- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #67.781
napayım canım bende yalan dünyaya bakıyorum daha eğlenceli
onu hiç izlemedm cnm ben..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napayım canım bende yalan dünyaya bakıyorum daha eğlenceli
kızlar utana sıkıla bende menümü yazayım.hemen şımardım 900 gr.verdim diye
sabah:birşey yemedim
öğle:adana kebap+3 dilim pide
saat 15:2 dilim baklava
akşam:salata
onu hiç izlemedm cnm ben..
yaaaa birdaha bakmaıcam zaten hayal kırıklığına uğradım oysa nekadar büyümüşşş beişim sevinemedimcanım öle videolardaki gibi çok net olmuyor görüntüler zaten bundan sonra hep göbekten bakacak alttan bakarsa net oluyor ama göbekten daha açılı görüyolar...büyüdük sıra daha da netleşecek ellerini ayklarını ağzını burnunu her yerin, görürsün bıdığınn ayy yerim ben o minicik bıdığı...
hahahahaaahhhaaa ilahi ilkoş güldürdün benii...bi aydan sonra alttan bakması tehlikeli oluyor sanırım..
süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbaşladım canım kesintisiz plates yapıyorum bir gün araylada eliptik yapıyorum...şu anda benim gözümde de spor=emine :))))
çok hoşssun kesin kesin öyleeee birşeyyyyyy varrrvalla beni bitirdi bu misafir olayı bu ay bgn eşime diyom ki heralde bizim bilmediğimiz biyerden bizim eve tur kalkıyor herkes akın etti 1 aydır bana :)
bgn yediklerim
sabah 3 çatal omlet
yarım pide
1kk peynir 4 adet zeytin
2 kupa şekersiz çay
ara 1 adet elma
öğlen 4 yk yoğurda 2 yk yulaf ezmesi
ara 1 kk peynir 1 adet yeşil soğan yarım dilim ekmek
akşam 1 kepçe tarhan çorbası
aralarda bol bol su ve ödem çayından içtim...
öğle uçmuş uçmuş hemde kanatsız uçmuş :26::26::26:
canım sabah gittim okula öğleden sonra toplantı vardı.arkadaşlara takıldım gittik kebapçıya e gitmişken de yedim.arkamdan ağlardı kebap ne yapiiim.bir de bu yetmezmiş gibi toplantıdada baklava ikramı vardı ay ona da dayanamadım yedim.aslında hiç sevmem ama şımardım yaaaa
ellerinee sağlık yapan olsada yesekİyi akşamlar kızlar,hayırdır sitenin rengine ne olmuş böyleee,ben hiç sevmem pembe rengi hele de bu tonu içimi sıkar neyse alışıcaz artık.Sevgili arkadaşlarım bugün size diyet için gayet ideal,doyurucu ve de lezzetli bir yemek tarifi vermek istiyorum,hani geçenlerde menümde de vardı bilmem farkettiniz mi?Efenim yemeğimizin adı "BAT".Bizim buranın yöresel bir yemeği,gelelim malzemelere.ölçümüz çorba kasesi olsun
MALZEMELER:
-1 kase yeşil mercimek
-yarım kase ince bulgur
-2 çorba kaşığı salça
-1-2 limon
-arzu ettiğiniz miktarda tuz
-bol maydanoz
-dereotu
-yeşil veya kuru soğan
-ve tabii tokat yaprağı
YAPILIŞI
Mercimekler haşlanır,ince bulgur henüz yeni haşlanmış mercimeğin içine katılır ve şişmesi beklenir,salça,limon ve tuz mercimeğe eklenir ve güzelce karıştırılır,karışıma orta derecede sulu olacak şekilde soğuk su katılır ve en son bütün yeşillikler kıyılmış olarak katılır,iyice soğuduktan sonra servis edilir ve tokat yaprağına sarılarak(sarılmadan da) yenilir,salça,limon ve tuz damak tadına göre ayarlanır.
ay hemşommmmm bende bulsam yiyicem de elime geçmedi daha heheay yerim ben senin bebişini hemşom
:)))) teşekkürlerr şusna çok tokum ilerleyen saatlerde olaiblir...yaşasın sonunda senden bir hamile menüsü geldi.hadi canım azıcık da meyve ye süper ötesi olsun
afiyettt olsun canımm ama amaa çok dengesiz olmuşşkızlar utana sıkıla bende menümü yazayım.hemen şımardım 900 gr.verdim diye
sabah:birşey yemedim
öğle:adana kebap+3 dilim pide
saat 15:2 dilim baklava
akşam:salata
yeni sayfa beni çok boğdu sanki basık olmuş ayy daraldım
yazılarda minicik minicik...
canım sabah gittim okula öğleden sonra toplantı vardı.arkadaşlara takıldım gittik kebapçıya e gitmişken de yedim.arkamdan ağlardı kebap ne yapiiim.bir de bu yetmezmiş gibi toplantıdada baklava ikramı vardı ay ona da dayanamadım yedim.aslında hiç sevmem ama şımardım yaaaa
yeni sayfa beni çok boğdu sanki basık olmuş ayy daraldım
yazılarda minicik minicik...
aynalar+, mihracee+, tedis
kızlar sizi görüyorum aşağıda nasılsınız görüşemedik bayadır ..
kilolar nankördür canım haberin ola
al bendende o kadar canım
neler neler yiyesim var ama tutuyorum kendimi çok açtım boğazımı yaa yine kapamam lazım :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum uyku bastırdııııı muckssss tekrar girerim
haklısın hayatım o kadar nankördür ki 2 defa fazlasıyla verip aldım.inşallah bu defa almayacağım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum uyku bastırdııııı muckssss tekrar girerim
iyi geceler canım
ben kaç defa verip aldım uuff yaaaaaa
bir ara 64 kilo olmuştum ne güzeldi
ben iyiyim canımmmmmmmmmmmmmmmmmD sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn