Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne güzel canım resimle profesyonel olarak mı uğraşıyorsun amatör olarak mı?Ben de resim yapmayı çok severi ama epeydir çizmiyorum.

amatör olarak beee benimde resmin çok iyiydi bende geliştiriyim dedim hep içimdeydi gittim kursuna yazıldım....benimki bi hobi işte uğraş sanki çok boş vaktim varmış gibi araya onuda sıkıştırdım :))))

Benim de eliptik bisikletim var ama 5 dk yapana kadar canım çıkıyo,sen nezamandır yapıyosun canım 20 dk yapabiliyosan epeydir antremanlısın galiba.

4 aydır kendisiyle birlikteyiz ama düzenli olarak 2 aydır filan ancak kullanıyorum önceden bi başlayıp bi bırakıyordum..ben de ilk başta çok zorlanıyordum birde sıkılıyordum o yğzden hemen bırakmak istiyordum bayadır salona taşıdık hem tv izliyom hem kızım yanımda oluyor hem de sıkılmıyorum...ama ilk başlangıçta zorluk seviyesini en düşük seviyeye getir ve hız seviyen 18 ile 19 arasında gitsin 20 ye çıkma o zaman yoruluyorsun sadece vicudu çalıştırmıyor zoruyorsun...sonra zamanla alışıp seviyeleri yükseltirsin...

amatör olarak beee benimde resmin çok iyiydi bende geliştiriyim dedim hep içimdeydi gittim kursuna yazıldım....benimki bi hobi işte uğraş sanki çok boş vaktim varmış gibi araya onuda sıkıştırdım :))))

İyi yapmışsın canım resim güzel bi hobi,küçük bebeğin var sanırım,resimdeki senin bebeğin mi?
.

canım ben çıkıyorum malum bebiş uyudu ben de ne kadar erken yatarsam kardır aslında takımın tavuğu benim en erken ben yatarım ama artık benim kız uyku saatlerini uzattığı için bizde onunla uzattık uyuma saatlerimizi...öpüyorum seni canım :54::54::54::54:iyi geceler

4 aydır kendisiyle birlikteyiz ama düzenli olarak 2 aydır filan ancak kullanıyorum önceden bi başlayıp bi bırakıyordum..ben de ilk başta çok zorlanıyordum birde sıkılıyordum o yğzden hemen bırakmak istiyordum bayadır salona taşıdık hem tv izliyom hem kızım yanımda oluyor hem de sıkılmıyorum...ama ilk başlangıçta zorluk seviyesini en düşük seviyeye getir ve hız seviyen 18 ile 19 arasında gitsin 20 ye çıkma o zaman yoruluyorsun sadece vicudu çalıştırmıyor zoruyorsun...sonra zamanla alışıp seviyeleri yükseltirsin...
ben de birara yapmaya başladım ama bel fıtığı rahatsızlığımdan dolayı ara vermek zorunda kaldım spora,ama biraz daha iyileşince tekrar yapmayı düşünüyorum.

menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği+biraz peynir
öğle:5 yaprak sarma+1 minik biber dolması
akşam:3 yaprak sarma

aynen benim de bıngıl göbeğim var yapıcam bakalım sonuçta zararlı bişey yok içinde ayrıca iri tuzu sıcak suda biraz eritip masaj yapıyormuşsun banyodan önce göbeği toparlıyormuş
ayy deniyim bari ama düzenli yapmak gerekirrr yaaa umarım başarabilirmmmm

slm kızlar ben geldim valla durmadan cezaya kalıyorum o yüzden uykuya yatmadan girip yazıyım dedim nasılsınız bakalaım??benim bgn arkidişler geldi oturduk bol bol dedikodu yaptık saat 5 gibi gittiler.sonra oturup resim çizdim biraz size yarın resimlerini çekip göstericem çizdiğim resimlerin:)))
hehehehhee takımınızım picasso suyum artık :)))
ayy evet ya koy merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmm

sabah
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 tk nutella
sucuklu omlet 3 çatal
yarım kk kaşar

öğle
hamburger ama minlkerden patates kızartmasının yarısını yedimm koca iki yudum=)

akşam
1 kuru patlıcan 1 biber dolması

ara yarım krep

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-5 yeşil zeytin
-1 kk kadar köy peyniri
-2 kupa şekersiz yeşil çay

ARA
-yok

ÖĞLEN(misafirlikte)
-1 ince dilim pizza
-1 küçük dilim sütlü tatlı
-1 kaşık salata
-şekersiz çaylar

ARA
-yok

AKŞAM
-1 kase çorba
-balık ve salata
-1 lokma künefe

ARA
-1 portakal
-3,4 tane üzüm
-5,10 tane leblebi.

o bir lokma ne kadar lokma acaba? hem misafirlikte sütlü atlı hem bir lokma! künefe akşam... tatlı direk yağ olarak karaciger de depoalnıo canım ona göre
onun dısında bence başarılı bir gün olmuş:)

öp o zaman hehehehehehehehe

ahanda öptüüümmmmm

$kiss.webp

sabah
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 tk nutella
sucuklu omlet 3 çatal
yarım kk kaşar

öğle
hamburger ama minlkerden patates kızartmasının yarısını yedimm koca iki yudum=)

akşam
1 kuru patlıcan 1 biber dolması

ara yarım krep

koca dan iki yudum alman iyi olmus bak :52: seviyorum seni yaa:)))

Back
X