Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhabalar..sabahları erken kalmaya bayılıyorum bütün işlerim erkenden bitiyor.kahvaltı ettik eşim kızımı okula götürdü evi toparladım.ütü yaptım.kek yaptım(öğleden sonra ark.gelecek)ve saat daha on:))

:DDD canım cok canım cekti yedim aslında 1 tatlı kaşıgı idealdi ama 2 yedim :)
canım isteyince duramam ben tadarım mutlaka :)

ay canım bu çikolata hastalık valla.benim oğluşum her akşam küçük bir parça yer.bana da soruyor anne sende istermisin diye.yok canım sen ye derken canımdan can gidiyor adeta

merhabalar..sabahları erken kalmaya bayılıyorum bütün işlerim erkenden bitiyor.kahvaltı ettik eşim kızımı okula götürdü evi toparladım.ütü yaptım.kek yaptım(öğleden sonra ark.gelecek)ve saat daha on:))

vay erken kalkan yol alır diye boşuna dememiş atalar ama ben geç kalkmayı tercih edenlerdenim.yine de oğlum sabahın köründe uyandığı için mecburen erken kalkanlardanım

geçmiş olsun noldu bebişimm

bizim basımızı yakacaklar cnm olan bilg. öğretmenlerine olacak..cok gerekli ya eğitim sisteminin tek eksiği
o zaman sizin firma sağlam yandaş :28::28::28:

noldu kıs bi problem mi var

tabi canım yandaş ne demek direk içdeş demek lazım. zaten oyüzden her yerlerini çirkef bağlamış. herşey ahbap işi. sürekli nalıncı keseri dıurumu var. o tablet pc ler için sabaha kadar çalıştırdılar adamlar azıcık para karşılığında. neyse ya zaten herkes herşeyi görüyor biliyor yine de bunlara oy veriliyor. politika özgür irade işi tek dileğim o özgür iradenin hepimizi mahkum etmemesi daha fazla

kızlar size dünkü menümü yazayım sonrada neler kaynatmışsınız bakayım:D

sabah:1 ymurta,1,5 dilim ekmek,2 .eri domates,1 bardak süt
öğlen:1 kumpir
akşam:1 kase çorba,yarım tabak yeşil mercimek yemeği,1-2 çatal buharda karnıbahar havuç,3 yk yoğurt
ara:1 bardak salep

ara:1 bardak süt

Son düzenleme:
tabi canım yandaş ne demek direk içdeş demek lazım. zaten oyüzden her yerlerini çirkef bağlamış. herşey ahbap işi. sürekli nalıncı keseri dıurumu var. o tablet pc ler için sabaha kadar çalıştırdılar adamlar azıcık para karşılığında. neyse ya zaten herkes herşeyi görüyor biliyor yine de bunlara oy veriliyor. politika özgür irade işi tek dileğim o özgür iradenin hepimizi mahkum etmemesi daha fazla

içdeş hahaha..Özgür irade???
okumayan düşünmeyen kafa patlatmayan objektif olamayan irade mi?

akşam:1 kase çorba,yarım tabak yeşil mercimek yemeği,1-2 çatal buharda karnıbahar havuç,3 yk yoğurt

başarılı bi menu aralar yok mu?

okullar açıldı havalar ısındı bahtsız bedevi bu öğrenciler
hahaha cidden yaa.gerçi bu gece ist. kaar yağacakmış bakalım göricizzzz ...

sinüzit için saf sirkeyi burnuna çekmişti birisi çektiği gibi tamamen iyileştim demişti :26::26:
sirke miiiiiiiiiiii aneyyyyyy

bende farkettim memişşlerini :1::1: heralde emzirdiği için diye düşündümm
he yaa normalde 80dii..şimdi 90=)))

06.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pisiq....................7+
pinkcat87.............7+
esennil .................7
rainandthesun.......7+
1.73......................7+
melekayşe............7+
oyagibi................. 7+
tedis.....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
fiyona07..............izinli (heralde):26:

ellerine sağlıkk
dun ki menüm

kahvaltı
1 tost
şekersiz çay

ara
1 tahıllı bar

öğle
4-5 kaşık zeytinyağlı bamya
1 bardak ayran
2 dilim ekmek

ara
2 tatlı kasıgı çikolata
1 dilim ekmek

akşam
1tane enginar
2 dilim ekmek
1 bardak ayran

spor
30 dak.eliptik
5-10 dak. dambılla egzersiz
ayşeeeee ekmek çok olmuş yaaaa

kız hayrola bu ne kadar çeşit.anlayamadığım şu o kadarcık kiloyla bunları yiyip nasıl kilo veriyon.nereye gidiyor yediklerin söyle hadi ne olur belki bende de oraya gider ya
ya ben aslında önceden de böyleydim yani hep çok yerdim kilom 54 55 ti almazdım...şimdide sırrı emzirmek sanırım kalori harcatıyorr=))) hep emzirsem mi acaba hahahhaa

vay bee saat 10 ve bi dolu iş yapmişsin helal sanaaaa

günaydın canım gurubum.
günaydın oyacım iyi misinnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzelcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ilkoşşşşşşşşşşşşş..minik anneeee napıyorsunnnn

çok ama çok güzell araya bi de bi meyve sıkıştırsaydınnnn

Back
X