• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ay bendee duygusalaştım çok hoşuma gitti bu karnee bneim:D
kızlarrr darısı sizlerin bşaınaa hadi beni yanlızz bırakmayınn:))

önümde 13 kilo var hazirana gelirim inşallah sen bekle beni :))))
sıfır göbek sütun bacaklar ile gelecem :))))
ay iki topikte birden yazışmak iyi geldi. sizi de çok sevdim kızlar inşallah bu gazla verecem bu sefer verem ne olur yaza 38 beden mayo almak istiyooooooom

sen benimkileri görrr:Dd şahlardı şahbazz oldularrr herbiri kafam kasar şuandaaa:DDD
şimdiden böyleyseeee ay neysee:DDd
heheh öyle oluyo göğüs çabuk çatloıyor ona göreee

arkadaşlar ben geldim.biraz geçmişe baktım.foruma alışmaya ve sizleri tanımaya çalışıyorum.ama şunu gördüm ki 2 günde alışkanlık yaptı özledim akşama kadar
evet alışkanlık yapar=)

:))) şubatttaaa alacağımmmmm inş.
ayy bende alayımmmmmmm krem yaaaaaaa ama bende üşenirim sne gibi:)

al al ben sğrmedim sen sürr
ilknurcuuuummmmmm karnen hazırlandı tebrik ederim canım seniiiiiii
:46::46::46::46::46::46::46:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-34.html#post22663935
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr:1:

ben öğrendim bile :35::35::35::35:

ay iki topikte birden yazışmak iyi geldi. sizi de çok sevdim kızlar inşallah bu gazla verecem bu sefer verem ne olur yaza 38 beden mayo almak istiyooooooom

bende yaza koca almak istiyorum :52::52::52::52::52:

]

ay ay bendee duygusalaştım çok hoşuma gitti bu karnee bneim:D
kızlarrr darısı sizlerin bşaınaa hadi beni yanlızz bırakmayınn:))
amin inşallah
ay inş. kızlarrrrr:))) 5,5 kg az gibi görünsede benim için büyük başarı:DDDDD
darısı sizlere şekeyleeerrrrrrrrr:DD
9 ay sonraaaaaaaaaa eminim bu +10 kg olarak gerii dönecek:DDD

5,5 kg ne demek yaaa.nerdeyse 14 aylık bebek 5.5 klg.lik yağ tenekesi sen onu vermesen belki şimdi hamilelige 70 le başlıycaktın küçümsemek yanlış:46::46::46::46:

tamam şekerimmm buradayım ozamana kadar sizeee dışardann desstek sağlayacağım:))
kızzz bizi başkaa topiklemi aldatıyorsunnn bakimmmmm olmazz bizz tek olmak isterizzz boşa onları:DDDD

pisiq 4:4:
aynalar 7+:nazar:
1.73 7+:21:
blackcat 7+:46:
pinkcat 7+:8:
hazoş 7+:24:
fiyona 7+:3:
tedis 7+:34:
melekayse 7+:54:
oyagibi 7+:29:

]
amin inşallah
5,5 kg ne demek yaaa.nerdeyse 14 aylık bebek 5.5 klg.lik yağ tenekesi sen onu vermesen belki şimdi hamilelige 70 le başlıycaktın küçümsemek yanlış:46::46::46::46:
dimi yaaaaaaaaa küçümsemeyeyim:)))) :)))))) kocam dalgaa geçiyorr yaaa mezuniyeitmi gösterdim kıskanıyorrr beni hıhhh:)))))

sabah gec uyandığım için yok
öğle
yarım gözleme
1 zeytin
1 kk peynir
1 haşlanmıs yumurta
2 közlenmiş biber
akşam
2 yk pilav
2 ızgara baget
5 6 çatal patats kızartması

tamam şekerimmm buradayım ozamana kadar sizeee dışardann desstek sağlayacağım:))
kızzz bizi başkaa topiklemi aldatıyorsunnn bakimmmmm olmazz bizz tek olmak isterizzz boşa onları:DDDD
kız boşayamam onlarıda çok seviyom. 3 aydır 70-79 topiğindeydim hala devam ediyom sizle de yarışmaya katılacam. ben ikinize de yeterim
ben öğrendim bile :35::35::35::35:

bende yaza koca almak istiyorum :52::52::52::52::52:

kız ne etcen kocayı boşver başa bela dırdırdır laf etmekten başka işe yaramiiii:52::52::52:
ben birazdan spora kaçar kızlaaaaaar öpüldünüz

dimi yaaaaaaaaa küçümsemeyeyim:)))) :)))))) kocam dalgaa geçiyorr yaaa mezuniyeitmi gösterdim kıskanıyorrr beni hıhhh:)))))

:27::27::27::27:
kız ne etcen kocayı boşver başa bela dırdırdır laf etmekten başka işe yaramiiii:52::52::52:
ben birazdan spora kaçar kızlaaaaaar öpüldünüz

ya bende bi bakayım nasıl belaymış öğrenmek istiyorum :52::52::52::52:

Back
X