- Konu Sahibi Pinarbartu
- #66.421
kardeşinin doğum günü kutlu olsun o zaman..güzel mutlu umutlu yaşlar olsunnnnselam kızlar dün gelemedm kardeşimin d.günüydü ark lar vardı hazırlık fln yaptık bizde kaldılar bgn de kalcaklarmıs ama yedi mesajı doldurmaya calışcam...cezamı bgn yapamasam da yrn yapcam bgn yapmayı deniycem boş zamanım olursa..sizler napıosunuz?
iyidir oyacım sen nasılsın moraller nasılselam millet nasılsınız
ayyy çok güzell canım..hemde çok sağlıklııımenum
sabah yarım simit incecik bir dilim beyaz peynir 2 zeytin yarım salatalık şekersiz çay
öglen yemeğimi resmiyle veriyorum :) Eki Görüntüle 338433
ögleden sonraki arada 1 kuru incir ve 1 ceviz içi yiyeceğim
akşam da yoğurt yemeyi hedefliyorum.
ay inmez mi yüreğime valla hemde öyle bi iner kiiiiiii..ayy ör ör çok şirin oluyorlarrr yerimm onlarııı..ne renk örüyorsun? beyaz ör de bari cinsiyet önemli olmasın=)yok yok yapamrıyım öylee bir hataaaaaa birdaahaa tövbeler töbesiDD
heheh yaramadı gittim yedim rahatladımDDDDD
yok yok azaltma sakınnn bence güzel yawsss emoş kendine baksın bu aralar cozutmuşDDDd tam dedikodu oldu hee
DD
DD peki benden söylemeseyidii
DDDD
bu ara yapmamaya karar verdim kendime başka meşgale buldum yoksaa boş buldukça mutfağa dalıyorumm
bebek yeleği örüyorumD
2 yaşmı hazalın yüreğine iner yawsD çok dimi beee
DD
haklsıjn gördüm gördüm ah ah
:)))yerim ben senin miniği elde sallamış kuzucuk Allahım darısıda bana olsun inş....
görürmüyüzz büyümüşmüdür netten gelişimini takip ediyorum amaa görmeynce olmuyor
benceee ihmal etmee ilkincim vvalla çeneleri düşmüşş bu hatunları iki gündür geçmiş yapıyorumm parmaklarım yorulduuu
süpersin hayatımmmmmmmmmmmmm resimli menüü afiyet olsun
hoo kardan adamm=) bende istiyodum ama sıpa olunca olmuyorrrdün gece 1 de kardanadam yaptık kapının önüneçok gzldi
huuuuu hem künefe hem sütleçççç=)) kop kop ama güzel yediklerin canım sağlıklı efferimmmmmmmmmşimdide siz okumaktan yorulun bakalımDD hıhh
iki günlük menümüde yazayımda tam olsun
31 Ocak salı
sabah:1 bardak süt
öğlen:1 tabak mercimekli köftee(10-15 tane vardı),1 bardak ayran
akşam:4 yaprak sarması
ara:2 ceviz
ara:1 elma 1 portakal
1 Şubat Çarşamba
saba:1 dilim ekmek ,1 bardak süt,4 zeytin,1 yumurta
öğlen :4 ceviz büyüklüğünde göveçte tavuk,salata,3 tane çiğ köfte (etsiz),2 yk kadae künefe,
akaşm: 1 kepçeden az çorba,1 tavuk budu,4 yk bulgur pilavı,2 yk z.yağlı pırasa,2 yk sütlaç
ara:1 elma,1 portakal,1/4 ayva
bügünüde yazayımm
sabah:1 bardak süt,1 poğaça
öğlen:1 tabak MAKarnAAAAAAAAAA,1 bardak portakal suyu
ara:3 ceviz
akşam: 1 tabak et haşlama,2 dilim ekmek
ara:1 elma,1 portakal