- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.021
aslışım ben çıkıyom şimdilik..
şöhret olunca şımardı demezseniz pazar yada pazartesi yazsam olurmu..
kilo vermek beni biraz yordu..
yarında malum nöbet var internet yokk.
şaka bi yana listelerede baktım ben ama anlamadım 2 tane 2. takım yarışmacıları var ama isimler farklı bi baksana:44:
tamam canım iyi geceler yarın içinde iyi nöbetler
hoşbuldum canım nasılsın
teşekkürler canımmmmmmmmmmmmhazoş doğum günün kutlu olsun tatlım ailenle nice mutlu yıllara:)
ayy kötü olmuşşşşş....canım ya sana da yazıkkkkkkkkkkknapıosunuz kızlar benm canım cok sıkkın cok üzgünüm kuzenim sevgilisinden ayrılmış onla dısarı cıktık biraz moralini düzeltmek için.bir de ben sevgilimi 6 aydır görmüyorum o kadar özledm ki off hep böle aglamaklı bir haldeyim
sağol şekerimmmmmmmmmmmmcanım nasıl kızayım sana bugünde de yeme diye...
dogum günün kutlu olsun mutlu yaşlan inşallahhh
ayy git ilgilen ya canım benimmm kıyamam onaaaamin canım.kızlar benimki yine sayıklıyor.yanına gidiyorum.dua edin oğlum için.hepinizi öptüm
anam 1. mi olmuşuz şaşirdimmm süperrrrrrrrr..emoş seni de ayrıca tebrik ederimm süpersinn..veee tedis ya ismin emineydi di mi ben mi karıştırdım ama seni de çok ama çok tebrik ederimmmkızlar bakın ne buldumm
CUMA zayiflama YARIŞMASI 240. ETAP SONUC LİSTELERİ
14 Ocak - 21 Ocak
TAKIM DERECELERİ :
1 ) 14. Takım
2 ) 2. Takım
3 ) 3. Takım
BİREYSEL DERECELER :
1 ) 14. Takımdan 1.73 2,81%
2 ) 14. Takımdan tedis 2,51%
3 ) 2. Takımdan mattika 1,93
hoşgeldin canooooooooooooooooselam kızlar ben geldim sağsalim nasılsınız
bir haber vereyim dedim
saol canım . ya sanırım regl olacam onun derdindeyim bir türlü başlamadı. ama tüm belirtiler tamam. olsam rahatlayacam. hemde kilo almamın sebebini bulup mutlu olacam
hoşgeldin canoooooooooooooooo
iyiyim canım kız mız mız bağırınıyo su ann.anneannesi balıyorrr...sen nasılsın kavuştun eviinee.iliğin kemiğin ısınmıştır insallah=)ini canım olurda kurtulursun
hoşbulduk canım nasılsın
iyigeceler kara kediiiyi geceler canım bende yavaş yavaş kaçarrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım biraz geç oldu kusura bakma
iyiki doğdun nice yıllara...
Eki Görüntüle 330925 Eki Görüntüle 330926
Eki Görüntüle 330927 Eki Görüntüle 330928
oy kıyamam yavrucuk ya ne kadar rahatsız ediyordur kimbilir defnoşuuu=((((benimde geldi annemler bu sabah da babam gerldiii yuppiiiiiiiiiiiiiiiigünaydın kızlardün hiç giremedim benim kızın dişi yüzünden ateşi tavandaydı yine onunla uğraştım sabaha kadar büyük ihtimal cezaya kaldım hbr de veremedim neyse artık çekicez cezamızı...
bgn annem le kızkardeşim geliyor 3 günlüğüne onlar burdayken pek giremem ama girmeye çalışacam elimden geldiği kadar annemin biraz alerjisi vardır da pc başında oturana kabarır :))))) ben geldim sen pcyle uğraşıyon diye.....
bgnde temizlik yapıyorum yemek yapıcam kek yapıcam annişime çok özlemiştin ikisinide izinli olmamda iyi oldu valla...
Canım oğlum hasdtalandı giremedim. Hafta sonu da hiç giremem izin mi alayım nasıl olacak.
afiyet olsun bence gayet hoşşş görünüyorrrrrrMenümü yazayım.
sabah:
1 kk ligt peynir.
yarım dilim kızarmış beyaz ekmek
1 zeytin
yarım yumurta
öğle:
1 tabak pırasa
2 kaşık bulgur pilavı
salata
akşam:
1 adet yeşil elma oalacak.
çok azzz hafif canım afiyetttt olsunnnkahvaltı:
1 dilim kep.ekmek
1/2 yumurta
1 kk peynir
ögle:
1 kase şehriye çorbası
1/2 kase yogurt
ara:
1 adet şekeri az şerkerpare
akşam:
2 dilim kep.ekmegi
3 y.k. Domatesli biberli sos
afiyett olsun canımmmmmmm yaaaaa vallaa hepinizz yememem rekoru kırıyorusnuzzzz maşallahhhh çok beğendimmiii akş kızlarrrr bugün nerede herkes yaaa
menüm
Sabah:
sirkeli ve ballı su
1 poça 70
Ara: 11:00 yook
Öğle: 3 kaşık ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt,1,5 dilim ekmek
15:00 havuç
Ara: 17:00 havuç
Akşam 19:00
Yarım kek, peynir, 4 zeytin
Boğazm acıyor pek yiyemedim bugün
2 litreden fazla su, 5-6 bardak şekersiz açık çay, 2 ıhlamr, 1 adaçayı
Spor: hergün jullianla 20 dk spor (henüz yapmadım ama yatmadan mutlaka yapacam)
ohhh mislerr gibi tam öpülmelik sevilmelik olmuşssun hayatımben de eve yeni geldim. gittim agda manikur pedikur yaptırdım kaçlarımı aldırdımç ohhh pirüpak oldum. şimdi de birkaç excell tablosuna selam vericem. hava o kadar sogukki donarak öleceğimi sandım
şu hayattta öğrendiğiim en güzel şeylerden birisi biraz bencil olmakcnm o kuzenim çok seyler yasadı dikişi tutturamadı bir türlü hayatta 4 senelik ilişkisi vardı ayrıldı adam megerse aldatmıs sonra kendini öldürmek istedi 1 hafta yoğun bakımdda kaldı.aldattıgını biilseydm asla bunu yapmazdm fln dio.snra biriyle daha cıktı.o da VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsdi.bu da vböyle toparlayamıorm onu.benm acım bana yetiyor ztn(
ahandaaaaaaa öpmekkk seniiiiiiiiya anlıyorum sen emin ol ben de ne haltlar yasadım bu erkek milletinin her türlüsünü gördüm neredeyse. ama ne demişler prensi bulana kadar birkaç kurbaga öpmek gerekebiliyor. benim bildiğim tek sey su hayatta hiçbir erkek benden degeerli degil s....trsin gitsin işim olmaz desin boşversin. en azından öyle davransın bak kısa bir süre sonra cidden gececek. bir de şöyle bişi var bizler bizi üzen seyleri sürekli konusarak taze tutuyor ve bilinçaltımızın onları unutmasına izin vermiyoruz. ne gerek var hacı ya. koy g..tüne rahvan gitsin diceksin gidivecek. bak yarın yeni bir gün neden bugünün eski acısı yarın devam etsin. hayat bu kadar uzun değil ki yahu.
sallasın dertleri gitsin çok sevdigi bişiler yapsın. mesela çikolata yesin komedi filmine gitsin. göbak atsın ne bilim
sen de gönlünü ferah tut düşün ki uzakta da olsa seni çok seven biri var. senin kalbinin de çarptgı biri var ve hayatta hersey geçici.. ayrılıkda hasret de uzaklık da mutluluk da. herşey geçici. bardagın dolu tarafı.... işte bütün mesele bu. gönderin gitsin stresi yahu.
değerli ve kalıcı olan tek şey iç huzurunuzdur ve hiçbir insan yada olayın onu bozmasına izin vermeyin. kimse biz istemedikçe ve izin vermedikçe bizi üzemez işte o kadar.
okkalı bir küfür edersin agız dolusu arkasından hoooop gider:)
kızlar bugün telafi günüydü menümü yazayım
SABAH:YOK
ÖĞLE:1 DİLİM PİDE+1 ÇATAL HUMUS
AKŞAM:1 DİLİM PİDE+1 TABAK PIRASA+YARIM KASE ÇORBA
kıyamama yaa içimmm bir hoş oldu canımmm acile falan götürsneizzzz küçüğüSağol canım.en zoru da ne biliyor musunuz?ateşten yanan çocuğunuza onu rahatlatacak bir ateş düşürücü şurup verememek.onu silerek ateş düşürmeye çalışmak,onunla ağlamak ve çaresiz kalmak.ooooffff canım çok sıkkın.biraz düştü ateşi.inşallah artmaz
kızlar bakın ne buldumm
CUMA zayiflama YARIŞMASI 240. ETAP SONUC LİSTELERİ
14 Ocak - 21 Ocak
TAKIM DERECELERİ :
1 ) 14. Takım
2 ) 2. Takım
3 ) 3. Takım
BİREYSEL DERECELER :
1 ) 14. Takımdan 1.73 2,81%
2 ) 14. Takımdan tedis 2,51%
3 ) 2. Takımdan mattika 1,93
aslışım ben çıkıyom şimdilik..
şöhret olunca şımardı demezseniz pazar yada pazartesi yazsam olurmu..
kilo vermek beni biraz yordu..
yarında malum nöbet var internet yokk.
günaydın kızlardün hiç giremedim benim kızın dişi yüzünden ateşi tavandaydı yine onunla uğraştım sabaha kadar büyük ihtimal cezaya kaldım hbr de veremedim neyse artık çekicez cezamızı...
bgn annem le kızkardeşim geliyor 3 günlüğüne onlar burdayken pek giremem ama girmeye çalışacam elimden geldiği kadar annemin biraz alerjisi vardır da pc başında oturana kabarır :))))) ben geldim sen pcyle uğraşıyon diye.....
bgnde temizlik yapıyorum yemek yapıcam kek yapıcam annişime çok özlemiştin ikisinide izinli olmamda iyi oldu valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?