Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inşallah edebilmişimdir canım neyse göreceğiz hep beraber şunun şurasında ne kaldı cumaya
ettin ettn canım gayet başarılı bir şekilde telafi olduuu bence:))

31 Ocak mesaj sayımı

Rainandthesun 7+

Hazos87 7 +

Fiyona_07 7+

Aynalar 7+

Tedis 7+

Pinkcat87 7+

Pisiq 7+

Esennil 7+

Emidaf 7+

Oyagibi 7

Yas23 izinli

Melekaysee izinli

ellerinee sağlık canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın arkadaşlar,inşaallah bugün hepimiz için sağlıklı,az kalorili ve neşeli bir gün olur.
ayy ne güzell günaydın mesajı sanki oyanın mesajını okdujm gibi geldi hehehe:)))
kızlar merhaba bgn işszilik maaşına başvurup defneyi memeden kesene kadar çalışmamaya karar verdim biraz da evde oturacam...
hımssssss sen bilirsin canımmmmmmmmmmmmmmm için nasıl rahat edecekseee özgecim benimde aklıma takılan bir mevzu var aslında yaa bakalımm nasıl olcek bilmiyorum:(((
benim primlerim asgari ücret üzerinden yatıyor ama maaşım yüksek yarın doğum izinie çıkıncaaaa devlet bana primime göre 4 ay maaş bağlayacak okda asgari ücrettttt benim aradaki farkı biran önce netliğe kavuşturmam laızm yaaaa püfsss neyse bakalım inş. hallederim
kızlar ben çıkıyorum.alış veriş merkezine gezmeye gitcez.ağzı açık ayran budalası gibi zayıflayınca giyeceğim kıyafetlere bakcem.öpüldünüzzz
canım çıtırr hatunlaraaa bakk alışverişmerkeslerinde en çok insnaın aklı fast food da kalıyor:DDDD yani şahsen benim öyleeee çıkıp bişiler yiyim diye içim gidiyor:D hehe
gidip midenin sesine uymaaaa:D
canım yiyorumda böylee anii saatler yanlış zamnda babamında eşi akşamları yemeyince surat asıyoo mecbur akşamları yiyorum ama pztesi itibari ile allah izin verirse dukana başlıcimmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52:

ii yapıyorsendee hiç yemiyorsun küçükkkkkkkkkkkkkkkk akşamları azda olsaa ye lütfen

Son düzenleme:
mrb kızlar az önce kontör yüklemek için dışarı çıktım 1 saat yürüyüş yapıp gelicektim.. ben böyle soğuk görmedim en yakın yerden yükletip 15 dakika içinde eve koşa koşa döndüm.. ayak parmaklarım uyuştu.. :122:
bu sene sağlam kış olduuu yawsssssssssssss:(( bitsin galiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D (kütahyalıca)
Bir adanalı olaraka kış memelektinde yaşamak en büyük işkenceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aynennnnnnnnnnnnnnn kesinlikle katılıyorum çünkiiiii ofisin içinde montla ve atkıyla duruyoruzzzzz ısınmıyoo bi türlüüüüü:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
canım canımm sıkı sıkı giyin hasta olmaaa sakınnn benim ayaklarımın dibinde akşama kadar elektrik sobası yanıyor:DDDD
Hoşbulduk canım inşaallah yoğunluğunuz hafifler de karşılaşırız,biz de tatildeyiz diye böyle çok girebiliyorum yoksa okullar açılıcınca okul-ev-derse hazırlık-yazılı derken ancak akşamları gelebilirm herhalde,sağlık olsun da daha çok görüşürüz inşaallah.
hımsss ben yetişim sana meraketme tatil biltmeden:)))))
normalada 7/24 buradayımadaaa bakma işte:))))
karşılaşırz karşılaşırızzzz:)
Sağol canım beni düşündüğün için,manavda minik minik görünce ağzım sulanmıştı organik dediler ben de almıştım o da bitti daha almam zaten.
canım canım afiyet olsunnnn ama sen yiennde dikkat ettttt oluymu
bizi geçmek için yapıyolar eminecim kanmayalım yemiyelim makarna,börek onlar da yemiyodur belki mahsus yapıyolardı ne dersin?:1::1:
yok kızzz valla yapıyoruz:DDD ayşee yapıyor yani hemd eyiyor:D hehe ama abartmyorrrrrr
ay ilkoşum ya sen geçmiş yapıyon ben yapıyom birbirimizi görmemişizzz:52::52::52:
evet fıstık yaaaaa ben hala geçmiş yapıyorum:DDD
ilknur bende çok severim keşkeği biz tavukla yaparız bir gece önce aşurelik buğdayı sıcak suyla ıslatırsın ertesi gün tavukla beraber az sulu olacak şekilde su ilave ederek pişirirsin sonra hızlı hızlı çırparsın.düğünlerimizde filan yaparlar.üzerine kırmızı biberli yağ dökersin.besleyici bir yemek.pişirebilirisn çok kolay.
hımssss merak ettimmm ama yakışıyordur eminim bir netten görüntülü tarif bulayım ben:D elne sağlık canımm teşekkürler
ben belgeselde reklemde bile aglıyomuşum ben hatırlamıyom ama kardeşim hala dalga geçer...:1::1:
:DDDDDD hehe seninkideeee çok iimiş:DD belgesele heeee:DDD aklıma tuhaf şeyler geld:DD hangi sahnelere ağlıyordun aslanın ceylanı kapmasına şempazeleirn çocuk yapmasınamı:D hehe

günaydınnnn 14 takımın şimdi tombul yaza zayıf hanımları.artık sabahları açılışı ben yapıcam galiba. kızım sabahçı olacak 07:30 da burdayım. henüz kahvaltısını yapacak olanlara afiyet olsun.güne kahvaltısız başlamayın.
sıradaki parça işe gitmek istemeyenlere gelsin:4::4::4:

sezen aksu dan "geçer.geçer daha öncekiler gibi.bu da geçer neler neler geçmedi ki:21::21:

Allahım bol hareketli.sağlıklı.neşeli.enerjik.mutlu bir gün versin inşallah.yağlardan.hareketsizlikten.mutsuzluktan korusun amin.:13::13:
şarkı çok güzelll teyy teyyyyyyyyyyyy..aminnnnnnnnnnn

yerim senin simitini ve katmerini haaa

offffffffffffffffffffffffffffff..ya 3 ü geçiyodu kız uyudu.yemeği 7 de falan yiyoruz dayanamıyorum=((
ay kıyamam canım ya.bizde çok çektik onu ama üzülme bir süre sonra düzene girer.benim oğlumu doktora götürmüştüm ben hiç yatmıyor diye.faydası olmadı pek ama gündüz az uyutup gece yatırıp sabah da erkenden uyandırmıştım.yine de olmamıştı.dediğim gibi zaman istiyor.bir süre sonra bakmışsın senin kız uyuyor.
aynen ya bizde denedik gündüz az uyutmaya sabah erken kaldırmaya çalıştık yok olmuyorrr.kaç aylıkken düzelir ki???????????????

kızlar dün gece giremedim şimdi menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmeği+azcık peynir
öğle:yarım sandeviç ekmeğine peynirli sandeviç+salata
akşam:1 dilim kepek ekmeği+salata+1 kase yoğurt

hep peynir ve ekmek oldu ama ne yapiiim dışardaydım tüm gün yemek yapamadım.
evet hep peynir ekemke ama güzelll

inş. olumlu cevap alırsın canım,başarılarrrrrrrrrr diliyorum sana:)muckss

:DDD çatlakmısınız kızım yaaaa o satte hemde korku filmi amanın:DDDDD

Allahım küçük hanım gece kuşuu:))) sen bana ver hazal bak stajdaa olurrr bana sende uyursun az:D

oyacım ben varyaa o filmi izlesem hakaten bayılırım beni ayıltacam diye filimden bişi anlamazsınız:DDDD
yok yok sen tadını çıkar uykunun nasılsa sende çekeceksin cicimm

:))))) canım canımmm inadına hamur işi istiyor canım bildiğin gibi değil pasta kek börek yapasım varrr sürekli:DDDD

hmsss afiyet olsunnnn canımmm güzelllll kekler heleki inceyse süperrrrrrrr

:DDDD hemde ne uçuştu o pideler ne uçuştuu anlatamamam direk mideye hooppppp

:DDD birde korku seyredceksn gerileceksin oyacım daha çok ağrımasın başın:(((
geçmiş olsunn
hehehe bende öyleydim hergün bişeyler yapıyordum hamurişii

entegre süt tesisi seni:)))):54::54::54::54:

geçmiş olsun yawsssss dişçi değil hiç gitmeyi sevmem ama mecburen gidiyoruzz Allah sağlık sıhat versin düşmeyelim ellerine:D (iyikide varlar ama:)

hehe :))) tebrikler düşmedne gidebilmişssin :46::46::46::46:
burasıdaaa çok fena karlıydıııı birkaç gündürrr güzellll
ama buzluuu hala boş bulduğum kola sarılıyorummm tek başımaaa yürüyemiyorum yawsssss işyerinde haip kaldım 2 haftadır
öğlen yemeğinede çıkmıyorum:((( kardan buzdan
möööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

çok güzel cınımm afiyet olsun
anamm beğendin mi yaniii=)

annesi o daha küçük büyüsün biraz dahadüzene girer

misafir olunca kaçınılmaz oluyor malesef

tşk edrm canım
yapcaz artık kaçarı yok

günaydın canım artık bende sabah değil akşama doğru gircem okul açılıyo artık :50::50::50:
ayy inşallah aslı ya.normal insanlar gibi yaşamak istiyorumm..5 aydır hep böyleyiz ki 1 ayıda sabahlayarak geçti saat sabahın 8-9 larına kadar..hatta 12 yi bile gördükkk

niyetliyim bugün inş..
aaa hadi bakalım

dünkü menüşüm

sabah
1 dilim kek
1 tatlı k reçel

öğle
2 kase şehriye çorbası

akşam
2 zeytin
1dilim çavdar
1 kase çorba

çorbayı yaparken içine bolca sarımsak kavurdumm birazda yoğurt ekledim
çok güzel canım

kıyamam sanaaaaa afiyet olsun canım yaaaaa meyveden bişi olmazz elmada özellikle soda vazifesi görüyor güzel sindiriyor:D ama yeidktne sonra acıkabilirsin:D hehe

akşamdan sonraki ara olmamışş olmamışşşşşşşşşşşşş:20::20::20::20: makarnanın üzerine gitmemiş
şu katmerdeee sanırım hamurlu bişi :20::20::20::20:

çok güzel afiyet olsunnnnnnnnnnn

al al canım korkma bişi olmazzzz benim 105 kg lık kociş patlatamıyorsaaa topu hiç kimse patlatamaz:DDDDDD
evet canım yaaaaaaaahep hamur yine

hehehehehe tamam tamam karnındaki minnoşa dua ett yoksa yakmıştımmm çıranı=)

öyle oluyor ya hmileyyken bi hassas oluyo insann=) kız nerdeyse 2 aylık oldu bıdık yaaaaaaaaaaaaaa
:))))) heheeh :))) minik kurtardı beni:)))
ay evet hiç böyle olacğaımı tahmin etmezdim:DDDD salak salak şeylere ağlıyorum yaws:D
büyüdü büyüdü ablasııııı çok merak ediyorummm bakalım el sallayacakmı haftaya bizee

ben geldim menumu yazayım
07:30 yarım ceviz
09:30 2 dilim uno denge light ekmek arası yağsız beyaz peynir ve şekersiz çay
12:30 ezo gelin çorba, 1 adet hasanpaşa köfte, 1 redelenmiş limonlu havuç, 1 portakal
18:00 1 kuru incir 1 ceviz içi
gece 3 yemek kaşığı yoğurt
afiyet olsun çokgüzelll oyacım harika harikaaaaaa
Canım akşam keşkek yiycem diye bir de kahvaltıyı geç yaptım diye akşama kadar bişey yemedim,keşkek harika bir yemek bak aşağıda anlatayım.
.[/B][/COLOR][/FONT]
afiyet olsun canımmmm ama yinede daha dengeli yee olurmuu halsizz düşmesin bünyenn
bu arada teşkkür ediyorummminş. yapacğaım şu keşkeki hoş hazalın tatlısınıda yapmadım dahaa yaa yaparsam çok yeirm diye korkuyorummmmm
çok yorgun ve mutsuzum bugün neredeyse çantamı alıp çıkacak yada istifa edecektim. sonra borç dökümüme baktım martta istifa etmemin daha akıllıca olduguna karar verdim. belki o zamana dek iş de bulurum.

şimdi agzımı bıçak bile açmıyor buna ragmen tüm gün egitim verdim neyse hava çok soguk ve karlı umarıam uskudar dan motorlar çalışıyordur.

velhasıl kelam, ben çıkıyorum canlar. eve gidince girerim herhalde
canım benimm bazen yıldırma politakası izliyorlarr hain şirketlerr sakın istifa etme attır kendini:DDDDD tazminatını al yeni iş bulana kadar snei idare eder hem.
inş. gönüle göre güzel bir iş ayarlarsın canımmm
kahvaltı:
1 tabak yazdan kurutulmuş(fasulye,biber,sıyırma,domates,patlıcanın haşlanıp,yağ ve salça ile pişmesi )
ne denir adını bilmem:97::101:

ara:
1/2 halkalı tatlı(kerhane tatlısı diyolamış)
:23:
ögle:
6 adet sardalya balık:104:
1 kase salata:56:
ara:
1 elma
2 ince gofret:17:
akşam:
1 kase salçalı makarna(ama benim suçum yok 1 haftadır makarna konuşuyonuz yaaa):24:
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli:32:

afiyet olsun canımmm o tatlıyı biliyorum ben:DDDDD hehe
sanki bugün kaçamaklar günü emoşşşşşşaşırdım yaniiiiii
neyse bişi demiyim :DDD

Bugünkü menüm:
SABAH
-1 yumurta
-2 dilim ekmek
-1 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay

ÖĞLEN
-yok

ARA
-3,4 kaşık k-falkes
-1 avuç leblebi

AKŞAM
-1 kase yoğurt çorbası
-1 porsiyon taze fasulye,yarım dilim ekmek
-7-8 yemek kaşığı yoğurtlu yağsız makarna

3 saat sonra 2çay kaşığı fındık ezmesi
:17::22:
afiyet olsun canımmmmm akşam birazz sankim kaçmışş ama güzelllll birdee tatlanmışızz üzerineeeeee allahım Allahım neyse kendime kızmıyorum artık ben sizden daha istikrarlıyım hee:DDD

haklısın. annem de hep iyi düşün iyi olsun der. ben zaten genelde olumlu düşünen neşeli biriyim sadece sanırım bu ara bardagım taştı
ay evet senin şu pozitim faynını çok seviyorum ben oyacım hani bzı kelimeleirn var yaa hafi argo ama cuk diyee oturann işteee tam sırası onlardan birtane patlatmanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sana yakışıyor canımmmmmmmmmmmmmmm boşverr takmaya değmezzzz
kızlar yaza bir düğün bir nişan var ve ben 50 olmalıyııımmmm :18::18::18::18::18::18:
kuzenlerim evleniyormuş biri benden 4 yaş büyük onda sorun yok ama diğeri benden 7-8 yaş küçük onda sorun var bak :27::27::27:
benim ruhum hep aç neden acaba :1::1::1:

hımss yaza kadar verirsin kiloları canım
canım Allah seninde karşınaaa güel cici bir insna çıkarı ins.kısa zamandaaa :54::54::54:

ya ne makarnaymış ya hepimize yedirdi valla=))))))))))))
vallaa yaaa bende gidip yiyeceğim şu geçmişten kurutulursammm

yav ben bu makarnayı yasaklamadım mı bir haftadır makarna aldı başını gidiyo :20::20::20::20::20:
ii yaptın ama geç kaldın benidee aldıııı tesirineeeeee hıhhh
insan ilkoş geçmiş yapıyorsun ama makarna yazanları görmeee der dim hıhhhhhhhh

vaavvvvv bende yaza nişanlar dügünler var ama ben 50 olamam...
1 nisanda 85
1 haziranda 75:52::52::52::52::52::52::52::52:
inş. canım hadi bakalımmm ben inanıyorummmmmmm o tarihlerden önce hedefine ulaşacaksın

ayy inşallah aslı ya.normal insanlar gibi yaşamak istiyorumm..5 aydır hep böyleyiz ki 1 ayıda sabahlayarak geçti saat sabahın 8-9 larına kadar..hatta 12 yi bile gördükkk

canım 2 yaşına kadar sürer bu düzensizlik galiba

hımss yaza kadar verirsin kiloları canım
canım Allah seninde karşınaaa güel cici bir insna çıkarı ins.kısa zamandaaa :54::54::54:

amin canım

ii yaptın ama geç kaldın benidee aldıııı tesirineeeeee hıhhh
insan ilkoş geçmiş yapıyorsun ama makarna yazanları görmeee der dim hıhhhhhhhh

nasıl görmeyecen 2 mesajdan biri makarna

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar fırında tavuk
2 kaşık pilav
salata

ara
1 portakal
1 dilim tavuk göğsü
afiyet olsun canımmmmmmmm çok güzellllllllllllllllllll
offf ya benim çocuğum ne zaman normal bi vakitte yatmayı öğrenecekkk..bıktım artık gecenin körlerine kadar oturmaktan...bi oturup tv bile izleyemiyoruz karı koca offfffffffffffff.dedim bugun kocişe dedim bu yatsın 3 te bizde 5 e kadar başbaşa oturalımm=((((((((((((((((
:DD ver diyorum bana yaaaa uyu sen bendestaj yapmış olayım:DDDDDD kiki
günaydınnnn 14 takımın şimdi tombul yaza zayıf hanımları.artık sabahları açılışı ben yapıcam galiba. kızım sabahçı olacak 07:30 da burdayım. henüz kahvaltısını yapacak olanlara afiyet olsun.güne kahvaltısız başlamayın.
sıradaki parça işe gitmek istemeyenlere gelsin:4::4::4:

sezen aksu dan "geçer.geçer daha öncekiler gibi.bu da geçer neler neler geçmedi ki:21::21:

Allahım bol hareketli.sağlıklı.neşeli.enerjik.mutlu bir gün versin inşallah.yağlardan.hareketsizlikten.mutsuzluktan korusun amin.:13::13:
çok hoşssun yaaaaa :))))) hehee:54::54::54:
kerhane tatlısı adına bayıldım.menün çok gibi emoş ama tabii ki sporun mükemmel
:DDDDDD hemşom çakmak caddesindeeki tatlıcıa sıcak sıcak oluyorrr yaaaaa ah lise yıllarımda dersane dönüşümde alırdım arada aklıma geldi bak şimdii özledim memleketimiii hehe
kızlar dün gece giremedim şimdi menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmeği+azcık peynir
öğle:yarım sandeviç ekmeğine peynirli sandeviç+salata
akşam:1 dilim kepek ekmeği+salata+1 kase yoğurt

hep peynir ve ekmek oldu ama ne yapiiim dışardaydım tüm gün yemek yapamadım.
:20::20::20::20::20::20::20: olmamışşş hep katı beslenmişssin ve ekmekkkk çorba yok salata yok yoğurt yok :20::20::20::20::20: miktarının az olması önemli diil sağlıklı olması önemli hıhhh

:))))) heheeh :))) minik kurtardı beni:)))
ay evet hiç böyle olacğaımı tahmin etmezdim:DDDD salak salak şeylere ağlıyorum yaws:D
büyüdü büyüdü ablasııııı çok merak ediyorummm bakalım el sallayacakmı haftaya bizee

afiyet olsun çokgüzelll oyacım harika harikaaaaaa

afiyet olsun canımmmm ama yinede daha dengeli yee olurmuu halsizz düşmesin bünyenn
bu arada teşkkür ediyorummminş. yapacğaım şu keşkeki hoş hazalın tatlısınıda yapmadım dahaa yaa yaparsam çok yeirm diye korkuyorummmmm

canım benimm bazen yıldırma politakası izliyorlarr hain şirketlerr sakın istifa etme attır kendini:DDDDD tazminatını al yeni iş bulana kadar snei idare eder hem.
inş. gönüle göre güzel bir iş ayarlarsın canımmm

afiyet olsun canımmm o tatlıyı biliyorum ben:DDDDD hehe
sanki bugün kaçamaklar günü emoşşşşşşaşırdım yaniiiiii
neyse bişi demiyim :DDD
ya ben hamileyken annem gelmişti onunla gittik doktora..4 aylık falandı yanılmıyorsam ultrasonda elini sağa sola oynattı resmen el sallamıştıı=)annemle krize girmiştik gülmekten hehehe=)))yerim o bıdığı ben..bu ay sadece kese değil azcık kafa vucudda görürsünüzz=)

amin canım

neyyyyyyyyyyyyyyy 2 yaş mı aslıı bak kendimi atıyorum 4. kattan aşağıı haberin olsunnnnnnnnnnn

selam kızlar dün gelemedm kardeşimin d.günüydü ark lar vardı hazırlık fln yaptık bizde kaldılar bgn de kalcaklarmıs ama yedi mesajı doldurmaya calışcam...cezamı bgn yapamasam da yrn yapcam bgn yapmayı deniycem boş zamanım olursa..sizler napıosunuz?

menum

sabah yarım simit incecik bir dilim beyaz peynir 2 zeytin yarım salatalık şekersiz çay

öglen yemeğimi resmiyle veriyorum :) $02022012137.webp

ögleden sonraki arada 1 kuru incir ve 1 ceviz içi yiyeceğim

akşam da yoğurt yemeyi hedefliyorum.

boşlama canım bizi bir daha :54::54::54::54:
yok yok yapamrıyım öylee bir hataaaaaa birdaahaa tövbeler töbesi:DDD
avucunu yalayıp sürmek bence bi işe yaramaz canım

daha dönmedim çok yiyon dedi emoş bende kestim dur o nöbetteyken dedikodusunu yapam :52::52::52::52:
heheh yaramadı gittim yedim rahatladım :DDDDDD
yok yok azaltma sakınnn bence güzel yawsss emoş kendine baksın bu aralar cozutmuşD:DDDd tam dedikodu oldu hee:DDD
yok yok sen tadını çıkar uykunun nasılsa sende çekeceksin cicimm
hehehe bende öyleydim hergün bişeyler yapıyordum hamurişii
möööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
:DDD peki benden söylemeseyidii :DDDDD
bu ara yapmamaya karar verdim kendime başka meşgale buldum yoksaa boş buldukça mutfağa dalıyorumm
bebek yeleği örüyorum:DD

2 yaşmı hazalın yüreğine iner yaws:DD çok dimi beee:DDD
haklsıjn gördüm gördüm ah ah
ya ben hamileyken annem gelmişti onunla gittik doktora..4 aylık falandı yanılmıyorsam ultrasonda elini sağa sola oynattı resmen el sallamıştıı=)annemle krize girmiştik gülmekten hehehe=)))yerim o bıdığı ben..bu ay sadece kese değil azcık kafa vucudda görürsünüzz=)

neyyyyyyyyyyyyyyy 2 yaş mı aslıı bak kendimi atıyorum 4. kattan aşağıı haberin olsunnnnnnnnnnn
:)))yerim ben senin miniği elde sallamış kuzucuk Allahım darısıda bana olsun inş....
görürmüyüzz büyümüşmüdür netten gelişimini takip ediyorum amaa görmeynce olmuyor:D
selam kızlar dün gelemedm kardeşimin d.günüydü ark lar vardı hazırlık fln yaptık bizde kaldılar bgn de kalcaklarmıs ama yedi mesajı doldurmaya calışcam...cezamı bgn yapamasam da yrn yapcam bgn yapmayı deniycem boş zamanım olursa..sizler napıosunuz?
:Dbenceee ihmal etmee ilkincim vvalla çeneleri düşmüşş bu hatunları iki gündür geçmiş yapıyorumm parmaklarım yorulduuu
selam millet nasılsınız

menum

sabah yarım simit incecik bir dilim beyaz peynir 2 zeytin yarım salatalık şekersiz çay

öglen yemeğimi resmiyle veriyorum :) Eki Görüntüle 338433

ögleden sonraki arada 1 kuru incir ve 1 ceviz içi yiyeceğim

akşam da yoğurt yemeyi hedefliyorum.

süpersin hayatımmmmmmmmmmmmm resimli menüü afiyet olsun

Allahım çok şükürr bitttiii geçmiş amanın amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ohh rahatladım yawsssssssssssssssssssssssss

şimdide siz okumaktan yorulun bakalım:DDD hıhh
iki günlük menümüde yazayımda tam olsun

31 Ocak salı
sabah:1 bardak süt
öğlen:1 tabak mercimekli köftee(10-15 tane vardı),1 bardak ayran
akşam:4 yaprak sarması
ara:2 ceviz
ara:1 elma 1 portakal

1 Şubat Çarşamba
saba:1 dilim ekmek ,1 bardak süt,4 zeytin,1 yumurta
öğlen :4 ceviz büyüklüğünde göveçte tavuk,salata,3 tane çiğ köfte (etsiz),2 yk kadae künefe,
akaşm: 1 kepçeden az çorba,1 tavuk budu,4 yk bulgur pilavı,2 yk z.yağlı pırasa,2 yk sütlaç
ara:1 elma,1 portakal,1/4 ayva

bügünüde yazayımm
sabah:1 bardak süt,1 poğaça
öğlen:1 tabak MAKarnAAAAAAAAAA,1 bardak portakal suyu
ara:3 ceviz
akşam: 1 tabak et haşlama,2 dilim ekmek
ara:1 elma,1 portakal

kızlarr ben artık işime dönüyorumm akşam artık girerim:DDD vallaaaaaaa işi fena boşladım sizin yüzünüzden ben gelmeden kaynatmayın :D

Back
X