- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.141
aynen valla zor olacakkk tatil moduuugözün aydın canım defne nasıl oldu daha iyidir inş
bu aralar böyle olacak canım malesef
artık gelen geçmiş yapıp yorum yazsın aynı anda zor bulacaz birbirimizi
elektrik olmamasından nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmslm kızlaaaar elektrik yoktu ancak gelebildim.
siz ne ediyonuz.
kaytar kaytarrrrrrrrrrrrrrrrrhehe:)) izlemeye çalışıyoruzz da kociş kızıyor sneinle ne seyredeğiz diye korku seyredemiyorum geirlim seyredemiyorumşabanmı seyredelim diyor hehe
kıyamam ben sanaaaaaaa birgün gündüz dinlenn akşama uykun olmasınnnnn rahat rhat izle filim günü yap kendineee
afiyet olsunnn canımmm kötü değilll arada olur böyleeeeee
seyredemiyorumkiiDD hehe
aradaaa kaytarıyorum öylee:)))))))
wayyyyyy aslımmm snei çok gördümmm senn akşam yemeğinden sonraaa ra yapmışsın hemde börekleDDDDDD
afiyet olsunn
oynasınlar bakalım =)))))))))))))hehehhe ayy çok yorgunummmafiyet lsun ii yolculuklarrr canımcımmmmmmm
geçmiş olsun canım dinlen bol bol tatilin keyfini çıkar enerji toplayım dön fıstıkk
DD misafir ağırlamak zor yawss heleki insanın sevdikleri canarı gelincee hep hizmet etmek istiyorrrrrr birde kısa süreli gelmişlerki snein toto yer görmez DDD
özledik seni şimdiden hadi aramızaaaaa
:))) evet bugünlerdee cinlerrrrrr periler top oynuyor takımdaaaaa
hoş geldinn bende geldim ama kimseciklerr yok öptümmmm
he ya bendde girdiğimde olmuyor kimse nasılsın canımbir yakalayamadım sizi yaaaaa
hoşgeldin ayşecimmmm..napıyorsun nasıl gidiyor tatillben geldimmm kızlar naber nasılsınız??
teHazalllll dogum günün kutlu olsun canımmmmmm
kaçırmışımm
nice senelereeee:119::119::119::119::119::119::119:
takızlar nasılsınız misafirim var bgn bizde kalcak sanırım gelemessem haberiniz olsun
alla alla nasıl okulmuş o ya cidden..yazık valla orda okuyan öğrenciye de çalışan öğretmene de..çok kötüüümerhaba arkadaşlar.bugün sınav görevim vardı.yeni geldim ama dondum dondum.bir okul ki ne klima ne kalorifer ne soba hiç bir şey yok.ayaklarımı hissetmiyordum.olmaz böyle birşey ya.hadi kendimden geçtim o sınava giren çocuklar resmen soğuktan titrediler soruları çözemediler.hadi ondan da geçtim bizimki bir gün katlandık bitti.o okulda görev yapan öğretmenler okuyan öğrenciler ne yapsın.yazık valla
he ya bendde girdiğimde olmuyor kimse nasılsın canım
3.5 saat gayet tempolu bi şekilde çarşıda yürümüşüz kızlar..
günaydııııııın
ne yazık ki sepet meftaaaaa
sakın ha bence bu hafta diger takımlar aynı hataya düşcekler kızlar bu hafta kaçamakları sabah yapın akşama az yiyin bu haftada birinci olalım yaaaaatamam canım kolay gelsin
banada bu hafta kilolar geri gelecek gibi geliyo gelin kız takımaaa :18::18::18::18:
kaçmaaaaa...kimse yoksa takımı boş bırakamyın yazın bişiler...hıııııııım kimse yoook bende kaçaaaaaaaarr
bence harikasınnnsakın suçluluk duymamenümü yazayım bari
SABAH:2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ+1 KK BEYAZ PEYNİR
AKŞAM:YARIM KEPÇE ÇORBA+2 DİLİM İNCE HAMUR PİZZA(SADECE PEYNİRLİ VE BİBERLİ)YİNE DE SUÇLULUK HİSSEDİYORUM
PİZZADAN DOLAYI ARA YAPMADIM
ellerine saglık bebegimmm20 OCAK CUMA
hazoş 7+
tedis 7+
1.73 7+
blackcat 7+
oyagibi 7+
yas23 7+
pinkcat87 7+
aynalar izinli
fiyona izinli
emidaf izinli miydi:S
pisiq izinli
melekayse izinli
sabah-öğle
1 kk kadar peynir
2 zeytim
2 kaşık et kavurma
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
1 tane biber dolma
2 tane sarma
ara
1 dilim börek
1 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?