- Konu Sahibi Pinarbartu
- #70.121
- Aşkım ben çok mu şişmanım ?
+ Şurdan kendine 2 sandalye çek anlatıyım. ♥
hehehhehehehehehehehehehehehehehehe yazık yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
- Aşkım ben çok mu şişmanım ?
+ Şurdan kendine 2 sandalye çek anlatıyım. ♥
günaydın güzel topiğimizin çıtır olmak yolunda ilerleyen güzel hatunları
ay ben çok çabuk ısındım buraya![]()
günaydın kızlar..antalya da kapalı bi güne uyandık biz benimde içim kapandı valla..
yinede pozitif düşünelim herşey pozitif olsun..
ahanda nutellayı bulamadıysan chokellayı bulmuşsun hazal.çikolata canavarı![]()
sirkeli suyumu içmem lazımmmmmm unutmadann ve kızımı kaldırmam lazımmmmmm..eminecim öpüyorum seniiiiiii
dünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği+azıcık diyet peynir
öğle:2 dilim kepek ekmeğiyle tost
akşam:salata
ara:1 avuç antep fıstığı
spor
30 dk aletle ve hoplamalı zıplamalı hareketler
15 dakika koşu bandı
15 dakika pisiklet
pratisyenim canım..uzmanlık sınavına hazırlanıyorumNe doktorusun cicim
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim pide(el kadar)
-5-6 dilim köy peyniri
-1 kupa adaçayı
ÖĞLEN
-1porsiyon patates kavurma
-1dilim ekmek+peynir
-1 çatal fındık ezmesi
ARA
-peynirli domatesli sandviç(el kadar)
AKŞAM
-1 porsiyon pilav
-1 tavuk budu,çeyrek göğüs
-2 bardak gazoz
ARA
-1 portakal
sabah
2 dilim pide
1 bardak çay
öğle
4 sarma
3 kaşık makarna
ara
1 bardak meyve suyu
akşam
2 kase çorba
1 dilim ekmek
ara
1 bardak çay
1 kivi
yok be canım..bahsettiğim kişiler dostum değil ama diğer ark gore daha yakınız..herkeste bir çaba zayıflamak için :))Eminecim bence menün miktar olarak çok değil ama hep aynı tür besinler toplanmış biraraya ,ayrıca sebzeli krep çok güzel bi seçenek bence ekmeksiz yemek şartıyla çünkü içinde hem sebze,hem un hem de proteini barındırıyor.Üzme kendini...
Hırsalanarak geri dönmene sevindim Özge,darısı bana...
Ayyy hayırlı olsun benim de oğluşlarım var...
1.oğlumda şıp diye bulduk ama 2.sinde son ana kadar karar veremedik gerçekten çok zor oldu,bende 2 tane oğluş var ama 4 tane isim var 1.si Ahmet Selim,2.si Mustafa Mert seç beğen al...
sina,mert,yiğit,alp birkaç seçenek olabilir belki...
Ayşe sürekli görüyosa seni o arkadaşların farketmiyorlardır belki...
Emineciğim bence yine aynı hata "tek tip besin grubu" ağırlıkta olmuş...ama spor çok güzel tebrikler
Tekrar hoşgeldin 2.Saliha:))) ben Neslihan,öğretmenim,evli,2 çocuk annesiyim ,31 yaşındayım,yarışmaya Tokattan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:))))))))menün güzel bence tebrikler.
valla ben bgn sadece plates yapıcam bayadır yapmayınca hamlamış heryerim kollarım ve kalçam acayip ağrıyor...
ana o kraker de nerden çıktı kız
yaaaa valla benim suçum değil eşime gelirken dedim ki çikolata al canım acayip tatlı istiyor gitmiş bi sürü çikolata almış bi de chokella almışş şimdi ben mi suçluyummmmmm=) valla arkamdan ağlamasın diyeeee yedimmm=)
ya bu arada şaka maka acayip çikalata yeme isteği var bende yaaaaa engel olamıyorummmmmmmmmmmm
sirkeli suyumu içmem lazımmmmmm unutmadann ve kızımı kaldırmam lazımmmmmm..eminecim öpüyorum seniiiiiii
pratisyenim canım..uzmanlık sınavına hazırlanıyorum
merhaba kıslaaar.nevar ne yok?herkes iyimi??
ben bütün gün dışarda olacagım..birsürü işim var..dua edin işlerim rast gitsin..
akşama görüşürüz..şimdilik hoşçakalın.![]()