- Konu Sahibi Pinarbartu
- #62.921
ii geceler kızlar
yarım saat bisiklet
1 saat yürüyüş yaptımm
yarım saat bisiklet
1 saat yürüyüş yaptımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hökümet gibisin dooğrubulmaz bulmaz beni bulmuş daha ne istiyor hökümet gibi karıyım![]()
çok güzel canımm afiyet olsuno zaman ben menumu yazayım beni almaya gelen olana dek :)sabah 2 dilim kepekli ekmek biraz beyaz peynir bir rafadan yumurta üstüne dün yaptıgımız içeçekten içtim.ara yeşil çayöglen yokakşam brokoli salatasıbu arada beni almaya geldiler hemen cıkmam lazım kızlar beni nolur bu akşam izinli sayın lütfeeeen
sebzeli yemekler yapsan...... böyle poğaçalar pek sağlıklı değil içine koyduğumuz yağ 375 derecede trans yağ olur.. sadece zeytinyağı o kadar ısınabilir....slm kızlaaar yabugün nyeyse kşmseyi yakalayamadım...oturdum kalorisini hesaplayarak poça yaptım bir yıldır poça yapmayan ben diet için poça yapıyom komik :))))
sabahları hazır yiyeceğime bari bunu yerim dedim :) bir tanesi 70 kalori ama küçükler ondan ya birde akşam ne yiyecem bulamadım henüz eşimde kebap söyleyelim diyoo en masum kebabı arıyoom :)
menümüdeee yazayımmmmm
sabah=öğlen
1 yumurta
2 çeri domates
1 tk kaymak
1 tk bal
1/2 kk peynir
1,5 dilim ekmek
ara
sütlaç (1 kepçe kadar)
akşam
300 gr balık
1 tabak brokoli havuç haşlama
biraz roka
ara olarak
2-3 ceviz
1 portakal
1 elma
1 mandalina yiyeceğim
offf off çok güzell bu yaza çıtır olcan bebeimmmspor
30 dakbisiklet
20 dak egzersiz
30 dak leslie 1-2
yapcam şimdi ben çıkıyom spor yapmaya![]()
kızarmış falan sağlıklı değil... karaciğere zararlı.. eti akşam değil öğlen yemelisin akşam çok hafif yemeliyizzSabah:
Saat 12:30 
sirkeli ve ballı su
iki dilim ekmek 1 zeytin ,çok az peynir, domates
3 ince dilim hellim peyniri, 1 yumurta
Çay (şekersiz)
Ara: 15:00
2 ince dilim hellim(kızarmış)
Öğle: (yemedim)
17:00
soda
Akşam 19:00
3 parça ızgara et(toplam 150 gr kadar) salata ayran
2 litreden fazla su, 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)
tekrar giremezsem yarın görüşürüz şekerleeeer
amin amin bi sesle alırsın kucağına inşşyeni avataırm nasıl kızlarrr Allahım sen utandırmaa inş. hiç bir sorun çıkmaz
afiyet olsunn.. şu akşam yediklerimiizi öğlen yiyebilsek keşkeemenum
kahvaltı 10.30
1 yumurtA
4-5 zeytin
2 dilim ekmek
akşam 17.30
4 kaşık et yağsız(eşim daha cok yedirecektii ama yemedim kansızsızn diye)
4 kaşık köz patlıcan
2 çeyrek yaprak lavaş
1 bardak ayran
ilknurcuuuummmmmm karnen hazırlandı tebrik ederim canım seniiiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-34.html#post22663935
neiyyyy erzurumda nerde giyecen mayoyu havuzbaşında mıönümde 13 kilo var hazirana gelirim inşallah sen bekle beni :))))
sıfır göbek sütun bacaklar ile gelecem :))))
ay iki topikte birden yazışmak iyi geldi. sizi de çok sevdim kızlar inşallah bu gazla verecem bu sefer verem ne olur yaza 38 beden mayo almak istiyooooooom
anamm 1 günden cezamı alıyoduk ben bilmiyodumm üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü haftada 3 gün uğramayan cezalı oluyo biliyodummellerine sağlık canım
kızlar dün ben sivastaydım ya kaçırmış olabilirim saliha izin aldı mı
yoksa cezaya kalmış
afiyet olsun canımm akşamları hafif yiyelimmmsabah gec uyandığım için yok
öğle
yarım gözleme
1 zeytin
1 kk peynir
1 haşlanmıs yumurta
2 közlenmiş biber
akşam
2 yk pilav
2 ızgara baget
5 6 çatal patats kızartması
menümü yazayım sabah sirkeli su+form çayı(her sabah içiyorum bazen yazmıyorum ama ben sanki fayda görüyom)
kah:
2 adet yumurta beyazı
1 kk peynir
1parmak kadarcık tepsi böregi
ögle:
2 dilim fırınlanmış şekersiz kabak
akşam:
1 tabak pırasa yemegi
1avuç içi kadar fırınlanmış tavuk gögsü
ara:
2 dilim kabak fırınlanmış(yemedim aslında canım istemiyo ay yemiyeyim işte)
benimkiler birden büyüdü ve çatladı önlemini al sen..gerçi vücudla da alakalı çatlamaya elverişliyse cildin çatlar zatenn..:))))))) hehe teşekkürlerrr canımcımmmmmmmmmmm
ay çatlamasın ben kıyamam onlaraaa:)))))
sende hamile ol seni de göricizzzzzzzzzzzzzzzafiyet olsun canımm.. sanırım biraz fazla mı yiyosun.. hamile olabilirsin ama bebişin ihtiyacı nekadar kiDDDDDDDD
tamam canım iyigeceler bakalımmmmmmmmmmmhazalcım seni görüyom ama çıkmamm lazım yarın görüşürüz herkese ii gecelerrrr