• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy çok uzun sürüyor yapamazsın bu akşama bi de ertesi güne daha güzel oluyorrr
benim arkidşilerrcumaya gelecekmiş ertelendi yani :DD yarın rahat rahat yaparım ohhh:))
tamam canım intihar etmemiş olursam gelirim:10::10:
salihaaaa seni totondan bir ısıırırım öyle bir canın yanarki karışmam döverim seniiiiiii:47::47::47:
acıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uyanalı 3 saat oldu daha bişey yemedimde :27::27::27::27::27::27:

eferinnnnnnnnnnnnnnn efeirnnnnnn senide ısırırım bak

benim dilim sivridir bilirler aslında. kim olursa olsun düşüncemi söylerim. ancak anlamışsındır artık konuşma uslubum biraz farklı oldugundan bazen insanlar şaka yapıyorum falan sanıyorlar oysaki çatır çatır sokuyorum lafı tabi anlayana

ay canım içi dışı bir insanları severimmm arkamdan konuşacaklarına yüzüme söylesinlerrrrr oda güzel değil ama tercihimdirrrrr
sende içi dışı birsin en güzlei yapıyorsun söylemen gerekenleri söyleyerek ama bazen şöyle sert söylede şaka yapmadığınıda anlasınlarr sıpalarrrrrrrrrrrr
bu arada kuzu mesaj attım sana:D

kızlarrr çıkıyorum ben azcekk işlerime bakayımmm ilkinimmm görmedinn beniiiiiiii:52::52::52::52::52::52::52:
yaaaaa ama ama biz karşılaşamıyoruzz canımcım:((( gelsenee hadi hasretleşelim:(

kızlarrr allah izin verirse bende bu ay sonuda yani şubat ayı itibari ile dukan dietine başlıyorum spor niyetinede dans kursu olucak inş.. bilmiyorum bakalım arık yazaaaa fitt olmam lazımm çokk oyalandım çokk tutarsızca kilo veriyoruj artık bi düzene sokmak lazımmm kendımı bi toparlamam lazımm yahuuu heytt banaaa cık cık cık tutrsızca davranmışım kaç aydır baksanızaa anca kaç kilo gitmişş:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:
hımss sen hiçbişi yemiyorsun resmen aç yaşıyorsun nasıl vermiyor bünyen yawsss anlamadım ben yemesem varya of off:DD iğne ipliğe dönerim bir öğün atladımmı aklım hep ordaa birgün şey demek istiyorum yemek yemeyi unuttum bugün:DDD en büyük hayalim hehehe

itiraf ediyom yine meyve yemediiiim:37::37::37::37:
eferin efeirnnnnnn sende dayaklıksın heeeee
ee benim mesajlarada kimse yanıt vermi kendimi alıntılayam barii :) :52::52::52::52::52:
ben kaçar hatta temelli mi kaçsam ne :52:

nereye hoppp dur bakalımmmm öyleeeeeeee gelmmesidee gitmeside kolay diil:DDDD kikik:DDDDD
şeker ne sormuştunki yaa farketmeidm amaaa

itiraf ediyom yine meyve yemediiiim:37::37::37::37:
heheh ya bende hiç yemiyorum bu ara niyeyse canım istemiyooo

canlarımm ben bi süre yokumm..
ben yokken kendinize iyi bakın..
hepinizi tek tek seviyorum ve öpüyorum..
farkında değildiniz ama benim ankaradaki ailem sizdiniz...
allaha emanet olun..

:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
alla alllaaa nete niye girmiyosun cnaın daha çok sıkılacakkk

kızlar süper bir haberim var size sevgilim yarın bir firmaya görüşmeye gidecek. büyük bir firmaymış. inşallah olur. beni de önceki gün bir yerden aradılar danışmanlık firmasından. bir kariyer sitesinde cv me ulaşmışlar bir form gönderdiler supervisor arayışları için iş yeri maslaktaymış yani evime 20 dk. ben de formu doldurdum bi güzel gönderdim. bakalım bundan sonrası kısmet artık. iyi dileklerinizi gönderin bana olur mu çok muhtacım pozitif dileklerin evrende beni bulmasına
ayy çok güzel haber bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yazık yavruşaa yaaaaa nasıl kıyacaksın miniğieee:))
ay aslı kızmaz kızmazzzzz bana veriyorsun sen tarifleri:DDD arkişidşler üzerinize alınmayın tarifler benim heheh:DD

amanıın yemek isteyipte yiyemediğin şeyleriii biizm için yazıyorsun sanırım hayatım:DDDD heheh o yüzdende bizi ejelibon falan görüyorsun dimi:DDD valla ayrılamazsın bizden:DDD

kuzu azmı daha neyiyeyim yaws:DDDDD amanınnnnn:))) hele bugünkü menüm bir dehşet:D hee gözün aydın kilo almaya başladım bile:DDDD bu boğazla:D

canım canım seni ben yerim vallaaaa çok tatlısın kuzucum:))))) bend emerak ediyorum miniğiii neyapıyorki şimdik büyümeye çalışıyor sanırım kiraz tanesi kadar olmuş bıdık:))))
uyumak deme yaaa vallaa arayıpta bulamadığım şey:DDD

kıyarım ben napiyim yoksa gece uyumuyo sıpaaa
biraz önce konustum canım sesi sanki az daha iyiydi. bişeyler yemiş dedim sakın mutfagı toplamaya kalkma ben gelince hepsini hallderim. ablam da aramış diyorki nişanda çekilen fotoları faceye ekledim:s hani bir laf vardır dünya şeyine minare şeyine derler bilir misin o hesap:s dedim dilaver kusura bakma benim başka dertlerim var annemin hasta olması işimin çok olması gibi şimdi senin keyfi sohbetine zamanım yok. tamam sen yine ecinlenmişin sonra görüşürz dedi:S ruh hastası ya
ablan niye ilgilenmiyor ki çalişiyor mu o da

benim arkidşilerrcumaya gelecekmiş ertelendi yani :DD yarın rahat rahat yaparım ohhh:))

salihaaaa seni totondan bir ısıırırım öyle bir canın yanarki karışmam döverim seniiiiiii:47::47::47:

eferinnnnnnnnnnnnnnn efeirnnnnnn senide ısırırım bak
oo süper o zaman yapmaya başlayınca resim çekip eklicem buraya senin için şekerimm

heheh ya bende hiç yemiyorum bu ara niyeyse canım istemiyooo

alla alllaaa nete niye girmiyosun cnaın daha çok sıkılacakkk

ayy çok güzel haber bunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kıyarım ben napiyim yoksa gece uyumuyo sıpaaa

ablan niye ilgilenmiyor ki çalişiyor mu o da

oo süper o zaman yapmaya başlayınca resim çekip eklicem buraya senin için şekerimm

ablam çalışmıyor tamamen öküzlüğünden akıl etmiyor yada işine gelmiyor bilemiyorum artık

kızlarrr allah izin verirse bende bu ay sonuda yani şubat ayı itibari ile dukan dietine başlıyorum spor niyetinede dans kursu olucak inş.. bilmiyorum bakalım arık yazaaaa fitt olmam lazımm çokk oyalandım çokk tutarsızca kilo veriyoruj artık bi düzene sokmak lazımmm kendımı bi toparlamam lazımm yahuuu heytt banaaa cık cık cık tutrsızca davranmışım kaç aydır baksanızaa anca kaç kilo gitmişş:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

Ya ben de dukana baktım ama bilemedim. 2. evrede çok yavaş gidiyormuş kilolar. Sen bir başla da olmazsa bende gelirim arkandan. Kilolarımız aynı hemen hemen. :)

bir çocuk sevesim var anlatamam snein o minik sıpan olsada sevsemm yaaaaaaaaaa

:DDD reismleri bekliyorum hehe
heheh gel sev=))))canım babişi yolladım markete alışverişe o gelince başlıcam yapmaya=) ve eklicemmmm

ablam çalışmıyor tamamen öküzlüğünden akıl etmiyor yada işine gelmiyor bilemiyorum artık
alla alla bari o gitseydi bıugun annenin yanınaaaaaaaaaa

Selam herkese ben geldim nasılsınız kızlar..
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm

ya çocuk olduğundan beri temizliklerim hep bölük bölük oluyo yaa deli oluyorum saatleerce süpürge vileda ortada daha anca bitti temizlikkk..bi onla uğraş iki yer süpür yine onla uğraş yer sil naptım bende bilmiyorum hehe

ya çocuk olduğundan beri temizliklerim hep bölük bölük oluyo yaa deli oluyorum saatleerce süpürge vileda ortada daha anca bitti temizlikkk..bi onla uğraş iki yer süpür yine onla uğraş yer sil naptım bende bilmiyorum hehe

Kaç yaşında senin çocuğun. Benimde öyle doğru düzgün temizlik yapamam hiç. Annemin bir lafı vardır çocuğu olan kadının işi hep yarımdır diye..

selam kızlar nasılsınız ben uyumuşum ya
şimdide yazıcıdan ödev çıkartıyorum biter mi acaba çok var

kızlar size bişey söyleyecem benim cuma günü erkenden ankaraya gitme durumum var kiloları herkes yarın bildirsin olur mu

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
fiyona_07, emidaf, mihracee+, yas23, aynalar+, hazos87+, oyagibi
oooohhh herkes burda kızlar bi geçmiş yapıp geliyorum

Selam herkese ben geldim nasılsınız kızlar..

Ya ben de dukana baktım ama bilemedim. 2. evrede çok yavaş gidiyormuş kilolar. Sen bir başla da olmazsa bende gelirim arkandan. Kilolarımız aynı hemen hemen. :)

canımm hoşş geldinnnnn sporlar yapılmışşş ohh ohhh maşallaaaahhhh :32::32::32::32::32::32:
yaaa hayatım benim teyzem ve annem yapıyo ve müthişş gidiyorlaarrrrr ikisdee 50 yaşında
teyzem 55 kilo oldu sanırım 20 kilo vermişti hatırlamıyorum:44::44::44::44::44::44:
annem şeker hastası walla bugün konustuk 100 kiloydu onunda heralde 13 felan gitmiştir
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X