Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslicim bazı arkadaşlar bikaç mesaj yazıp medet umuyorlar.. fakat sende daha önce bu gruplarda bulunduğun için bilirsin.. biz sadece diyet yapmıyoruz herşeyimizi paylaşıyoruz... ben 2 ay içinde sıkıntılı dönemlerim oldu kızlar sağolsun hep destek oldular.. kilo aldığımda oldu fakat kızların desteği sayesinde atlattım.. ve o kadar çokşeyöğrendimki 2 ayda.. paylaşım şart be anammm :1::1:

açıkçası bu yoruma şaşırdım ve alındım o zaman grubu kapatın aranızda devam edin.yenileri hiç almayın.tabi ki insanlar özel şeylerinide paylaşmakta özgür,dostluk kurmakta da.
ama ben o medet umanlardanım amacım sadece kilo vermek adına bilgi alışverişi ve motivasyon.:50::50:

açıkçası bu yoruma şaşırdım ve alındım o zaman grubu kapatın aranızda devam edin.yenileri hiç almayın.tabi ki insanlar özel şeylerinide paylaşmakta özgür,dostluk kurmakta da.
ama ben o medet umanlardanım amacım sadece kilo vermek adına bilgi alışverişi ve motivasyon.:50::50:

canım benim bence sen o medet umma kelimesini yanlış yorumlamış olabilirsin.

kız oya ödümü koparttın biliyon mu
listede fadik yok ama sayıyom 13 kişi dedim fadikle 14 kişi ben yanlış mı saydım 2 kişi yeni davet ettik ee nolcak şimdi diye kara kara düşünürken bi baktım ilknuruda saymışsın ooohhh dedim :27:
ellerine sağlık canım :54:

saymayacak mıydım:s

bu konuda sıkıntılıyım biraz.daha önce başka bir gruptaydım birşey soruyorum cevap yok orayada yeni girmiştim ama.dostluk kuramadığımdan değil ama sizde bilirsiniz ki yeni biriyseniz zaten etrafı tanımanız zaman alıyor ama onlar öyle abartmıştı ki etkisiz elemen gibi hiç okumuyorlar bile.ya asıl amaç orda zayıflamak için bilgi edinmek paylaşmak değil sadece dostlarla muhabbet olmuş.siz de böyle düşünüyorsanız kalabalık etmek istemiyorum.!!!!!!!

doğrusu ne peki?

doğrusunu tabiki en iyi o anlatır ama ben okudugumda anladıgım şu oldu;

sadece 7 mesaj hakkını doldurmak için birkaç mesaj atmak bu grupta motive olmak için yeterli değil. yani biz birlikte zor bir yolu aşmaya çalışıyoruz. ve bu anlamda sadece diyetle ilgili konuları paylaşmakla kalmıyor birbirimize daha birçok anlamda destek oluyoruz. örneğin birgün diyelim ki çok yedin bunu burda paylaşınca illaki motive eden sözler geliyor akabinde yani belki de aman nasılsa bozdum biraz daha yiyeyim demiyor insan. burdaki arkadaslardan aldıgı gazla evet diyor ya bozmus olabilirim ama geri kalan ögünlerde devam etmeliyim.

yada hayata dair baska konularda sıkıntılarımızı paylaştıgımızda bu da işe yarıyor. mesela ben morali bozuk olunca çok yiyen bir metabolizmayım. sanki öcümü yemeklerden alırım. ama bu gruba ve siteye dadandıgımdan beri gelip yazıyorum döküyorum zehrimi illaki bişeyler yazıyor kızlar ve okuyunca iyi geldiğini hissediyorum.

yine kendimden bir örnek daha vereyim sana. ben spor yapamayan bir insanım. ama 1.73 ten aldıgım gazla 10 gündür düzenli spor yapıyorum. resmen girip onun yaptıgı sporları takip edip ben de evet diyorum hadi oyacık kaldır mabadını sen de yap. :)))

anlatabilmişimdir umarım. ama tabi paylaşıma kendini kaptırmak da biraz zamana baglı ilk günden olmasını beklemek olmaz. tabiki ben de ilk basta sadece sen gibi diyete yöenlik şeyler ögrenmek ve fikir almak için giriyordum zamanla bakısım degişti.

sakın alınma bitanem kimsenin amacı digerini rencide etmek falan degil. burdaki hatun kişilerin hepsi iyi niyetli güzel insanlar

bu konuda sıkıntılıyım biraz.daha önce başka bir gruptaydım birşey soruyorum cevap yok orayada yeni girmiştim ama.dostluk kuramadığımdan değil ama sizde bilirsiniz ki yeni biriyseniz zaten etrafı tanımanız zaman alıyor ama onlar öyle abartmıştı ki etkisiz elemen gibi hiç okumuyorlar bile.ya asıl amaç orda zayıflamak için bilgi edinmek paylaşmak değil sadece dostlarla muhabbet olmuş.siz de böyle düşünüyorsanız kalabalık etmek istemiyorum.!!!!!!!

tabiki asıl amaç bu yağlardan kurtulmak. hem de birbirimize destek olarak. e arada dostluklar da çıkarsa ne güzel olur dimi. burda ben de eski değilim 1 ay falan oldu. ama yazdıklarıma hep cevap aldım. ilk günden beri de böyle oldu. benim çok işime yaradı cünkü izradesi çok zayıf bir insanım hatta tek zayıf şeyim iradem:))

tabiki asıl amaç bu yağlardan kurtulmak. hem de birbirimize destek olarak. e arada dostluklar da çıkarsa ne güzel olur dimi. burda ben de eski değilim 1 ay falan oldu. ama yazdıklarıma hep cevap aldım. ilk günden beri de böyle oldu. benim çok işime yaradı cünkü izradesi çok zayıf bir insanım hatta tek zayıf şeyim iradem:))

mutlaka zaten aksi olsa burda olmazdık.çok alıngan değilimdir.teşekkür ederim ayrıca

saol canım yani yeni başladım daha derslere öle bi proföyonellik derken çizimlerim çok iyi hocada beğeniyor canım ama profosyonel değilde yeteneğim var diyim :)) ayy ne kadar mütevaziyim demi :))

ben neden göremedim acaba o şahane resimleri. sorumun cevabını istiyorum ben yaaaaaaa bende görecem

Back
X