- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #69.861
selam kızlar ben geldim bi uyumuşum sormayın nasılsınız
daırısıda banaa olsun biride bana dur desinn yaaaa((((
neyse bişi kalmadı 6 aycıkDDDD
senin fındıkkkkk çok tatlııı tam sevmelik dönemi yaaa ne şirindir o şimdiii kızbirde yürümeyeeeee başladımı amanın düşünemiyorum:))
daırısıda banaa olsun biride bana dur desinn yaaaa((((
neyse bişi kalmadı 6 aycıkDDDD
senin fındıkkkkk çok tatlııı tam sevmelik dönemi yaaa ne şirindir o şimdiii kızbirde yürümeyeeeee başladımı amanın düşünemiyorum:))
bgn yedikelrim
sabah aç karna elma sirkeli su
sabah 2 dilim beyaz ekmek
1 dilim köy peyniri
öğlen 1 büyük boy kase beyaz peynirli salata
ara 3 yk kereviz
akşam çeyrek dilim ekmek
4 yk işkembe çorbası
5 yk kereviz
1 dilim domates
ilknurcum, özgecim, oyacım, salihacım nasılsınız çıtırlarım
goodkereviz yemeği mi?
hoşgeldin canım. ben de bugün baya uyudum ya:)
hoş geldin uyuyan güzelll:)))))
hoş geldin aslıcığım ama ben çıkıyorum spor yapmam lazım defnoş duruyorken başlıyım artık yapabildiğim kardır:)
iim çokk şükürrrrrr :)) sen nasılsınnnnnnnnnn özledim sizi yaaaaaaa
günlerim okadar yoğun geçiyorki anlatamma ben internet canavarı bennnn giremiyorum doğru düzgün
ay canımmm duramıyorum inanan ama birazz dikkat edeceğim artıkk bundan sonra kilo alma dönemimm sakin geçireyim şu günleriimi:))sen durma ama abatma da bebek ve kendin için gerektiği kadar yemelisin.
:))) ayy tamam tamam bişi demedim devam edeyim bencanım senin durman zor artık doğurduktan sonra dur deriz biz sana :)
benim kız hemde öle bi sevimli oldu ki sorma ben kızıyorum bazen bunu neden böle yaptın diye benşmle bi çekişiyor bana bi kızıyor babasıyla ölüyoz gülmekten..
canım bneimmmmm bol kalori yakmalarrrr:))) bende bugün 5k yürüdüm kalçam ağrıyorrrhoş geldin aslıcığım ama ben çıkıyorum spor yapmam lazım defnoş duruyorken başlıyım artık yapabildiğim kardır:)
canım canım iim çok şükürrr dün bebişimi gördm kocaman olmuş elleri ayakları kafası burun kemiği göz çukurları kullakları herşeyi belliydi miniğiminnn bütün neşem yerine geldii inan.hoşbulduk kızlar
bizde özledik seni nasılsın gülüyorsun artık dimi
eh ben de gideyim artık leslie beni bekler:) görüşürüz müllet
canım canım iim çok şükürrr dün bebişimi gördm kocaman olmuş elleri ayakları kafası burun kemiği göz çukurları kullakları herşeyi belliydi miniğiminnn bütün neşem yerine geldii inan.D
cuma günüü bir gergindimki anlatamam çok sakin olan ben sinirden telefonu attım parçaladımDDDD şuan telefonsuzum
ayyy yerim ben onuu
iyi etmişsin canım telefon zararlı
hhehe herşey onun içinnPPP
aslııı oğlum oluyorrr sanırımm:))))
ben sana demedim mi ilk duyduğumd aoğlun olacak diye
evett kuzucumm oğlun olacak demiştiin:)))) o yüzden önce sana söyledim heheh, kesin birşey söylemedi dr erkek olma olasılığı yükske gibi ama kesin dmeiyorum 16.haftada ancak tam belli olur dedi.
sağlıklı olsun yeter canım allah analı bablı büyütsün şimdiden düşünün ismini aklında var mı bir isim
canım bneim diline gönlüne sağlk inş. herşey güzel olur.
hep kız ismi geçiyordu içimdennn hiç erkek ismi düşünmedim erkek olursa kocişle birlikte karar verecektik kız olursa ben koyacaktım ismini. Zaman çok düşünürüzzzDD hehe
evettttt kesinlikleeeee katılıyorummmmmmmmmmm o yüzden bu konudaaa yardımlarınızı bekliyorum:)erkek ismi bulmak zor ya
evettttt kesinlikleeeee katılıyorummmmmmmmmmm o yüzden bu konudaaa yardımlarınızı bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?