Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 saat leslie 1 saat bisiklet sonrası saçlarımı boyadım mürdüm rengine..
ay beyazlarım çıkıyo her ay adet sonrası boyamak zorunda kalıyom yaaaa........
bekleme sürecinde takılayım dedim yoksunuz ortalıkta..
ay sporları süper yapıyom şu pis bogazımı tutabilsem yaaa....

sen mi tutamayacaksın canım tutarsın boğazını sen ya

ben de iyiyim cnm ilk günün yorgunlugu:)))
bu arada kızlar bgn okuldan snra misaifrliğe gittik.geldik babamla balıklarıma bakıodum 2 balık birbirlerinin etrafında 3 4 dk döndü.önceden izlemiştim çiftleşmeymiş bu yani yavrularım olcakkkkkkkkkkkk:D ama daha onlar için erken 8 aydan snra doğum yapıolarmıs benimkiler 2 3 aylıktır en fazla.hızlı cıktılar yavvv:D

dönüp ne yaptılar :27::27::27::27:

bu arada kızlar bgn okuldan snra misaifrliğe gittik.geldik babamla balıklarıma bakıodum 2 balık birbirlerinin etrafında 3 4 dk döndü.önceden izlemiştim çiftleşmeymiş bu yani yavrularım olcakkkkkkkkkkkk:D ama daha onlar için erken 8 aydan snra doğum yapıolarmıs benimkiler 2 3 aylıktır en fazla.hızlı cıktılar yavvv:D

desene anneanne olcannn:1:

dönüp ne yaptılar :27::27::27::27:

desene anneanne olcannn:1:

torunu vercekler kucagınaaa:23::23::23::23:

dönüp bilemiorum yaptılar.bunlar ı arastırdım netten dişi yumurtluomus dönerken snra erkek onu agzına alıp döllüomus.sonra bırakıomus dişi tekrar agzına alıomus 15 20 gün snra da agzından doğuruo tabii bizim yardımımızla:))))))) bu arada nnetten baktm bnm ilk aldıgım boyutlardaki yavrular 4 aylık falan yani benimki 5 6 aylık oluyo ucundan kıyısından yakalıolar

ciklet balığı sarı prenses çiftleşmesi - YouTube aynı bölelerdi:9::9::9::9:
herkesi odadan kovdum ısıgı da kapadım rahat etsinler die:D

anneanne oluyorum oleyyy:21::21::21::21:

kıraçın karısı ayşeee

hhee ne gıcık sesi var ya

torunu vercekler kucagınaaa:23::23::23::23:

:27::27::27:

:45: dur de bana aslı ..benim bogazıma dur diyemiyom bazen bennn

kız dur bak bend ebir zamanlar 64 e düşmüştüm sonra boğazımı tutamadım bu hale geldim yapma kendine bunu

dönüp bilemiorum yaptılar.bunlar ı arastırdım netten dişi yumurtluomus dönerken snra erkek onu agzına alıp döllüomus.sonra bırakıomus dişi tekrar agzına alıomus 15 20 gün snra da agzından doğuruo tabii bizim yardımımızla:))))))) bu arada nnetten baktm bnm ilk aldıgım boyutlardaki yavrular 4 aylık falan yani benimki 5 6 aylık oluyo ucundan kıyısından yakalıolar

aayy ne ilginç

ben çıkıyom kıslar duşa girmem lazım..
aslım yarın nöbet var benim yine gelemem herhalde çarşambaya görüşürük...
kocişim nöbetten çıktıydı bugün
.akşam yemekte nöbetçi arkadaşı aradı anneannesi ölmüş nöbeti tutuver diye..
istemeye istemeye gitti kocişim.yarında ben nöbetteyim.bizim hayatlar nöbetlerle geçiyo işte...

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ne diyelimm..yüzgeçlerine kuvvet :1:
:

Son düzenleme:
istemeye istemeye gitti kocişim.yarında ben nöbetteyim.bizim hayatlar nöbetlerle geçiyo işte...

tamam canım kolay gelsin
öpüyorum :54::54::54:

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
2 kaşığı türlü
2 kaşık bulgur pilavı
salata

ara
1 bardak çay

akşam
5 kaşık mantı

Son düzenleme:
evde yapabileceğim bişey söyle canım
çörekotununun suyu akıtıyorlar diyorlar doğru mu acaba

çörek otu mu? hiç duymadım valla.tuzlu su yap canım onunla yıka burnunu sık sık
öglen yediklerimi kustum :( tansiyonum 16 ya kadar yükseldi bir ara midem bulandı ve hop dışarı:s
anammm oyaa noliyii sana yaaaaa.dikkat et kendine sinirlerine yıpratma kendiniii

geçen hafta görüşmeye gittiğim yere mail attım süreç hakkında bilgi almak için. kadın anında cevap döndü süreci henuz tamamlamadık size çarşamba günü bilgi vericem diye. yani hala umudum var
ayy hadi inşallah canım yaaa

bir de tekin acar kozmetik var belki duymussunuzdur. onun sahibinin oğlu benim bir hayat yönetimi seminerinden arkadaşımdı. yıllar evvel tanışmıştık onunla irtibata geçtim ve cv mi yolladım belli mi olur bişey cıkar. yani her yolu deniyorum:))

bu arada cem de hala iş bulamadı:( 5. aya girdik. sinirler her yerde çokg ergin anlayacagınız. illaki yoluna girecek hayat ama bakalım ne zaman
aaaa ayy çıksa keşkeeee bişey ordann.düzelir herşey ya umudunu kaybetmesinnn

sevgililerim ben çıkıyorum. eve gidip biraz dinlenmem gerekiyor ve belki melisa çayı falan içerim gevşetir biraz. sinir ilacı almaya karşı bir inan olarak papatya yada melisa çayının muhteşem gücüne inanıyorum:)

sizi seviyorum sizinle olmayı da seviyorum. kendinize iyi bakın giremezsem şu an burda olmayanlara da selamlar mucka mucka muckaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
görrüşürüz canımmmmmmmmmmmm

menümü yazıp çıkayım kızlar benim oğluş ilgi bekliyor
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+azıcık peynir
akşam:1 kaşık çorba+1 kaşık taze fasulye+1 kaşık yoğurt
saat 21 gibi 1 tane portakal yiyeceğim

oğluş yatar yatmaz 45 dk koşu bandı 15 dk bisiklet ve debelenme hareketleri yapacağım.öpüyorum sizleri
4 dilim ekmeği görünce göslerim açıldı akşamı görünce geri kapandı heheh

slmlarrr çook yorucu bir gündü erken kalktığım için uykumda geldi iyice mayışmadan sporu yapayım diyorum.
menüm hiç güzel olmadı:((

sabah çok az peynirli omlet
yarım dilim ekmek

öğleye kadar bişey yemedim sevindim.1 kase mercimek çorbası
yarım tabak pırasa

ara:salep küçük bir peynirli sandviç
1portakal 1 elma

akşam:1 tabak yağsız makarna avuç içi kadar biftek.

spora gidiyorum hiç memnum değilim menümden inş sporumu çok yaparım moralim düzelir.:43::43:
f
azla hamurişi olmuşş
börek hastanede çıktı menü mecburen...
çikolata olmadı zaten biliyim....:17:
hehehehe bncedeee

heheh vayy terbiyesizlerrrrrrrrrrrrr

eşin ne iş yapıyor emoşş ..valla ya hep nöbettt

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

öğle
2 kaşığı türlü
2 kaşık bulgur pilavı
salata

ara
1 bardak çay

akşam
5 kaşık mantı
gözelllll..mantı ama neyseee

sevgililerim ben çıkıyorum. eve gidip biraz dinlenmem gerekiyor ve belki melisa çayı falan içerim gevşetir biraz. sinir ilacı almaya karşı bir inan olarak papatya yada melisa çayının muhteşem gücüne inanıyorum:)

sizi seviyorum sizinle olmayı da seviyorum. kendinize iyi bakn giremezsem şu an burda olmayanlara da selamlar mucka mucka muckaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oyacım tansiyonun çıkmış geçmiş olsun can sıkıntısı çok etkiliyor tansiyonu annemde de yüksek tansiyon var diyetine çok dikket eder ama sinirleri bozulunca hemen çıkar tansiyonu,sen de dikkat et canım inşaallah herşey yoluna girer .Ben de burada ve sizlerle olmaktan çok mutluyum,iyi ki varsınız,selamın başım üstüne...

Back
X