Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba arkadaşlar,

sayım yapayım geliyorum
selam oyaaaaaaa

ben geldim dün kuzenimdeydim bgn sizlerleyim gelir gelmez geldm:)))
hoşgeldin canım naber

29 Ocak Mesaj Sayımı

Rainandthesun 7+

Oyagibi 7+

Aynalar 7+

Tedis 7+

Fiyona_07 7+

1.73 7+

Esennil 7+

Yas23 7+

Hazos87 7+

Pisiq 7+

Mihrace izinli mi?

Pinkcat87 izinli mi?

e
llerine sağlık canım

selam canım ben iyiyim sabah iş görüşmem vardı bir danısmanlık firmasında bana sorarsan iyi geçti. tahmin edilen soruları sordular ama firma adını yeni ögrendim. büyük ve çok uluslu bir firma çıktı :) allahım lütfen olsun ya adak bile adadım yani.

ingilizce raporlama yapabilir misiniz dediler tabi dedim ingilizcem buna yeter ama ders de alıcam dedim. geliştirmek adına. lütfen olsun ya
ay
hadi yaaaaaa.insallah olur oyacım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben bayılırım korku filmi seyretmeye. ne seyrettiniz?

ruhlar bölgesi ni izledik cok güzeldi.2. olarak da ayin diye bir film izledik.anthony hopkins oynuyodu.oyunculugu cok gzldi ama ilk film daha iyiydi.öneririm.sen rosemarrynin bebeğini izlemiştin di mi? ben indirdim onu 68 yapımıymıs açtm brrz ara ara baktm yavaş bir filme benziyodu nasıldı korkunc mu

ruhlar bölgesi ni izledik cok güzeldi.2. olarak da ayin diye bir film izledik.anthony hopkins oynuyodu.oyunculugu cok gzldi ama ilk film daha iyiydi.öneririm.sen rosemarrynin bebeğini izlemiştin di mi? ben indirdim onu 68 yapımıymıs açtm brrz ara ara baktm yavaş bir filme benziyodu nasıldı korkunc mu

evet seyrettim bildigimiz korku filmi değil. efektler yok:) ama oyunculuk kullanarak korkunc hale getirmişler izlenebilir boş zamanda. ben ruhlar bölgesini ve ayın ı seyredeyim.

evet seyrettim bildigimiz korku filmi değil. efektler yok:) ama oyunculuk kullanarak korkunc hale getirmişler izlenebilir boş zamanda. ben ruhlar bölgesini ve ayın ı seyredeyim.

hmm anladım cnm ruhlar bölgesi gzl astral seyahate fln ,iinanıyosan tırs tırs yani:D

Günaydın kızlaaaaar:16::16::16:burası bana iyi geldi,epeydir gevşeyen diyet modum yeniden sıkılaşmaya başladı galiba ,sporu epeydir boşlamıştım ama yine leslie bacımla spor yapasım var artık.İnşaallah 1-2 güne başlarım ben de.

başla başla gel yaza kadar dişimizi sıkıp 10 ar kilo verelim okadar istiyorum ki.:38::38::38:

selam canım ben iyiyim sabah iş görüşmem vardı bir danısmanlık firmasında bana sorarsan iyi geçti. tahmin edilen soruları sordular ama firma adını yeni ögrendim. büyük ve çok uluslu bir firma çıktı :) allahım lütfen olsun ya adak bile adadım yani.

ingilizce raporlama yapabilir misiniz dediler tabi dedim ingilizcem buna yeter ama ders de alıcam dedim. geliştirmek adına. lütfen olsun ya

inşallah olur.bol şansssss

hmm anladım cnm ruhlar bölgesi gzl astral seyahate fln ,iinanıyosan tırs tırs yani:D

ben bu filmi izledim kaltım çocuklar gelicek servisten onları almaya gideceğim asansöre bindim arızalıymış lank diye kaldım:18::18::18::18: amanın bayılırım korku filmine ama daha etkisinden çıkmadan asansörde kalınca çook korktum ya.izleyin ama sonrasında asansöre binmeyin :50::50::50:

bugünkü menümü yazayım

sabah: 1 yumurta
1dilim kepek ekmek
yeşillik.1kk kendi yaptığım tuzsuz peynir
2zeytin

ara:1greyfurt
öğle:1kase çorba
2küçük parça ızgara tavuk göğsü
salata 1 bardak şalgam suyu

ara:2 galeta 1 bardak süt
2 fincan yeşil çay

akşama:1kase çorba
4lahana sarma
1kase yoğurt

bitti
oyanın egzersizleri +100 ip.15 dak bisiklet(inşallah)

Son düzenleme:
selam herkese.. arkadaşlar ben gruptan çıkmak istedim takım kaptanına da mesaj yazdım. Evdeki bilg. bozuldu. maalesef giremiyorum evden. Herkese başarılar diliyorum bu zorlu yolda.

makarna çok olmuşşş yaa..aralarda bişeyler yeseydin akşama yemezdin o kadar makarnaa=)bunu diyen kim yalnızz benn=) çikolata manyağııı

canım öğleden sonra nişana gittim.resmen dondum.sonra yengeme geçtim ve o ne acılı makarna.içim ısındı valla yiyince ve dayanamadım 2 tabak yedim.bende makarna canavarıyım çikolata canavarı

Günaydın kızlaaaaar:16::16::16:burası bana iyi geldi,epeydir gevşeyen diyet modum yeniden sıkılaşmaya başladı galiba ,sporu epeydir boşlamıştım ama yine leslie bacımla spor yapasım var artık.İnşaallah 1-2 güne başlarım ben de.

canım hadi biran evvel başla spora gerçekten iyi geliyor

Back
X