- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.161
geldimmmbir yakalayamadım sizi yaaaaa
merhaba arkadaşlar.bugün sınav görevim vardı.yeni geldim ama dondum dondum.bir okul ki ne klima ne kalorifer ne soba hiç bir şey yok.ayaklarımı hissetmiyordum.olmaz böyle birşey ya.hadi kendimden geçtim o sınava giren çocuklar resmen soğuktan titrediler soruları çözemediler.hadi ondan da geçtim bizimki bir gün katlandık bitti.o okulda görev yapan öğretmenler okuyan öğrenciler ne yapsın.yazık valla
büyük oglum hastalanmış gelince çorba içirdim,şurup içirdim.kremledim sardım sarmaladım şimdi terlemiş üzerini degiştirem gelirim ben..
sakın ha bence bu hafta diger takımlar aynı hataya düşcekler kızlar bu hafta kaçamakları sabah yapın akşama az yiyin bu haftada birinci olalım yaaaaa
vay be kavurmalar sarmalar ama akşam böregi hariç gayet güzelll..
yatmadan mekik falan çek aslış
büyük oglum hastalanmış gelince çorba içirdim,şurup içirdim.kremledim sardım sarmaladım şimdi terlemiş üzerini degiştirem gelirim ben..
geçmiş olsun canım
canııııııım dün dediğin filmi buldum netten limit yok izleyecem birazdan
elektrik olmamasından nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
akşama da halamlara gidiyoruz çiğköfte partisi varmışş=) yiyemedikten sonra ne anladım ki pöfffffffffff.çok severim halbukiiii.kıza gaz yapacak diye yiyemiyorumm
wayyyyyy aslımmm snei çok gördümmm senn akşam yemeğinden sonraaa ra yapmışsın hemde börekleDDDDDD
afiyet olsunn
çok yoruldum kızlar....
ben geldimm
valla yaaaaaaaaaa cidden hiç karşışamıyoruzay canım sen gitmişin ben geldim yaaa ay bir karşılaşamadık kimse ile :) ne gündü
akşam yırtmışsınn=)
sabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1 dilim ekmek
üzerine 1 ç.k tereyağ
1 adet ev yapımı poğaça
4 y.k. biberli domates sosu
ikindin:
1 adet lavaş içine adana
akşam:
1/2 kase tarhana çorbası
çokk güzelll3.5 saat gayet tempolu bi şekilde çarşıda yürümüşüz kızlar..
geçmiş olsunnnn casnım oğlusunaaabüyük oglum hastalanmış gelince çorba içirdim,şurup içirdim.kremledim sardım sarmaladım şimdi terlemiş üzerini degiştirem gelirim ben..
hehehe ya öyle deme kırkyılın bi başı oluyozaten hehehangi filimmiş o izledin mi beğendin mi
burdada gidip duruyo bugün
mesajını okurken yiyemedikten sonra derken rejim yüzünden yiyemeyeceğini sanmıştımdiyeti kim takar dimi
limit yok ismi çok güzeldi :) izledim tavsiye ederimhangi filimmiş o izledin mi beğendin mi
burdada gidip duruyo bugün
mesajını okurken yiyemedikten sonra derken rejim yüzünden yiyemeyeceğini sanmıştımdiyeti kim takar dimi
he he en sonunda buluştukhoşgeldin emoşşşş
valla yaaaaaaaaaa cidden hiç karşışamıyoruz
akşam yırtmışsınn=)
çokk güzelll
geçmiş olsunnnn casnım oğlusunaaa
hehehe ya öyle deme kırkyılın bi başı oluyozaten hehe
limit yok ismi çok güzeldi :) izledim tavsiye ederim
he he en sonunda buluştuk
aaa yine gitmişsin=)))
limit yok ismi çok güzeldi :) izledim tavsiye ederim
he he en sonunda buluştuk
yarından itibaren deli gibi dikkat etmeye başlıyorumm
menüm
sabah
kocaman yuvarlak ekmeklerden 1 dilim ekmek=((
yarım kk peynir
1 tk nutella
2 zeytin
azıcık bal
sucuklu omlet
ara
el kadar ev yapımı lavaşla az peynir
akşam
4 yk patates yemeği
yarım dilim ekmek
yarım bardak ıce tea
halamlara gitcez birazdan ama orda bişey yememeyi düşünüyorum
bu arada dün akşamı yazmamiştim nişan da
akşam
1 tk çerkez tavuğu
1 z.yağlı sarma
1 dilim peynir
avuç içi kadar tavuk
çeyrek dilim börek
2 çatal pasta
yok canım burdayım görünmüyom mu aşağıda
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.ne...34074_175009959199086_1076051_158044534_n.jpg
ya ekleyemedim bunu nasıl ekleniyo resim bilen var mı
saol :) aşağıda yok muyum bir bakayım görünmez miyim yoksa :)
aynı anda birden fazla topik açık olunca sanırım hepsinde göstermiyo :) diğer tarafı kapadım burası kalınca göründü:)şimdi varsın canım
aynı anda birden fazla topik açık olunca sanırım hepsinde göstermiyo :) diğer tarafı kapadım burası kalınca göründü:)
yeni avatarım nasıl. yeni bir kara pisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?