- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.981
ehhh yakın sayılırerzurumdayım.. gece - 25 bile görüyoz valla
ya anlıyorum sen emin ol ben de ne haltlar yasadım bu erkek milletinin her türlüsünü gördüm neredeyse. ama ne demişler prensi bulana kadar birkaç kurbaga öpmek gerekebiliyor. benim bildiğim tek sey su hayatta hiçbir erkek benden degeerli degil s....trsin gitsin işim olmaz desin boşversin. en azından öyle davransın bak kısa bir süre sonra cidden gececek. bir de şöyle bişi var bizler bizi üzen seyleri sürekli konusarak taze tutuyor ve bilinçaltımızın onları unutmasına izin vermiyoruz. ne gerek var hacı ya. koy g..tüne rahvan gitsin diceksin gidivecek. bak yarın yeni bir gün neden bugünün eski acısı yarın devam etsin. hayat bu kadar uzun değil ki yahu.
sallasın dertleri gitsin çok sevdigi bişiler yapsın. mesela çikolata yesin komedi filmine gitsin. göbak atsın ne bilim
sen de gönlünü ferah tut düşün ki uzakta da olsa seni çok seven biri var. senin kalbinin de çarptgı biri var ve hayatta hersey geçici.. ayrılıkda hasret de uzaklık da mutluluk da. herşey geçici. bardagın dolu tarafı.... işte bütün mesele bu. gönderin gitsin stresi yahu.
değerli ve kalıcı olan tek şey iç huzurunuzdur ve hiçbir insan yada olayın onu bozmasına izin vermeyin. kimse biz istemedikçe ve izin vermedikçe bizi üzemez işte o kadar.
okkalı bir küfür edersin agız dolusu arkasından hoooop gider:)
cnm o kuzenim çok seyler yasadı dikişi tutturamadı bir türlü hayatta 4 senelik ilişkisi vardı ayrıldı adam megerse aldatmıs sonra kendini öldürmek istedi 1 hafta yoğun bakımdda kaldı.aldattıgını biilseydm asla bunu yapmazdm fln dio.snra biriyle daha cıktı.o da VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsdi.bu da vböyle toparlayamıorm onu.benm acım bana yetiyor ztn(
bu ne yaaaaaaaaaaaa virüs mü
ya anlıyorum sen emin ol ben de ne haltlar yasadım bu erkek milletinin her türlüsünü gördüm neredeyse. ama ne demişler prensi bulana kadar birkaç kurbaga öpmek gerekebiliyor. benim bildiğim tek sey su hayatta hiçbir erkek benden degeerli degil s....trsin gitsin işim olmaz desin boşversin. en azından öyle davransın bak kısa bir süre sonra cidden gececek. bir de şöyle bişi var bizler bizi üzen seyleri sürekli konusarak taze tutuyor ve bilinçaltımızın onları unutmasına izin vermiyoruz. ne gerek var hacı ya. koy g..tüne rahvan gitsin diceksin gidivecek. bak yarın yeni bir gün neden bugünün eski acısı yarın devam etsin. hayat bu kadar uzun değil ki yahu.
sallasın dertleri gitsin çok sevdigi bişiler yapsın. mesela çikolata yesin komedi filmine gitsin. göbak atsın ne bilim
sen de gönlünü ferah tut düşün ki uzakta da olsa seni çok seven biri var. senin kalbinin de çarptgı biri var ve hayatta hersey geçici.. ayrılıkda hasret de uzaklık da mutluluk da. herşey geçici. bardagın dolu tarafı.... işte bütün mesele bu. gönderin gitsin stresi yahu.
değerli ve kalıcı olan tek şey iç huzurunuzdur ve hiçbir insan yada olayın onu bozmasına izin vermeyin. kimse biz istemedikçe ve izin vermedikçe bizi üzemez işte o kadar.
okkalı bir küfür edersin agız dolusu arkasından hoooop gider:)
merhaba kızlar ancak girebildim oğlum hasta başındayım
küfürlü bişey mi yazdıydın o kısma
iii akş kızlarrrr bugün nerede herkes yaaa
menüm
Sabah:
sirkeli ve ballı su
1 poça 70
Ara: 11:00 yook
Öğle: 3 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt,1,5 dilim ekmek
15:00 havuç
Ara: 17:00 havuç
Akşam 19:00
Yarım kek, peynir, 4 zeytin
Boğazm acıyor pek yiyemedim bugün
2 litreden fazla su, 5-6 bardak şekersiz açık çay, 2 ıhlamr, 1 adaçayı
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)
küfürlü bişey mi yazdıydın o kısma
geçmiş olsun canım önemli değil inşallahhh
ögle yemegine bayıldım ama ekmek biraz fazla ama akşam olmamış keşke 1 çorba içseydin bak hastaymışsında geçmiş olsun bu arada
Menümü yazayım.
sabah:
1 kk ligt peynir.
yarım dilim kızarmış beyaz ekmek
1 zeytin
yarım yumurta
öğle:
1 tabak pırasa
2 kaşık bulgur pilavı
salata
akşam:
1 adet yeşil elma oalacak.
kahvaltı:
1 dilim kep.ekmek
1/2 yumurta
1 kk peynir
ögle:
1 kase şehriye çorbası
1/2 kase yogurt
ara:
1 adet şekeri az şerkerpare
akşam:
2 dilim kep.ekmegi
3 y.k. Domatesli biberli sos
sabah
1,5 dilim ekmek
1 kaşık nutella
1 kk peynir
4 zeytin
öğle
1 kase çorba
yarım simit
akşam
1 dilim pasta
1 ekler pasta
1 poğaça
pasta falan yicem diye akşam yemedimm=)
canım nasıl kızayım sana bugünde de yeme diye...sabah
1,5 dilim ekmek
1 kaşık nutella
1 kk peynir
4 zeytin
öğle
1 kase çorba
yarım simit
akşam
1 dilim pasta
1 ekler pasta
1 poğaça
pasta falan yicem diye akşam yemedimm=)
merhaba kızlar ancak girebildim oğlum hasta başındayım
ben de eve yeni geldim. gittim agda manikur pedikur yaptırdım kaçlarımı aldırdımç ohhh pirüpak oldum. şimdi de birkaç excell tablosuna selam vericem. hava o kadar sogukki donarak öleceğimi sandım
napıosunuz kızlar benm canım cok sıkkın cok üzgünüm kuzenim sevgilisinden ayrılmış onla dısarı cıktık biraz moralini düzeltmek için.bir de ben sevgilimi 6 aydır görmüyorum o kadar özledm ki off hep böle aglamaklı bir haldeyim
ş.siz yazmıstımaçık bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?