• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşlar hemen menümü yazayım sonra spor yapacağım

sabah:2 dilim kepek ekmeği+1 k.k beyaz peynir
öğle:6dilim kepek ekmeğine yapılmış peynirli salatalık ve domatesli sandeviç
ara:2 mandalina
akşam:2 dilim kepek ekmeği+közlenmiş yoğurtlu biber salatası
ara:yarım elma+yarım portakal

tvde izledikleri yetmiyormuş gibi bide pcde izliyorlar dimi canım

aynen öyle canım.yıktı evi.ben yine mavi yapamadım menümü ya çıldıracağım.hayır benim pc de problem var herhalde diye koçiş geldi onun pc yi aldım.yok yok sorun bende ben bilgisayar özürlüyüm

menun

kahvaltı
1 tost

ara
3 bisküvi

öğle 3 biskuvi

ikindi
1 probiyotik yogurt
2 parmak ekmekle peynir

akşam 4-5 yemek kaşıgı makarna
yeşillik
yarım kase yogurt
süpersin arkadaşım afiyet olsun sağlıklı bir menü değil amaa nasıl bukadar sabredbildin kuzucummmmm süper:DDD
tatil umuduyla nete girdim ama yok yapmıolar aslında trafik falan felç oldu..hevesim kursagımda oturuyorum hehehehe..bir sürüde işim var halbuki sömestırda memlekete gidecem :))
sen napacan tatilde kpssye calısıyon mu bu arada?
hehehe:DDDDd kız cumaya tatile giriyorsunuz zaten:DDDD acelen ne kuzucuk:DD
hayır canım sen diyet yapamazsın artıkk sakın ha meyvenden falan kısayım deme kısacaksan hamur işinden kıs....
minik kız şu an mızlıyor püfff
yaaa diyet yapmıyorum artık şeker sadece dikkat etmeye çalışıyorum:DDDDDd
senin miniği yerim gönder bana yaa ben bakarım sende rahat rahat uyu şeker:D

hazoş87 7+
pisicik:))) 7+
tedis7+
aynalar 7+
pinkcat 7+
1.73 7+
blackcat 7+
melekayse 7+
oyagibi izinli
fiyona 7+
emidaf izinli
ellerinee sağlık canım hehe artık kurtuldunuz benden:DDD hehe
ilkincim nasılsın fıstıkcımmm yaa seni bu ara hep yorgunn görüyoruzzzzz tatil en çok sana olsun fıstık
arkadaşlar hemen menümü yazayım sonra spor yapacağım

sabah:2 dilim kepek ekmeği+1 k.k beyaz peynir
öğle:6dilim kepek ekmeğine yapılmış peynirli salatalık ve domatesli sandeviç
ara:2 mandalina
akşam:2 dilim kepek ekmeği+közlenmiş yoğurtlu biber salatası
ara:yarım elma+yarım portakal
:53::52: nee öğlen 6 dilim yazıyorr dimiiiiiii
toplamdaa 10 dilim ekmek kızzz 1 ekmek yapar nerdeyseeeeeeeee ne çokkk yemişssinnnnnnnnnnn ekmeğiiii:20::20::20::20::20: çorba sebze falan yeseydin keşkeeee

ilkincim nasılsın fıstıkcımmm yaa seni bu ara hep yorgunn görüyoruzzzzz tatil en çok sana olsun fıstık

toplamdaa 10 dilim ekmek kızzz 1 ekmek yapar nerdeyseeeeeeeee ne çokkk yemişssinnnnnnnnnnn ekmeğiiii:20::20::20::20::20: çorba sebze falan yeseydin keşkeeee

canım ya benim diyetisyen günde 5 dilim ekmek yememi istiyordu eski diyet listemde.5 dilim ekmek=10 dilim uno denge.bu nedenle böyle yiyorum.kızlar ben sizin gibi ekmek yemesem ölürüm herhalde.çünkü bende düşük şeker var.belki diyetisyen buna dayanarak vermiştir 5 dilim ekmeği

Ilkin hırsız diye bi animasyon var ben bayılıyorum haftanın 9 günü onu izliyorum.. Rio da güzel.. Hırsızın yerini tutmaz ama

canım ya benim diyetisyen günde 5 dilim ekmek yememi istiyordu eski diyet listemde.5 dilim ekmek=10 dilim uno denge.bu nedenle böyle yiyorum.kızlar ben sizin gibi ekmek yemesem ölürüm herhalde.çünkü bende düşük şeker var.belki diyetisyen buna dayanarak vermiştir 5 dilim ekmeği

canım yaaa diyetisynein verdiysee doğrudur ama bana yinedeçok geldii fıstık ekmek yeirne ikame edebilecğein şeyler vardır illahakiiii
bakliyatları denemelisin canım tok tutarrr ekmeğe dayalı bir diyett ne bilim yaaa bildiğim herşeyi tersine çeviridm kuzucum:DDDD
:D

canım yaaa diyetisynein verdiysee doğrudur ama bana yinedeçok geldii fıstık ekmek yeirne ikame edebilecğein şeyler vardır illahakiiii
bakliyatları denemelisin canım tok tutarrr ekmeğe dayalı bir diyett ne bilim yaaa bildiğim herşeyi tersine çeviridm kuzucum:DDDD
:D

canım ben de forumları okuyunca acaba mı dedim ama ben bu diyetle iki defa 4 ayda 30 kilo verdim.ne bileyim doğrudur herhalde.ayrıca 70 li kilolara gelince 10 dilim 8 e düşecek

canım ben de forumları okuyunca acaba mı dedim ama ben bu diyetle iki defa 4 ayda 30 kilo verdim.ne bileyim doğrudur herhalde.ayrıca 70 li kilolara gelince 10 dilim 8 e düşecek
:DDDDD inş. sağlıklıdırr fıstıkcımm:))) başarılarının devamını diliyorum muckkksss

Bende diyetisyene gidicem belki banada ekmek yazar :) :)

vallahi arkadaşım verdi ekmeği kadın zamanında.aynen böyle yiyerek ilk haftada da 2.8 kg verdim ödem gitti belki ama dur bakalım önümüzdeki hafta bakarız sonuca.yine çok verirsem haydi kızlar ekmek yeriz bolca o zaman

vallahi arkadaşım verdi ekmeği kadın zamanında.aynen böyle yiyerek ilk haftada da 2.8 kg verdim ödem gitti belki ama dur bakalım önümüzdeki hafta bakarız sonuca.yine çok verirsem haydi kızlar ekmek yeriz bolca o zaman

bana uyarrr ekmeği çok özlüyorum helekii tazeee ekmek ofss çıtır çıtır:DDD

iim canım benim okul yoruyo ya bi de sınav yap oku analiz fln yorgun oluorm:( sen nasılsın tatlım
Ilkin hırsız diye bi animasyon var ben bayılıyorum haftanın 9 günü onu izliyorum.. Rio da güzel.. Hırsızın yerini tutmaz ama

haftanın 9 günü derken:27:

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
2 kaşık rus salatası
1 dilim börek
2 çiğ köfte
2 bardak çay

akşam
salata

pinkcat 7+