Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben senin adını kullanmadım ama sen benim mesajıma cevap verdin alınmasaydın:24::24:

bende fikir beyan ettim ve gayet kibardım evet türkçe yazıyorsn ama çok dostane bir tavırda olduğun söylenemez.bak arkadaşın bile "nolyo çıkışa gel der gibi" demiş.özelden msj.gerek yok.tartışacak değilim.

ya ben fikir beyan ettim kimse üstüne alınmak zorunda değil... bu benim fikrim arkasındayım... alınan varsa burda tartışmaya girmesin mesaj atsın dedim.. gayette türkçe yazdım

arkadaşlar sorun ne anlamadım ama bence neyse orda kalsın uzatmayalım...herkesin buraya geliş amacı belli zayıflamak güzel vakit geçirmek..muhakkak fikir ayrılıkları olacak burada bir sürü insanın ama herkes herkesin düşüncüsenie saygı duymak zorunda birbirimizi kırmadan güzelce uzlaşalım üç günlük dünyaa yaa ne gerke vaer böle şeylere coşalım eğlenelim :21::21::21::21::8::8::8::8::15::15::15::119::119::119::118::118::118::118::118::118:

arkadaşlar sorun ne anlamadım ama bence neyse orda kalsın uzatmayalım...herkesin buraya geliş amacı belli zayıflamak güzel vakit geçirmek..muhakkak fikir ayrılıkları olacak burada bir sürü insanın ama herkes herkesin düşüncüsenie saygı duymak zorunda birbirimizi kırmadan güzelce uzlaşalım üç günlük dünyaa yaa ne gerke vaer böle şeylere coşalım eğlenelim :21::21::21::21::8::8::8::8::15::15::15::119::119::119::118::118::118::118::118::118:
özge kız benim sorduğum soruya bi cevap ver okan bayülgenin tarkan hayranlarını biliyon mu sen

menümü yazayım
1 dilim peynirli yumurtalı ekmek
yeşillik.
ara 1 kahve 1 elma
öğle:5 tane çiğ köfte(ben yoğurdum az yağlı bol yeşillikli yumurtalı)kaç kalori eder ki?
ara:bir adet tepeme taş:):26::26:
akşam:ızgara istavrit 5 tane.salata
1portakal

bu arada ben o suna dumankayanın limonlu sıkılaşma tarifini yaptım.baya geriyo kururken. sürdüm 5 dakika sonra bornozla bekledim 15 dakika olunca duş aldım.boza kıvamında güzel kokulu bir krem gibi oluyor ve cildi çok güzel gerip pürüzsüzleştiriyor haftada 1 veya 2 defa yapıcam.yüzüme de sürdüm
bu ara maskelere taktım topuklar için vazelinli aspirin yapıyorum memnun kaldım
yüzüme de biberiye çayı kaynatıp buz kalıbında donduruyorum her gün 1 küp yüzümde dolaştırıyorum.gözenekleri sıkıştırıyo.benim cildim karma bakmazsam hemen siyah nokta doluveriyo

anem iyi tatlım yani daha iyi. moralim işle ilgili sıkıntılarım ayyuka çıktıgından bozuk ama kuyrugu dik tutmaya gayret ediyorum.

yarın bir iş görüşmesine gidicem bakalım artık hayırlısı
inş içine sinen bi iş olur.. bu arada senin kelime dağarcığı beni çok güldürüyor:9::9:

bu arada ben o suna dumankayanın limonlu sıkılaşma tarifini yaptım.baya geriyo kururken. sürdüm 5 dakika sonra bornozla bekledim 15 dakika olunca duş aldım.boza kıvamında güzel kokulu bir krem gibi oluyor ve cildi çok güzel gerip pürüzsüzleştiriyor haftada 1 veya 2 defa yapıcam.yüzüme de sürdüm
bu ara maskelere taktım topuklar için vazelinli aspirin yapıyorum memnun kaldım
yüzüme de biberiye çayı kaynatıp buz kalıbında donduruyorum her gün 1 küp yüzümde dolaştırıyorum.gözenekleri sıkıştırıyo.benim cildim karma bakmazsam hemen siyah nokta doluveriyo

heeeey ben bu tarifleri istiyorum

hehe benim konusma şeklim biraz anormal farkındayım:) bak değiştirdim avatarı şekercim.
tskk cınıııımmm... ama çok seviyorum böyle konuşmanı.. geçen demişsinki cuma günü tuvalete gidenler için kaç kilo mıçarlar gülmekten bağırsaklarım kitlendi.. 12.30 da anca giittim tuvalete

bugün ki yediklerim

sabah 1 dilim uno denge light ekmek 3 ziyah zeytin 1 rafadan yumurta 1 kk kadar beyz peynir yarım demet maydanoz

ara 1 kupa biberiye çayı

öğlen haşlanmış brokoli salatası, yoğurt

ara birkaç fincan siyah çay

akşam haşlanmış brokoli salatası, 2 adet ızgara köfte, salatalık söğüş

spor. leslie 1-2 30 dk koşu bandı(hız:6 eğim sıfır) 15 alt 15 üst 15 er yan mekikler

tskk cınıııımmm... ama çok seviyorum böyle konuşmanı.. geçen demişsinki cuma günü tuvalete gidenler için kaç kilo mıçarlar gülmekten bağırsaklarım kitlendi.. 12.30 da anca giittim tuvalete

ahahha benim havva diye bir arkim var o bana öyle der sen bi mış 5 kilo gider diye:))) benim bagırsaklar biraz düz de:)))))))))) hayır bir de öyle olmasam herhalde 300 kilo olurdum ahahahah ay bu muhabbet de pek moktan oldu ahahahah

Back
X