Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım öle videolardaki gibi çok net olmuyor görüntüler zaten bundan sonra hep göbekten bakacak alttan bakarsa net oluyor ama göbekten daha açılı görüyolar...büyüdük sıra daha da netleşecek ellerini ayklarını ağzını burnunu her yerin, görürsün bıdığınn ayy yerim ben o minicik bıdığı...
yaaaa birdaha bakmaıcam zaten hayal kırıklığına uğradım oysa nekadar büyümüşşş beişim sevinemedim:((( hayalimdekini görmeyinceeee.
biran önce gelsin o günler özgecik yaaaaa benmi sabırsızım herkesmi böyle püfssss
hahahahaaahhhaaa ilahi ilkoş güldürdün benii...bi aydan sonra alttan bakması tehlikeli oluyor sanırım..
:DDDDD ay asıl ben sana başka birşeyyy anlatayım :DDDD ozmana gülmekten çtlarsın:DD ama msn de denk gelmemiz lazımmmmmmmm
başladım canım kesintisiz plates yapıyorum bir gün araylada eliptik yapıyorum...şu anda benim gözümde de spor=emine :))))
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla beni bitirdi bu misafir olayı bu ay bgn eşime diyom ki heralde bizim bilmediğimiz biyerden bizim eve tur kalkıyor herkes akın etti 1 aydır bana :)
çok hoşssun kesin kesin öyleeee birşeyyyyyy varrr:DDD
bgn yediklerim

sabah 3 çatal omlet
yarım pide
1kk peynir 4 adet zeytin
2 kupa şekersiz çay
ara 1 adet elma
öğlen 4 yk yoğurda 2 yk yulaf ezmesi
ara 1 kk peynir 1 adet yeşil soğan yarım dilim ekmek
akşam 1 kepçe tarhan çorbası
aralarda bol bol su ve ödem çayından içtim...

way way wayyyy :)) hadi bakalımm devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

öğle uçmuş uçmuş hemde kanatsız uçmuş :26::26::26:

canım sabah gittim okula öğleden sonra toplantı vardı.arkadaşlara takıldım gittik kebapçıya e gitmişken de yedim.arkamdan ağlardı kebap ne yapiiim.bir de bu yetmezmiş gibi toplantıdada baklava ikramı vardı ay ona da dayanamadım yedim.aslında hiç sevmem ama şımardım yaaaa

İyi akşamlar kızlar,hayırdır sitenin rengine ne olmuş böyleee,ben hiç sevmem pembe rengi hele de bu tonu içimi sıkar neyse alışıcaz artık.:ssz::ssz:Sevgili arkadaşlarım bugün size diyet için gayet ideal,doyurucu ve de lezzetli bir yemek tarifi vermek istiyorum,hani geçenlerde menümde de vardı bilmem farkettiniz mi?Efenim yemeğimizin adı "BAT".Bizim buranın yöresel bir yemeği,gelelim malzemelere.ölçümüz çorba kasesi olsun
MALZEMELER:
-1 kase yeşil mercimek
-yarım kase ince bulgur
-2 çorba kaşığı salça
-1-2 limon
-arzu ettiğiniz miktarda tuz
-bol maydanoz
-dereotu
-yeşil veya kuru soğan
-ve tabii tokat yaprağı
YAPILIŞI
Mercimekler haşlanır,ince bulgur henüz yeni haşlanmış mercimeğin içine katılır ve şişmesi beklenir,salça,limon ve tuz mercimeğe eklenir ve güzelce karıştırılır,karışıma orta derecede sulu olacak şekilde soğuk su katılır ve en son bütün yeşillikler kıyılmış olarak katılır,iyice soğuduktan sonra servis edilir ve tokat yaprağına sarılarak(sarılmadan da) yenilir,salça,limon ve tuz damak tadına göre ayarlanır.
ellerinee sağlık yapan olsada yesek:DDDDDDDD güzel görünmektee hhehehe

ay yerim ben senin bebişini hemşom
ay hemşommmmm bende bulsam yiyicem de elime geçmedi daha hehe:DDD doğsun hep beraberrr yiyelimmmmmmmmmmmmmm

yaşasın sonunda senden bir hamile menüsü geldi.hadi canım azıcık da meyve ye süper ötesi olsun
:)))) teşekkürlerr şusna çok tokum ilerleyen saatlerde olaiblir...
kızlar utana sıkıla bende menümü yazayım.hemen şımardım 900 gr.verdim diye

sabah:birşey yemedim
öğle:adana kebap+3 dilim pide
saat 15:2 dilim baklava
akşam:salata
afiyettt olsun canımm ama amaa çok dengesiz olmuşş:((((
yeni sayfa beni çok boğdu sanki basık olmuş ayy daraldım :31::31::31::31:
yazılarda minicik minicik...

benideeee hataaa veriyor sayfaa diye düşünüp durdum amaaaa değilmiş meğerr sevmedim böyleeeeeeeeeee

canım sabah gittim okula öğleden sonra toplantı vardı.arkadaşlara takıldım gittik kebapçıya e gitmişken de yedim.arkamdan ağlardı kebap ne yapiiim.bir de bu yetmezmiş gibi toplantıdada baklava ikramı vardı ay ona da dayanamadım yedim.aslında hiç sevmem ama şımardım yaaaa

kilolar nankördür canım haberin ola :50:

yeni sayfa beni çok boğdu sanki basık olmuş ayy daraldım :31::31::31::31:
yazılarda minicik minicik...

al bendende o kadar canım

neler neler yiyesim var ama tutuyorum kendimi çok açtım boğazımı yaa yine kapamam lazım :))

kapat canım bak hedefine az kaldı yazada az kaldı

aynalar+, mihracee+, tedis
kızlar sizi görüyorum aşağıda nasılsınız görüşemedik bayadır ..

iyiyim canım sen nasılsın
bir kaç gündür bir sıkıntı var hayırdır ya havadan ya da tatil dönüşü ondan ya da kocasızlıktan :52:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum uyku bastırdııııı muckssss tekrar girerim

iyi uykular canım.bende uyurdum hamileyken şimdi nerde.oğlum dün akşam 8:30 da uyudu.bir keyiflendim ki sormayın.kahvemi aldım kuruldum tv karşısına.sonra kalktım spor yapayım dedim.koşu bandına çıktım anne diye bir ses.uykusu kaçmış paşanın.saat 9:30 da geri kalktı.uyuduğunda 1:30 du.hem keyfimi hem sporumu hemde uykumu uçurdu.

ben iyiyim canımmmmmmmmmmmmmmmmm :DD sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben de iyiym sözde işi bıraktım rahat olacam kafa dinliycem diyordum ama meğersem çalışıyorum diye kimse gelmiyormuş bana işi bıraktığımı duyan attı kendini bizim eve :))valla gelenden gidenden belimi doğrultamadım inşallah eşimde işe başlıyınca kalacam kzımla başbaşa :)

Back
X