- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.781
kızlar bende katılmak istiyorum...
takım kaptanı aynalar ona mesaj att
ben geldim
ayşe nasılsın canım
yeşil seni görüyorum aşağıda nasılsın
iyiyim canım sen nasılısn bir kaç sayfa öncesine bilgilerimi yazdım gördün mü tekrardan yazayım mı ?
oyaaaaaaaaaaaaa hoşgeldinn...yaşasınnnn özledik ama bi daha terketme biziiiiiiiiii
Merhabalar,
Trabzon da öğretmenlik yapıyorum.Bilgisayar Öğretmeniyim. 25 yaşındayım 167 boyundayım.pko olduğu için kilo vermem gerekiyor ve amacım 52.. 60 kilodan 54 e kadar indim ama daha veremiyorum. Biraz daha dikkat etmem gerekiyor anlaşılan.. Beni de alırsanız aranıza sevinirim...
10 dk da bir mesaj atabildiğim için teşekkür mesajı atamadım. teşekkür ederim
hoşgeldin ailemizin aşçısınıııı dün yine senin gül böreinden yaptım=))))))))))tık tık tık kimse yok mu ben geldimmmmmmm
oyacığım hoş geldin canım valla özledik seni..canım sen bu hafta düzenli yine gir ben de bu hafta kendimi hem spor hem de yemek bakımından sıkıp 500 gr vermeye zorlayacam bu hafta..birlikte sıkarız birbirimizi :)))
ay yorucu öğretmenken öğrenci olmak garip duygu takıyorum sırtıma çantamııı gidiyorum hehehehheay canım benimm nasıl gidiyor dersane
ee yani biz özlenmicek hatunlar mıyız hehehehben de sizi çok özledim. valla eve gelir gelmez açtım pc yi
bi alet var ya sıkıp koysanız kızlar ona??oluyo mu olee..Allam ne cahilim bu konuda
az önce kızın altını değiştircektim anam bide ne göriyim kakalar çıkmışşş=))) değiştirdik alt açmasını da yeniledik bodysini giydiriyordum ki daha bezini bağlamamiştim işedi zilliiiiiiii bi alt açma daha sizlere ömür kikikiiki..tam yaramaz yaaaaaaa
hadiya şimdi zayıfım diye olmayacak mı .. olsun ben yazayım yanlışlarımı düzeltirsiniz tecrübelerinzi okurum.. bi yarın yiyeceklerimi düzenleeyyeyim buraya eklerim canım teşşekkür ederimmrica edrm canım
vermen gereken 2 kilo mu var canım ayy ne güzel keşke benimde öyle olsa
canım takip ettin mi bu yarışmaları bilmiyorum amaç rekabet ederek kilo vermek
açıkca söyleyim vermen gerekn 2 kilo var bütün takımlar bu kadar az kilo vermek isteyen birini almaz kolay kolay
sana şöyle bir teklifim olur listeye girmesende bizim takıma katıl birbirimize destek verelim hergün menünü yaz yanlış gördüklerimizi yazalım yardımcı olalım sana tabiki sende bize yardımcı olursun ne dersin
cnm aletle sıkıyorsun zati ama aletin içinde kalmıyor yaa süt torbaları var onlara koyuyorsun ya da minik kavanozlarda buzlukta saklıyorsun..bebekin olunca öğrenirsin hepsini merak etme :)))
hoşbuldum bitanem. ben de çok özledim ya kız kardeşlerim gibi olmussunuz:)
evet bu hafta bi taraflarımı sıkıcam. 10 gündür yediklerimi yazsam ana britanica kalınlıgında cilt olur
kız zaten zayıfsın sen neyine kilo veriyorsunnnn tam dayaklık heeeeeeeeeeeeeehadiya şimdi zayıfım diye olmayacak mı .. olsun ben yazayım yanlışlarımı düzeltirsiniz tecrübelerinzi okurum.. bi yarın yiyeceklerimi düzenleeyyeyim buraya eklerim canım teşşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?