• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

size kısaca kilo maceramı yazayım bildim bileli kilo problemim var çocukken çok şişmandım ailemin yemek alışkanlığından kaynaklı sanırım
lisede 65 civarı idim tabii boy 150 falan yani yine çok tombuldum kilo problemi psikolojimide çok etkiledi çocukluktan beri insanların kilomla alay etmesi imalar sen bunu yapamazsın çünkü şişmansın gibi söylemler anlatmakla bitmez neyse lise de ani bir şokla işe başladım ekmeği hayatımdan çıkardı şekeri ve tereyağını
öğlenleri çok hafif akşamları ekmeksiz yemeklerle falan ama bu süreç 2-3 yıl sürdü tam büyüme çağında belkide kötülük ettim kendime
sözün özü üniversitede artık 50 li kilolardaydım hatta 52 gördüm tabi boyum 157 falan onuda söyleyeyim
e sonra okul bitti evlendik veeeee süpriz 76 kilo...
hayatım kilo vermeye çalışarak geçti diyebilirim hatta bu konuda prof ünvanı alabilirim bu konudaki her ilaç diyet rejim spor aleti konusunda uzmanım istediğinizi sorun deneyimlerimi anlatırım
şuan hedefim önüme 6 aylık bir süreç koyuyorum 60 kiloya inmek ve sonrasında tabii bunu korumak
hergün ne yediğimi ve ne yaptığımı yazmaya çalışacağım umarım bu sefer başarırım 42 bedeni geçtim 44 bedene dayandım ama ben 38 istiyorum yeniden ...
neyse memurum erzurum dayım. kasımdan beri 70-79 topiğinin aktif üyesiyim. her cuma orayada bildirimde bulunuyom ama o topik yarışmaya dahil değil yarışmaya da girersem daha gaza gelirim dedim. geçen hafta içi 9 takımı denedim ancak paylaşım olayı çokçok az ben yoğun bir yer istiyorum. orada listeye henüz girmediğim için sorun olmaz sanırım...
hergün nete girerim ama haftasonu malum çalışan bayanın ev kadınlığı günleri olduğundan çok müsait olmuyorum ner için ama fırsat buldukça girerim yine de.listeleri yazmaya çalışırım...
kasım ayında 3 kilo verdim ancak aralık boyu tıkandım ve hiç veremedim. moralim çok bozuldu 10 gün ara verdim diyete ve tabii 1 kilo aldım. geçen hafta tekrar diyete başladım biraz sonra 70-79 a yaptığım bildirimi buraya da yazarım. istekliyim azimliyim tek sorun stres altındayken amaçsız nedensiz tıkınmalarım onlar zaten mahvediyor diyetimi. o sebeple bu gruplarda olmak istiyorum
5 gündür hergn jullianın 30 günde zayıfla dvd si var onu yapıyorum daha önce de leslii ile yürüyordum ama bu kadın çok daha iyi. 20 dk da pestilinizi çıkarıyor herkese tavsiye ederim. zaten bol bol anlatacam bu hanımı :) puf daha ne yazam aklıma birşey gelmiyo. önce hedefim 55 di ama onu 60 a çıkardım niye derseniz 55 benim için çok zor daha mantıklı hedefler koyam dedim. hele 60 olalım 55 e de ineriz di mi:52:
aramıza hoş geldin canım benim adım özge ben de çalışan bir anneyim 4.5 yıllık evliyim 26 yaşındayım boyumda 1.61.bende buraya başladığım da 69 kiloydum ve hedefim 60 dı ufaktan başlıyım dedim bende çünkü hedefin ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar düşük oluyor dahaa çok var o kiloya diye :))ben hedefime ulaştım ve yeni hedef belirledim 50 yaptım :))inşallah sen de bizimle istediğin kiloya gelirsin...ben diyet yapmadım çünkü ilk başladığımda bebeğim 4 aylıktı sadece sağlıklı ve dengeli beslendim tatlıyı hamur işini ve aburcuburu hayatımdan çıkardım bazen kaçamaklarım oldu aman nasılsa yedim diyip salmadım önceden 4 dilim baklava yiyorsam 1 dilim yiyip gerisini bıraktım bunun gibi..sende istikrarlı bi şekilde paylaşımda bulunursan istediğin kiloya istediğin zamanda gelirsin..ben takımım sayesinde bunu başardım sen de bizimle amacına ulaşabilirsin diye düşünüyorum :)))))))

:53::53::53::53::53::53: günde 10 defa emzirsenn 5000-6000 cal:DDD vayyyyyyyyy çok güzel bu yawss:nazar::nazar::nazar:

hahahahaa öle olmuyor canım öle olsa emziren tüm annelerin ağzılarının boş durmaması lazım veli bana yemek yetiştiremezdi valla :))) o her emzirdiğinde değil de sadece emzirerek günlük yaktığın kalori miktarı oluyor...onu da azımsama canım 1.5 saat spor yapman gerek 500 cal vermen için yani 1.5 saatlik spora eşdeğer emzirmek...bende bu kadar kolay vermemi emzirmeye bağlıyorum...emzirirken kilo vermenin en büyük sebebi her emzirdiğinde biten sütün yerine yenisini yapmak için metabolizma iki katı fazla çalışıyor turboya bağlıyor yani kendini:))emzirme döneminde sağlıklı ve düzgün beslenirken hamilelikte aldığın kiloları 2 ayda rahatlıkla verirsin..ama benim gibi hamur işi tatlı ve abur cubura yüklenirsen özellikle tatlı o zaman kilo alırsın..
ben varya doğurduktan sonra yediğim tatlıları normalde yeseydim yani emzirmiyorken yeseydim valla 100 kiloyu geçerdim o kadar çok yiyordum ki anlatamam sırf emzirdiğim için 10 kiloyla yırttım bence ben :)))))))))))

off kızlar ne yazışmışsınız öle beee valla yarısına baktım gerisini bıraktım aman oku oku bitmiyor...
kızlar ben resim kursuna başladım :52::52::52::52::52:
hep istiyordum ama bi türlü fırsat bulamıyordum gittim kaydoldum en sonunda..resmim güzeldir benim ama teknik öğrenmek istiyordum iyi olacak benim için değişiklik olacak :)))))))

ben buralardayım kızlar gelen olursa pişşttlesin haftasonu geldi sonunda yaa bu hafta çok yoruldum hastalık ev iş defne eşim derken bitik bi vaziyetteyim bgn evde nese yapacam valla temizlik filan hiç bişeye elimi sürmiyecem yarın yaparım hepsini bgn ev benim :))))))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr çok güzel bir hafta sonu diliyorumm az kalorili bol hareketli bir hafta sonu geçirin inş:)

evet canım aslında yarın uzun boylu yakışıklı renkli gözlü zengin bir erkek gel benimle zaman geçir diyoda ben yok diyom kızlar beni bekler didim kıymetimi bilin :35::35::35::35::35:
:))))) ay ayy teşekkürlerr şekerim biliyorduk bizi sevdiğini ama bukadarınıda bilmiyordumm:)))))):54::54::54::54:
iyi geceler güzelim dinlen hadi sende..
Bende çıkcam zaten off küçük oglum öksürüyo ya daha yeni iyileşmişti kar oynadı hasta oldu.ama dayanamadım izin verdim oynamasına şimdi pişman oldum yaaaa.
geçmiş olsun yawssss:(( ben hasta olunca annem senin yerine ben hasta olayım derdi çok üzülür başımdan hiç ayrılmazdııııı eminim sende anyı şeyi düşünüyorsun :( inş iyileşir hemencik
ouff dişim çok agrıyo:(:(
amanınnnnnnnn geçmiş olsunnn hemencik dr gitt fıstık hiç ihmal etmeeeeeeee
gitme zaten mümkünse doğurduktan sonra kendini toplar toplamaz gelsen biz sana yer açarız o zamana :)))
:DD özgecim dr tahmini doğum taritihini 4 eylül verdii 5 inde burdayım inş. :DDDD
hahahahaa öle olmuyor canım öle olsa emziren tüm annelerin ağzılarının boş durmaması lazım veli bana yemek yetiştiremezdi valla :))) o her emzirdiğinde değil de sadece emzirerek günlük yaktığın kalori miktarı oluyor...onu da azımsama canım 1.5 saat spor yapman gerek 500 cal vermen için yani 1.5 saatlik spora eşdeğer emzirmek...bende bu kadar kolay vermemi emzirmeye bağlıyorum...emzirirken kilo vermenin en büyük sebebi her emzirdiğinde biten sütün yerine yenisini yapmak için metabolizma iki katı fazla çalışıyor turboya bağlıyor yani kendini:))emzirme döneminde sağlıklı ve düzgün beslenirken hamilelikte aldığın kiloları 2 ayda rahatlıkla verirsin..ama benim gibi hamur işi tatlı ve abur cubura yüklenirsen özellikle tatlı o zaman kilo alırsın..
ben varya doğurduktan sonra yediğim tatlıları normalde yeseydim yani emzirmiyorken yeseydim valla 100 kiloyu geçerdim o kadar çok yiyordum ki anlatamam sırf emzirdiğim için 10 kiloyla yırttım bence ben :)))))))))))
amanınnn biryandna güzel biryandan kötü yawsssss:DDDD :))) ama önemli hazalında seninde şuanki başarınız canımmmm ayyygüzel gidiyorsunuz taze anneler:)
off kızlar ne yazışmışsınız öle beee valla yarısına baktım gerisini bıraktım aman oku oku bitmiyor...
hep istiyordum ama bi türlü fırsat bulamıyordum gittim kaydoldum en sonunda..resmim güzeldir benim ama teknik öğrenmek istiyordum iyi olacak benim için değişiklik olacak :)))))))
aaaa süperrrr hayatımmmmmm bende karikatürr çizmeye başaldım geçensen çöp adam bile çizemem sanıyordummm bir iki teknik araştırdım netten fena aolmadııı 10 günlük bir serüvenim var ilk baştaki resimlerimlee sonraki arasında açok güzel gelişmeler olmuşşşş ama kurs bulamadımm gitmek için bende gelimmi arkadaş olurum sana:DDDD
ben buralardayım kızlar gelen olursa pişşttlesin haftasonu geldi sonunda yaa bu hafta çok yoruldum hastalık ev iş defne eşim derken bitik bi vaziyetteyim bgn evde nese yapacam valla temizlik filan hiç bişeye elimi sürmiyecem yarın yaparım hepsini bgn ev benim :))))))
pişttt piştttttttt:)))

:))))) ay ayy teşekkürlerr şekerim biliyorduk bizi sevdiğini ama bukadarınıda bilmiyordumm:)))))):54::54::54::54:

geçmiş olsun yawssss:(( ben hasta olunca annem senin yerine ben hasta olayım derdi çok üzülür başımdan hiç ayrılmazdııııı eminim sende anyı şeyi düşünüyorsun :( inş iyileşir hemencik

amanınnnnnnnn geçmiş olsunnn hemencik dr gitt fıstık hiç ihmal etmeeeeeeee

:DD özgecim dr tahmini doğum taritihini 4 eylül verdii 5 inde burdayım inş. :DDDD

amanınnn biryandna güzel biryandan kötü yawsssss:DDDD :))) ama önemli hazalında seninde şuanki başarınız canımmmm ayyygüzel gidiyorsunuz taze anneler:)

aaaa süperrrr hayatımmmmmm bende karikatürr çizmeye başaldım geçensen çöp adam bile çizemem sanıyordummm bir iki teknik araştırdım netten fena aolmadııı 10 günlük bir serüvenim var ilk baştaki resimlerimlee sonraki arasında açok güzel gelişmeler olmuşşşş ama kurs bulamadımm gitmek için bende gelimmi arkadaş olurum sana:DDDD

pişttt piştttttttt:)))

valla bi yakın olsaydık çok güzel olurdu ama buna da şükür bak burası sayesinde nerden nereye arkadaşlıkalr kuruldu çok hoş aslında dimi :))) bizim burda çok var bu benim gittiğim yerde herşey var ahşap boyama kilden vazo yapımları el işiyle sanatsal olarak aklına ne gelirse var çok hoş bi yer birde gittin mmi sürekli çay oluyor herkes girip alabiliyor herkes istediği zaman gidebiliyor bi zorlama ya da şart yok sadece haftada 4 saat gitmem gerek...çok beğendim birde hocamız çok güzel öğretiyor şimdi daha karakalem çalışıyorum ölçü almayı filan öğrendim 1 ay sonra anca yağlı boyaya geçermişim :( ben hemen geçmek istiyorum ama hehehe sabırsızım :)))))))
kafam dağılıyor yaa iyi oluyor aslında herkese gerekiyor bence böle bişi ama imkanı olmmuyor herkesin ya da fırsatı ...

günaydın arkadaşlar...

aramıza hoş geldin canım benim adım özge ben de çalışan bir anneyim 4.5 yıllık evliyim 26 yaşındayım boyumda 1.61.bende buraya başladığım da 69 kiloydum ve hedefim 60 dı ufaktan başlıyım dedim bende çünkü hedefin ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar düşük oluyor dahaa çok var o kiloya diye :))ben hedefime ulaştım ve yeni hedef belirledim 50 yaptım :))inşallah sen de bizimle istediğin kiloya gelirsin...ben diyet yapmadım çünkü ilk başladığımda bebeğim 4 aylıktı sadece sağlıklı ve dengeli beslendim tatlıyı hamur işini ve aburcuburu hayatımdan çıkardım bazen kaçamaklarım oldu aman nasılsa yedim diyip salmadım önceden 4 dilim baklava yiyorsam 1 dilim yiyip gerisini bıraktım bunun gibi..sende istikrarlı bi şekilde paylaşımda bulunursan istediğin kiloya istediğin zamanda gelirsin..ben takımım sayesinde bunu başardım sen de bizimle amacına ulaşabilirsin diye düşünüyorum :)))))))

memnun oldum canım bende 5 yıllık evliyim çocuk yok :) ama bir kedim var avatrarımdan size bakıyooo. ay kimsecikler yok n,rdesiniz kızlar

günaydın arkadaşlar...

memnun oldum canım bende 5 yıllık evliyim çocuk yok :) ama bir kedim var avatrarımdan size bakıyooo. ay kimsecikler yok n,rdesiniz kızlar

benimde kedim vardı ama biraz vahşiydi bizim kız doğunca anneme yollamak zorunda kaldık çok şımarıktı bizimki düz duvara tırmanıyordu yani duvar kolonlarının tepesinde hatıraları hala duruyor :)))nerde yaşıyorsun canım birde ismin neydi:)

ay negüzel hep bir yeteneğim olsun istemiştim

herkeslere günaydınnn

günaydın arkadaşlar

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr çok güzel bir hafta sonu diliyorumm az kalorili bol hareketli bir hafta sonu geçirin inş:)

ben geldimm:)))))))))
hoşgeldin hepinize geç te olsa tünaaaaydın
benimde kedim vardı ama biraz vahşiydi bizim kız doğunca anneme yollamak zorunda kaldık çok şımarıktı bizimki düz duvara tırmanıyordu yani duvar kolonlarının tepesinde hatıraları hala duruyor :)))nerde yaşıyorsun canım birde ismin neydi:)
canım ben erzurumdayım ismimi söylemedim ya şimdi size isim sallamakta istemiyorum karakedi diyebilirsiniz pisicik kara farketmez takılın kafanıza göre :)

Back
X