Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok olmuş gibi geldi bana hazal.ayrıca nesquikli sütte nerden çıktı evde nutella mı yoktu hehe

ellerine sağlık canım

kızlar dünkü menüm azıcık kaçamak var ama
sabah:yarım yağlı sütle bir kase müsli
öğle:2 dilim çavdar ekmeğiyle tost
akşam:yarımdan fazla sebzeli krep:18::18:kızlar eşimle dışardaydık da akşam bende dayanamadım

spor:30 dakika aletli+hoplamalı zıplamalı hareketler
15 dakika koşu bandı

ooff yeni bitti temizliğim kendime salata yaptım bide çay aldım yanıma oturdum sonunda...ben de benim kızı uyutup yemeğimi yapıcam.
bgn ki hedef sporumda 45 dk eliptik 30 saat plates
çok hırslı bi şekilde geri döndüm aranıza inşallah hep devam eder eltim beni sinirlendirdi kendisi bayaa kilolu ben de zayıflayınca herkeste ne güzel olmuşsun deyince çok sinir oldu farklı yerlerden saldırmaya çalıştı dün bana ben iyiii ce zayıflayımda biraz daha çatlasın hihihihi :)

kızlar anca girbildim sabah dersaneye gittim 3.30 da geldim sonra eşimin özel dersi vardı anca yeni bitti=) bi geçmiş yapayımm

ohh mis olmuşturrrr darısı balıma büyük temizliğinn=)

ellerine sağlık canımmmmmmmmmm

yooo bence çok güzel menün nesi kaçamakkk=)

hahah bencede daha da zayıfla tam çatlasın hehehhe

bugün neler yaptım yazayım size.

dün gece 3 te falan uydum bu sebeple 12 de uyandım:) sonra ögle kahvaltısı yaptım. kahvaltıdan önce ablam aradı gelmek istiyorum evdeysen diye. gel dedim.ç sonra kahvaltı yaptım annemle saat 1 gibi ablam geldi hala da bizde. kahve içtik fal baktık:) sonra ben saçlarımı boyadım 2 aydır boyamıyordum. sonra duş vs. sonra çay keyfi. henuz spor yapamadım. bugun ki hedefim leslie 1-2

ha bir de manikür yaptım kırmızı oce sürdüm:)

peki ne yedim:)

saat 12:00 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 yumurtadan peynirli omlet, çay

saat 17:00 yarım simit, 1 ince dilim tahinli çörek ve çay(bugün diyet yalan oldu.

akşam hiçbirşey yemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…