Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaşlar ben de bugünkü menümü yazayım akşama evde olmayacağım erken gelirsem yine girerim İnşaallah.
SABAH
-2 dilimden biraz fazla ekmek
-1 haşlanmış yumurta
-4,5 dilim köy peyniri
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-sabah geç olduğu için yemedim

AKŞAM
-fırında alabalık buğlama
-salata
-1 dilim ekmek

ARA
illaki ara yaparım ama meyve olur inşaallah

Öpüyorum hepinizi
:16::16::16:

güzel canımm ölçülü afiyet olsun... köy peyniri çok kalorili değil dilim demişsin peynirin adı ne ki

aççççççççççççççççççççııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.iki gündür yediklerimi telafi yapmak için 1 dilim ekmek ve azcık peynirden başka bişey yemedim ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaçççççççççççççççççççııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm
moralini bozma
açım deme
biz aç değiliz
biz aç değiliz
sadece bi süre için az yicez
zayıflayınca sağlıklı beslencez
böyle düşünelim be anammmmmmmmmmm

kahvaltı:
1/2 dilim ekmek
2 y.k. Acılı domatesli sos
1 kk peynir
1 küçük dilim sünger tatlısı

ögle:
4 y.k. Nohut
1 kase cacık

ara:şekersiz ve kremasız sade nescafe

akşam:
1 adet fırında balık
maydonoz ve roka(limonlu)
sogan salatası

ara:
Türk kahvesi(az şekerli)
Şahane menü,pörfecto:46::46::46:.

slm kızlar nasılsınız :54:
İyiyim Aslıcım sadece biraz soğuklardan dolayı belim ağrıyo,sen nasılsın ha bu arad aslı senin arkadaşlık isteği gelmedi bana.

dur bende domates atam sana :67::67::67::67::67:
ama sakın yeme domatesleri
At anam at ben adam olmam,ne yiyon o kalori yüklerini değil mi ya tutsana boğazını ama yook illaki yiycem.

kız sakla şunları sabah uyanınca yee
kızın bana kızın ki bi daha yiycem zaman en azından sizden korkuyum..

neslihan evet hatırladım ee grubun en yaşlısı benim herhalde unutkanlık var canım
Ah canım estağfurullah yeni tanışınca olur böyle şeyler,hem daha yaşın kaçki de yaşlıyım diyosun.

bugün ki menum

sabah küçük bir sandviç içinde 1 dilim salak 2 ince dilim kaşar peyniri vardı

ara yok

öğlen avuç içi büyüklüğünde tavuk eti 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yarım kase tarhana çorbası yarım havuç ve birkaç dal roka

ara yok

akşam sevgilimle bulusucam ne yerim bilmiyorum ama diyeti bozmam. nargile içmeye gidicem.

1 dilim salak :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

güzel canımm ölçülü afiyet olsun... köy peyniri çok kalorili değil dilim demişsin peynirin adı ne ki
Canım bizim buralarda yapılan ev peyniri özel bi adı yok ama zaten bi kalıp peynir 1 kibrit kutusu kadar ben o kalıbı dilimleyip sıcak suda tuzunu çıkarıyorum.çok fazla kalorili olacağını sanmam

ASLIIIII ben sana yollayım teklif olmazsa.

amin afiyet olsun
çok yemedin dimi :20::20::20:
tabiki evdeki en büyük kocaman kaseye koydum
ohhhhhhhhhh aklıma geldide yerken nasıl huzur kapladı dört bir yanımı
büyük et çatalıyla sara sara spagetti
ya bu makarnannın kalorisi çok düşük
1 paket makarna 340 kalori

tabiki mayonez ve ketçap kullanmıyorummm

Merhaba Emine adım Neslihan canım,iyiyim sağol sen nasılsın canım?

Hazalcım yediklerinin neredeyse hepsi ekmek grubu"katmer,ekmek,çorba,makarna,poğaça" her besin grubuna yer vermeye çalışsan daha iyi ve sağlıklı olurdu ama herzaman da denk gelmiyo tabii.

Eminecim akşam yemeklerini 6 da falan yiyoruz ee tabi 8,9 arası acıkıyorum ama genelde meyve yiyorum o saatlerde,bazen misafir falan olursa kaçabiliyor ama:17:.

Ahh ahh ben ekmeği çok seviyorum ama o beni sevmiyo tabiiki,dayanamıyom himmet abiii:125::125::125::1::1:.
çook haklısın hep ekmek grubu yedim offff..ya bana bişeyler oluyorrr tutamıyorum kendimii napcam yaa

slm kızlar nasılsınız :54:
selamm aslıcımmmmmmmmm

Haa kızlar buarada utanarak söylemeliyim ki ben o şahane menünün üstüne akşamdan sonra bir de 1 dilim kek yedim,4,5 tane de kestane yedim(burda sesim iyice kısılıyo,gözlerim başka tarafa bakıyo)veeee kızarıyorum:17::17::17:ve kendimi çantalıyorum size zahmet olmasın diyee :22::22::22:.
hahahhhhahahaa=))) döv dövv..beni de dövvvvvvvvvv

hoşgeldin bebeeeeem:3::3:kız aslı bugün makarna yedimya.... akşamada çorba planlıyordumm çorbayı yemedim :26: cumayı düşününce midem tıkandı:18:
anaaaa yemedim mi başka hiçbişey makarnayla mı duruyorsunnn

sünger tatlısı yogurt tatlısı gibi ama yagsız...

hmm anladımmmmmmmmmmmmm

ahh canımm açlıktan ölecen :1: bu ne kız :47:
he yaaa valla ölecem açlıktannnnnkurudummmm resmen hehehhe

kusura kalman kızlar benim veletler ailede sayıda azalma yaşanacak yoksa ben çıkıyorum

hehehe git kurtar aileni azalmasın sayı =)))
yarın halamlar geliyor kızlar çok giremem haberiniz olsun
tamam canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Back
X