Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar..dün akşam eşimin vefat eden dayısına gittik geç döndük bir daha giremedim...çok yorgun hissediyorum kendimi sanki uykumu almamış gibiyim neden acaba :)))
erken yatmaya alışıksın canım geç yattıysan alamamişsindır tabii kızında uyanıyor erkendenn..=)

kızlar dün akşam girdim takıma.bir iki şey yazdım sonra malum oğlumla ilgilenme,ev işi vs. yaptım.bilgisayar açıktı.sonra oğlumu yatırayım kızlar ne kaynatmış bakayım diyordum ki uyumuş kalmışım.bilgisayarı eşim kapatmış bana da söyleniyor sabah.tabi uyuyup kalınca spor da yapamadım ay kendimi kötü hissediyorum ya.
gündüz yapmayı denesene sporunu benim gecve hiç halim kalmıyo ahhaha

dimiiiiiiiiiiiiiii ben de çok kızıyom kaç gündür kendime 50 lere düştüm diye biraz şımardım ben san ki ama olmaz... 26 beden pantalonum vardı giremiyorum hala içine nisan 30 a kadar 50 olmam gerekiyor hedefime bişi kalmadı şurda toplamam lazım kendimi
benim pantolonlarım 27 beden oluyorlar belleri de eskisi kadar sıkmıyor..azkaldı canım sığacaksınnnn

neyse kızlar ben haşlamalarıma geri dönüyorum an itibariyle bu hafta çok bişi beklemiyorum ama bgn itibariyle kendimi haşlama haftasına alıyorum
hahahha haşlamaaaaaaaaaaaaaaaaaa..beni de haşlaaaaaaaaa

menün çok güzel bence.aslında bende çok severim corn fleksi ama kalorisi çok olur diye yemiyorum
ay bilmem ki çok mu aceppp..baktım 100 gramı 376 kaloriymiş bi kaseye kaç gramcık sığar ki heheh

geçmiş olsun canım doktora görün istersen bakalım ne diyecek
hala acıyo boğazım..eşim de geç gelecek bugun..sorumluluk sınavları varmış=(((olmadı akşam giderim dzelmezsemm

kızlar dün yine sapıttım.menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeği+peynir+salatalık
akşam:1 kase şehriye çorbası+2 dilim kepek ekmeği
ara:1 kase kavrulmamış badem tabii duramadım iki avuç dolusu antep fıstığı

uyyyy antep fıstığı mıııııı.. hem de iki avuçççç
afiyet olsun akşamla telafi etmişsin kışın kavun nerden cıktı canım :)

pazar da gördüm küçücük zaten dedim alayım nasıl acabaaa..idare eder bi tadı var kiki

canım dün bir sürü badem ve antep fıstığı yedim.kendimi kötü hissediyorum.aslında ben her zaman az yemesi gereken biriyim öyle biraz kaçamak yapayım telafi ederim diyorum ama olmuyor.bir yerden patlıyor ve ben telafi yapamıyorum.dün o kadar yedim birde uyudum kaldım.spor da yok ya ben yarın ne yapacağım

cnm canını sıkma çünkü yediğinden pişman oldugunda beyin onu yakmıyormuş bi şekilde..
birde çok seviyosan ole şeyleri benim gibi yap ben cok severim bazı seyleri..canım istediğinde mutlaka yiyorum ama azcık..hiç yemediğinde onun telafisi çok yemekle sonuçlanıyor..
birde şöyle düşün sen kalorili seyleri seviyorsun diyelimki8 ay diyet yaptın kendini tuttun hiç yemedin.8 ay sonra istediğin kiloya ulaştıgında yine yemeye başlayacaksın..en buyuk problem verileni korumak..o yuzden pişman olmaa..azcık tad mutlaka:34::34::34:

hazos, fiyona ve aynalar görüşmeyeli kilo vermişler aferim size eferim kızlar size tebrik ediyorum ben görüşmeyeli de kilo aldım ama ben de vericem:) sizin adınıza çok sevinçliyim valla iyi moral oluyosunuz:)

hazos, fiyona ve aynalar görüşmeyeli kilo vermişler aferim size eferim kızlar size tebrik ediyorum ben görüşmeyeli de kilo aldım ama ben de vericem:) sizin adınıza çok sevinçliyim valla iyi moral oluyosunuz:)

saol cnaım sen herhangi bi taımda değilmisin canım ben öle hatırlıyordum sankim niye kilo aldın kız alma valla vermesi çok zor...ilknuruda mezun ettik hamile şimdi bebişi olacak :))):49::49::49::49:

:DKolay gelsin bebeğim napıyosun ne var ne yok bakalım..
napiyim canım ya evi toparladım biraz bi sürü ütü vardı yine ütü yaptım minik minik şeyler ütüle ütüle bitmiyor hehehe=)))şimdi de yemek yapiyim de çıksın aradan kız uslu şimdilik yanıma alıcam onu da =)) birlikte yemek yapicizzz=)

a
a ezgii unutmamışsın biziii.naber napiyorsun bebişler nasıllll? verdik valla ama şimardık sapıttık bu aralar=D kilo mu aldın canım dikkat et yaaa

bugünkü menümu yazayımmm
sabah
bal tarçın içeceği
1 kase corn flaks sütle

öğle
3 çeri domates 1 yumurta yarım biberle menemen
yarım kk kadar kabak tatlısı

ara
2 bardak özge çayı
1 havuç

akşam
2 çorba kaşiği kızartma