- Konu Sahibi Pinarbartu
- #67.181
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
2 kaşığı türlü
2 kaşık bulgur pilavı
salata
ara
1 bardak çay
akşam
5 kaşık mantı
wawww harikasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
öğle
2 kaşığı türlü
2 kaşık bulgur pilavı
salata
ara
1 bardak çay
akşam
5 kaşık mantı
DD canım cok canım cekti yedim aslında 1 tatlı kaşıgı idealdi ama 2 yedim :)
canım isteyince duramam ben tadarım mutlaka :)
merhabalar..sabahları erken kalmaya bayılıyorum bütün işlerim erkenden bitiyor.kahvaltı ettik eşim kızımı okula götürdü evi toparladım.ütü yaptım.kek yaptım(öğleden sonra ark.gelecek)ve saat daha on:))
ay canım bu çikolata hastalık valla.benim oğluşum her akşam küçük bir parça yer.bana da soruyor anne sende istermisin diye.yok canım sen ye derken canımdan can gidiyor adeta
günaydın canım gurubum.
dışarısı buz gibi markete gitmek lazım cesaret edemiyorum.Allahım hayırlısıyla bahar geleydi.of offf![]()
hoşgeldin Oyacıgım gorusemedik nasılsın nasıl oldun??
geçmiş olsun noldu bebişimm
bizim basımızı yakacaklar cnm olan bilg. öğretmenlerine olacak..cok gerekli ya eğitim sisteminin tek eksiği
o zaman sizin firma sağlam yandaş
noldu kıs bi problem mi var
bedenen iyi ruhen sakat :)) ortalama durumdayım denebilir. kuyruk bi iniyor bi kalkıyor.
sen nasılsın meleğim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzelcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldinn fıstıkımmmmmmmmmm
tabi canım yandaş ne demek direk içdeş demek lazım. zaten oyüzden her yerlerini çirkef bağlamış. herşey ahbap işi. sürekli nalıncı keseri dıurumu var. o tablet pc ler için sabaha kadar çalıştırdılar adamlar azıcık para karşılığında. neyse ya zaten herkes herşeyi görüyor biliyor yine de bunlara oy veriliyor. politika özgür irade işi tek dileğim o özgür iradenin hepimizi mahkum etmemesi daha fazla
kızlar size dünkü menümü yazayım sonrada neler kaynatmışsınız bakayım
sabah:1 ymurta,1,5 dilim ekmek,2 .eri domates,1 bardak süt
öğlen:1 kumpir
akşam:1 kase çorba,yarım tabak yeşil mercimek yemeği,1-2 çatal buharda karnıbahar havuç,3 yk yoğurt
ara:1 bardak salep
ara:1 bardak süt
hoşbulduk dünyalar tatlısı arkişdim çok özledik seni yaaaaaaaaaaaaa
hahaha cidden yaa.gerçi bu gece ist. kaar yağacakmış bakalım göricizzzz ...okullar açıldı havalar ısındı bahtsız bedevi bu öğrenciler
sirke miiiiiiiiiiii aneyyyyyysinüzit için saf sirkeyi burnuna çekmişti birisi çektiği gibi tamamen iyileştim demişti :26::26:
he yaa normalde 80dii..şimdi 90=)))bende farkettim memişşleriniheralde emzirdiği için diye düşündümm
06.02.2012
aynalar................7+
hazos87...............7+
pisiq....................7+
pinkcat87.............7+
esennil .................7
rainandthesun.......7+
1.73......................7+
melekayşe............7+
oyagibi................. 7+
tedis.....................7+
yas23....................izinli
emidaf..................izinli
fiyona07..............izinli (heralde):26:
ayşeeeee ekmek çok olmuş yaaaadun ki menüm
kahvaltı
1 tost
şekersiz çay
ara
1 tahıllı bar
öğle
4-5 kaşık zeytinyağlı bamya
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
ara
2 tatlı kasıgı çikolata
1 dilim ekmek
akşam
1tane enginar
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
spor
30 dak.eliptik
5-10 dak. dambılla egzersiz
ya ben aslında önceden de böyleydim yani hep çok yerdim kilom 54 55 ti almazdım...şimdide sırrı emzirmek sanırım kalori harcatıyorr=))) hep emzirsem mi acaba hahahhaakız hayrola bu ne kadar çeşit.anlayamadığım şu o kadarcık kiloyla bunları yiyip nasıl kilo veriyon.nereye gidiyor yediklerin söyle hadi ne olur belki bende de oraya gider ya
vay bee saat 10 ve bi dolu iş yapmişsin helal sanaaaamerhabalar..sabahları erken kalmaya bayılıyorum bütün işlerim erkenden bitiyor.kahvaltı ettik eşim kızımı okula götürdü evi toparladım.ütü yaptım.kek yaptım(öğleden sonra ark.gelecek)ve saat daha on:))
günaydın oyacım iyi misinnnngünaydın canım gurubum.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzelcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok ama çok güzell araya bi de bi meyve sıkıştırsaydınnnnkızlar size dünkü menümü yazayım sonrada neler kaynatmışsınız bakayım
sabah:1 ymurta,1,5 dilim ekmek,2 .eri domates,1 bardak süt
öğlen:1 kumpir
akşam:1 kase çorba,yarım tabak yeşil mercimek yemeği,1-2 çatal buharda karnıbahar havuç,3 yk yoğurt
ara:1 bardak salep
ara:1 bardak süt