yogurt

ögle:
1 kase tarhana çorbası

ara:
1 avuç mısır patlagı
54 leblebi
5 kuru üzüm

akşam:
1 tabak pırasa yemegi

ara:
1 ince dilim kabak (tatlı kabagını fırına sürdüm şekersiz)

54 leblebi miii çok kalorili değildir umarım leblebiii

off sinir oldum kaç saattir elektrik yoktu meğer tüm istanbul hatta 4 ilde daha yokmuşş bende söylenip duruyodum hehehehhe=) aaa elektriksizlik çok kötü yawssss.kombide çalişmiyoduu ödüm koptuu gelmezse uzun süre diye kızı hasta edecem =((((

karakedi hoşgeldinnnn..bende 28 yaşındayım evliyim bebiş yok..

slm canım ben 31 yaşındayım ama hala bebiş yok :) bu kilo ilee olursa sonum 90 olur sanırsam. önce zayıflamak sonra kocayı ikna etmek sonra hamile kalmak ooooo yaş 35 olur o zamana kadar da bende sağlam yumurta kalmaz ya:35::35:
ya kızlar ben hala temizliğe başlayamadım iyi mi. saatlerce ne ediyom bir anlasam. :59:bir odaya giriyom şunu topla şunu kaldır derken bakıyom saatler geçmiş...şimdik kalkıp şu bulaşıkları yıkayam sonra da artık evi süpürem yeter gari demi :)
bu arada lahana salatası yaptım gayet güzel görünüyoooo siz bana tarif yazmadınız ama buldum ben hıı:63:
:77::76::78::95:ya ben bu smile lara bayılıyoooom

slm canım ben 31 yaşındayım ama hala bebiş yok :) bu kilo ilee olursa sonum 90 olur sanırsam. önce zayıflamak sonra kocayı ikna etmek sonra hamile kalmak ooooo yaş 35 olur o zamana kadar da bende sağlam yumurta kalmaz ya:35::35:
ya kızlar ben hala temizliğe başlayamadım iyi mi. saatlerce ne ediyom bir anlasam. :59:bir odaya giriyom şunu topla şunu kaldır derken bakıyom saatler geçmiş...şimdik kalkıp şu bulaşıkları yıkayam sonra da artık evi süpürem yeter gari demi :)
bu arada lahana salatası yaptım gayet güzel görünüyoooo siz bana tarif yazmadınız ama buldum ben hıı:63:

hehe bende 82,6 ile doğuma gittim canım yaaaa çok fena hamilelikte boğazı tutmazsan=)))eşin istemiyo mu bebişş?ayy ben hiç sevmem ki lahana sana tarif vereyimm=) ayşe olsaydı o verirdi aşçımızzzzz=)

egzersizlerim
30 dakika bisiklet
20 dak egzersiz(yerde debelenme mekik benzeri hareketler
30 dak lesli 1-2

selam şekerlikllerim. ben geldim neredeyse tüm gün yattım uyudum. ve şu anda da başım ağrıyor bu yüzden. ama dinlendim sanırım. birazdan dışarı çıkıp alışveriş yapıcam aktara falan gidicem şu mısır püskülü kiraz sapı yeşil çay vs eksiklerimi almaya. bu arada kar atıyor. atıyor diyorum çünkü rüzgarla düşen birkaç taneden baska yok:( şöyle 1984 deki gibi bi yağsa istanbula yaaaa nefret ediyorum küresel ısınmadan:(

54 leblebi miii çok kalorili değildir umarım leblebiii
ya düzelttim ama hemen farkettiniz 5 leblebi.
hayır bide özellikle miktarlara dikkat edin dedim ya:9::9:
off sinir oldum kaç saattir elektrik yoktu meğer tüm istanbul hatta 4 ilde daha yokmuşş bende söylenip duruyodum hehehehhe=) aaa elektriksizlik çok kötü yawssss.kombide çalişmiyoduu ödüm koptuu gelmezse uzun süre diye kızı hasta edecem =((((

sular da yoktu mutfak dandini...toparliyim bariii girerim sonra öptüm kızlarrrrrrrrrrrrrr

ay bizimde 2 gündür sular yoktu depo var ama makinalar çalışmıyo bugün sabahtan beri çamaşır makinası,bulaşık makinası yoruldular yazıkk

selam blkack cat hoşgeldin aramıza ben de sana kendimi tanıtayım. adım Oya 34 yaşındayım ve müzmin bekarım:43: özel bir şirkette çalışıyorum istanbul sarıyer de oturuyorum bir kedim var:) grubun en şişkosuyum. memnun oldum şekerim:16:

ben şinci çıkıyorum sevgililerim. bankaya gidicem kredi kartı borcumu yatırmaya ordan aktara gidicem ordan dönüp gelirim akşam yemeğim sirkeli suda bekliyor şu an:) 1-2 saat sonra ben sizi sevgiyle kucaklayana dek allaha emanet olun.

sizi öpüyorum ki nasıl öptüğümü bilirsiniz ahahahaah:54::54::54::54::54:

ben çıkıyorum güzeller
küçük oglum gece boyu ateş ve öksürükten uyuyamadı.
şimdi sızdı kaldı
kocişimde büyük oglumu dersaneden almaya gitti yemek yiyecegiz şimdi .
onlara fırında tavuk bana pırasa:56:
alt komşumuzun eşi geldi şimdi eşimle kaloriferlere bakmaya.
bana çok zayıflamışın verme artık diyo..:12::12::12:
ya abi dedim ben daha yeni 100 kilo oldum.:9::9::9:
ama biraz bekle aynı kilodada vücudun alışsın diyooo:21::21::21:

ben şinci çıkıyorum sevgililerim. bankaya gidicem kredi kartı borcumu yatırmaya ordan aktara gidicem ordan dönüp gelirim akşam yemeğim sirkeli suda bekliyor şu an:) 1-2 saat sonra ben sizi sevgiyle kucaklayana dek allaha emanet olun.

sizi öpüyorum ki nasıl öptüğümü bilirsiniz ahahahaah:54::54::54::54::54:

ay bilmemimm:25::25:m bilmeminnnn:25:

gerçi 2 ziyaretçi var aşagıda ..
sizlere ayıp olmaz herhalde siz gezinin sayfalarda 14. takım elemanlarından birileri mutlak gelir sizede iyi akşamlar sayın ziyaretçilerrr:16:

selam kızlar ben rüzgarı yedim geldim
biraz kendime geleyim gelirim

hazal mesaj atmış elektrik yokmuş bide misafirliğe gitme durumları varmış gelemezsem izinli olayım diyor

ben geldim ama yine yalnızım bu b enim kaderim mi bu saifede yahu:) e tabi hepiniz evlisiniz mama yeniyor veya hazırlanıyor normal olarak. benim de brokolilerim haşlanıyor şu an yanında da elim büyüklüğünde antrikot yicem şimdiki planıma göre bakalım artık.

bu arada aktara gittim istediklerimi almaya abla sana avokado yapragı da vereyim dayımın ayağı kırılmıştı davul gibi de şişmişti sonra bunu da ekledim ben senin aldıklarına 4 günde indi şişi dedi. ben de aha tabi zaten ben obez değilim bunlar su dedim içimden ahahahaa

Doktorumdan gelen mail. telefon edip kilo aldığımı ve halbuki diyetimi hiç bozmadıgımı söyleyip cinnet geçirince bana mail atmış:1: sizinle paylaşıyorum.

Sevgili Oyacım bak bu tarifi uygula. İçindeki tarçın ve karabiber seni korkutmasın tadı acı mı olur diye çok güzel bir aroması var ben hastalarıma önermeden önce denedim. bu tariften sabah ve akşam olacak şekilde 2 bardak içeceksin.
İçindeki tarçın şeker ihtiyacını da ortadan kaldıran bir baharat. çubuk olanını kullan. Soğuk da içebilirsin.
4 e bölünmüş bir elma 4 e bölünmüş bir limon, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, bir kabuk tarçın, 6-7 adet karanfil, 3 litre su.
Kısık ateşte 1,5 litre kalana kadar kaynatıp süzülmeli. Yaklaşık 2,5 saat kadar kaynatacaksın. tenceredeki su yarı yarıya azalana kadar.
Limonları ve karabiberleri ezme tadı kötü oluyor o zaman. Ezmeye de gerek yok zaten, o kadar süre kaynarken özdeşleşiyor hepsi. İstediğ kadar içebilirsin ama sabah ve akşam özellikle içmeni istiyorum. işe yarayacak. tokluk hissi verecek ve şekerinin düşmesini engelleeycek.

ayrıca aşağıdaki tarifi de uygulayacaksın.
Yarım demet maydanoz, bir tutam mısır püskülü,bir tutam kiraz sapı,ikiye bölünmüş 1 limonu, 1 çubuk tarçın ve 3-4 tane karanfili 3 litre akdar su ile kaynat. soğutup iç. 3 büyük fincan kadar iç günde. yanında şişeye koyup işe getir.

Doktorumdan gelen mail. telefon edip kilo aldığımı ve halbuki diyetimi hiç bozmadıgımı söyleyip cinnet geçirince bana mail atmış:1: sizinle paylaşıyorum.

Sevgili Oyacım bak bu tarifi uygula. İçindeki tarçın ve karabiber seni korkutmasın tadı acı mı olur diye çok güzel bir aroması var ben hastalarıma önermeden önce denedim. bu tariften sabah ve akşam olacak şekilde 2 bardak içeceksin.
İçindeki tarçın şeker ihtiyacını da ortadan kaldıran bir baharat. çubuk olanını kullan. Soğuk da içebilirsin.
4 e bölünmüş bir elma 4 e bölünmüş bir limon, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, bir kabuk tarçın, 6-7 adet karanfil, 3 litre su.
Kısık ateşte 1,5 litre kalana kadar kaynatıp süzülmeli. Yaklaşık 2,5 saat kadar kaynatacaksın. tenceredeki su yarı yarıya azalana kadar.
Limonları ve karabiberleri ezme tadı kötü oluyor o zaman. Ezmeye de gerek yok zaten, o kadar süre kaynarken özdeşleşiyor hepsi. İstediğ kadar içebilirsin ama sabah ve akşam özellikle içmeni istiyorum. işe yarayacak. tokluk hissi verecek ve şekerinin düşmesini engelleeycek.

ayrıca aşağıdaki tarifi de uygulayacaksın.
Yarım demet maydanoz, bir tutam mısır püskülü,bir tutam kiraz sapı,ikiye bölünmüş 1 limonu, 1 çubuk tarçın ve 3-4 tane karanfili 3 litre akdar su ile kaynat. soğutup iç. 3 büyük fincan kadar iç günde. yanında şişeye koyup işe getir.

ayyyyy ben de aldım şimdi tariflerini bende yapacam off canım çok tatlı istiyor bu sıralar zayıfladım diye saldım yine alacam yoksam kiloları :50::50::50::50:

Back
X