- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #68.801
az önce kızın altını değiştircektim anam bide ne göriyim kakalar çıkmışşş=))) değiştirdik alt açmasını da yeniledik bodysini giydiriyordum ki daha bezini bağlamamiştim işedi zilliiiiiiii bi alt açma daha sizlere ömür kikikiiki..tam yaramaz yaaaaaaa
hadiya şimdi zayıfım diye olmayacak mı .. olsun ben yazayım yanlışlarımı düzeltirsiniz tecrübelerinzi okurum.. bi yarın yiyeceklerimi düzenleeyyeyim buraya eklerim canım teşşekkür ederimm
aman o pompalarla da pıs pıss kırk saatte çok sıkıcı bişey yaaaaaaaa uğraşılcak gibi değil beee..allahtan kullanmadım bu zamana kadar şimdi bi haftasonları mecburennn..özge be bu ayşenin öğrenmeye niyeti yok bencee bebik istemiyo kiiiiiiii halbuki bi bilse nasıl güzel bişeyy=)dayanamaz bu akşamm başlar yapım aşamasına hehhe
kız zaten zayıfsın sen neyine kilo veriyorsunnnn tam dayaklık heeeeeeeeeeeeee
canım ne güzel bak zayıfsın sevinmen lazım
bekleriz canım hergün gel yardımımız olur birbirimize
hehehehee hekesin kendine göre bi kilosu oluyor canım..dün bana gelen bi arkadaş vardı boyu 1.64 kilosu 53 şimdi normal gözüküyor yazınca ama deel işte yağları sağdan soldan fışkırıyordu 4 kilo vermem lazım diyo şaşırdım kaldım kilom 53 diyince şok oldum zati ben 53 olunca bişiyim kalmıyo yani düşün..kemik olayı çok farkettiriyor kiloda..
aman o pompalarla da pıs pıss kırk saatte çok sıkıcı bişey yaaaaaaaa uğraşılcak gibi değil beee..allahtan kullanmadım bu zamana kadar şimdi bi haftasonları mecburennn..özge be bu ayşenin öğrenmeye niyeti yok bencee bebik istemiyo kiiiiiiii halbuki bi bilse nasıl güzel bişeyy=)dayanamaz bu akşamm başlar yapım aşamasına hehhe
aynen canım o kilolar sadece göbek bölgemde ..
bu topiği çok sevdim çok güzel bir grubunuz var
ama bak demek ki spor yapman gerekiyor o arkadaşımında seninki gibi biz seni spora başlatalım sen gel biz sana yardımcı oluruz:)
tşk ederiz takımımız güzeldir
benim adım aslı senin adın nedir canım
hem meslekdaşız bende sivasta sınıf öğretmeniyim
ama bak demek ki spor yapman gerekiyor o arkadaşımında seninki gibi biz seni spora başlatalım sen gel biz sana yardımcı oluruz:)
memnum oldum canıım bende Yaseminbilgisyar öğretmeniyim . eml de çalışıyorum
benim böyle olmamın nedeni bir kadın hastalığından dolayıymış canım yumurtlama tembelliği var bende. o da dolayalı olarak başıma gelmeyeni bırakmıyor.. ilaçlar da kullnıyorum .. ddiğin gibi spor yapmam gerek ama hafta içi eve 4ten aşağı gelemiyorum eve bir spor aleti almayı düşünüyorum
bende memnun oldum
takımızda ayşe var oda bilgisayar öğretmeni
aaa ne kadar güzelll.. ben çıkıyorum kızlar gözlerim ağırdı gelriirm yine ... ben trabzonda görev yapıyorum burda olan var mı aranız daa?
aaa ne kadar güzelll.. ben çıkıyorum kızlar gözlerim ağırdı gelriirm yine ... ben trabzonda görev yapıyorum burda olan var mı aranız daa?
aboooooovvv benim kızın sesi çıkmıyordu bi baktım da ıslak mendillerin hepsini çıkarmış paketinden bi birini emiyor bi birini...cadı yaa ben bi totosunu ısırayım şunun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?