- Konu Sahibi Pinarbartu
- #63.681
iyiyim canım sağol. Spordan geldim çok terledim galiba burnum acaip akıyor. 600 kaloriyle bitirdim sporu ama değdi.. :)
ne sporu ve ne kadar süre yaptın 600 kalori için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sağol. Spordan geldim çok terledim galiba burnum acaip akıyor. 600 kaloriyle bitirdim sporu ama değdi.. :)
kızlarrr ben habire uyuyorum yaaaa işte evde gezmedeee(( offsssss nekadar sürecek bu durummmmmmm haydi ben giderrr kızçelerr güzel yatağım beni bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar nasılsınız ben uyumuşum ya
şimdide yazıcıdan ödev çıkartıyorum biter mi acaba çok var
kızlar size bişey söyleyecem benim cuma günü erkenden ankaraya gitme durumum var kiloları herkes yarın bildirsin olur mu
babam dediki ayrılık olursa tekrar birleşemezsin iyi düşün... seni tekrar vermem onlara asla vermem.. zaten babam anneme bizim kız yine affeder dem,iş.. haklılar aslında hemen acıyorum.. akşam konuştukta boş bi hayal dünyasında yaşadığımı anladım
Bende bildiricem mi? Nasıl işliyor sistem birde biri anlatabilir mi? Yarış falan mı oluyor.
selam kızlar nasılsınız ben uyumuşum ya
şimdide yazıcıdan ödev çıkartıyorum biter mi acaba çok var
kızlar size bişey söyleyecem benim cuma günü erkenden ankaraya gitme durumum var kiloları herkes yarın bildirsin olur mu
alooooooooo sesimi duyan var mı kilo diyorum yarın bildirilecek diyorum ben cuma gidiyorum diyorum![]()
oyacımmmmmm canımm inşallahhhhhhhhhhhhhhh hayırlıı haberler verırsın bızeee sevgılınınde işi olur senındeeeee tezz zamandaaaa herşeyy yoluna gırererrrr dua edıcemm sözzz
bu arada maslak sana 20 dakikaysaa ee biz senle yakın oturuyoruz o zman![]()
ben sarıyer merkezde oturuyorum bebem. bu arada danışmanlık firmasından aradılar gün kararlaştırıp ilk görüşmeye gidicem en geç pazartesi.
ne sporu ve ne kadar süre yaptın 600 kalori için
ben sarıyer merkezde oturuyorum bebem. bu arada danışmanlık firmasından aradılar gün kararlaştırıp ilk görüşmeye gidicem en geç pazartesi.
canımm hoşş geldinnnnn sporlar yapılmışşş ohh ohhh maşallaaaahhhh
yaaa hayatım benim teyzem ve annem yapıyo ve müthişş gidiyorlaarrrrr ikisdee 50 yaşında
teyzem 55 kilo oldu sanırım 20 kilo vermişti hatırlamıyorum:44::44::44::44::44::44:
annem şeker hastası walla bugün konustuk 100 kiloydu onunda heralde 13 felan gitmiştir
![]()
Ben de denemek istiyorum ama kabızlık yapıyormuş o yüzden cesaret edemiyorum. 5 günde 5 kilo diyetine taktım ben 65 e inince ben ona başlayıp kalan 5 kiloyu onunla vurucam...![]()
günaydın güzelllerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yoluna sokmamışmıydınız siz ben anlamadım...canım kısır bir döngünün içine düşmüşsün aynı şeyleri yaşayıp duruyorsun..allah yardımcın olsunannesi tutturdu oğlum benim sözüümden çıkmayacak çıkmayacak.. alsın naparsa yapsın oğlunu
Ben de denemek istiyorum ama kabızlık yapıyormuş o yüzden cesaret edemiyorum. 5 günde 5 kilo diyetine taktım ben 65 e inince ben ona başlayıp kalan 5 kiloyu onunla vurucam...![]()