Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben yatıyorum dün gündüz uyuduğum için gece uyuyamadım gece 4 de uyudum bugünd ebilerek yatmadım gece uyuym diye yarın nöbetçiyim okuldan sonra yine toplantı var 5 de çıkarız yine bide belediyeden gelecekler bizim tuvalette ki boru su sızdırıyor fayansları kıracaklar yarın çok işim var anlayacağınız yarın geç gelirim öpüyorum sizi kocaman :54:

kızlar dünkü menüm azıcık kaçamak var ama
sabah:yarım yağlı sütle bir kase müsli
öğle:2 dilim çavdar ekmeğiyle tost
akşam:yarımdan fazla sebzeli krep:18::18::17:kızlar eşimle dışardaydık da akşam bende dayanamadım

spor:30 dakika aletli+hoplamalı zıplamalı hareketler
15 dakika koşu bandı
Eminecim bence menün miktar olarak çok değil ama hep aynı tür besinler toplanmış biraraya ,ayrıca sebzeli krep çok güzel bi seçenek bence ekmeksiz yemek şartıyla çünkü içinde hem sebze,hem un hem de proteini barındırıyor.Üzme kendini...:29:

ooff yeni bitti temizliğim kendime salata yaptım bide çay aldım yanıma oturdum sonunda...ben de benim kızı uyutup yemeğimi yapıcam.
bgn ki hedef sporumda 45 dk eliptik 30 saat plates
çok hırslı bi şekilde geri döndüm aranıza inşallah hep devam eder eltim beni sinirlendirdi kendisi bayaa kilolu ben de zayıflayınca herkeste ne güzel olmuşsun deyince çok sinir oldu farklı yerlerden saldırmaya çalıştı dün bana ben iyiii ce zayıflayımda biraz daha çatlasın hihihihi :)
Hırsalanarak geri dönmene sevindim Özge,darısı bana...

hhehe herşey onun içinn:PPPP
aslııı oğlum oluyorrr sanırımm:))))
Ayyy hayırlı olsun benim de oğluşlarım var...

erkek ismi bulmak zor ya
1.oğlumda şıp diye bulduk ama 2.sinde son ana kadar karar veremedik gerçekten çok zor oldu,bende 2 tane oğluş var ama 4 tane isim var 1.si Ahmet Selim,2.si Mustafa Mert seç beğen al...:9:

evettttt kesinlikleeeee katılıyorummmmmmmmmmm o yüzden bu konudaaa yardımlarınızı bekliyorum:)
sina,mert,yiğit,alp birkaç seçenek olabilir belki...

Allam yaa :))
bizdede tam tersi var..yakın sayılan arkadaşlar dısında herkes inceldiğimi soyluyor :)
bende sırf onlar solemiyo diye daha cok kilo vermek istiyorum :)
Ayşe sürekli görüyosa seni o arkadaşların farketmiyorlardır belki...

dünkü menüm
sabah:2 dilim çavdar ekmeği+azıcık diyet peynir+3 dilim sucuk+kırmızı biber+salatalık
öğle:3 kaşık yarım yağlı sütle müsli
akşam:1 tane orta boy haşlanmış patates+1 kase yoğurt+5 kaşık kısır

sporum
50 dakika koşu bandı
10 dakika bisiklet
10 dakika karın hareketleri
Emineciğim bence yine aynı hata "tek tip besin grubu" ağırlıkta olmuş...ama spor çok güzel tebrikler

bende bugün ki menümü şimdiden yazıyorum

sabah: 1 adet kaşarlı tost, şeketsiz çay
ara: 1 elma, yeşil çay ve beşi bir ara çay
öğlen: 3 yemek kaşığı pilav yarım kase kuru fasulye
ara: 1 elma
akşam: 1 kase çorba, et sote(eve gidince yiyeceğim :1: şimdiden yazayım dedim akşam giremem)

spor: şimdilik bir şey yok ama akşam leslie ve bölgesel hareketler yapacağm

ilk menümü de yazmış bulunmaktayım evet kızlar yanlışım düzeltmem gereken varsa eleştirilere açığım canlarım
Tekrar hoşgeldin 2.Saliha:))) ben Neslihan,öğretmenim,evli,2 çocuk annesiyim ,31 yaşındayım,yarışmaya Tokattan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:))))))))menün güzel bence tebrikler.

kızlar ben yatıyorum dün gündüz uyuduğum için gece uyuyamadım gece 4 de uyudum bugünd ebilerek yatmadım gece uyuym diye yarın nöbetçiyim okuldan sonra yine toplantı var 5 de çıkarız yine bide belediyeden gelecekler bizim tuvalette ki boru su sızdırıyor fayansları kıracaklar yarın çok işim var anlayacağınız yarın geç gelirim öpüyorum sizi kocaman :54:
İyi geceler canım kolay gelsin,benim yarın okul yok biraz daha buralardayım ...

fazlalık olma durumu konuşulmuş nilipus canım en son 22 sinde girmiştim bir daha haber alamadık senden aksilik netin bozulmuş
biz çok yaşadık yeni üye gelip sonra girmiyor send euzun süre girmeyince gelemyeceksin sandım o aradada biri katılmak istedi
ama oda dün girmedi ve kapsama alanı dışında diye yazıyor gelmeyecek heralde sende salihada devam ediyorsunuz

tamam canım tşkler

Tekrar hoşgeldin 2.Saliha:))) ben Neslihan,öğretmenim,evli,2 çocuk annesiyim ,31 yaşındayım,yarışmaya Tokattan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:))))))))menün güzel bence tebrikler.

hoşbuldum canım memnun oldum bende Gaziantepliyim 25 yaşındayım evliyim ve 15 aylık bir kızım var muhasebeciyim.

- Aşkım ben çok mu şişmanım ?
+ Şurdan kendine 2 sandalye çek anlatıyım. ♥

hahaha yok canım hiç şişman olurmusun sadece 2 sandalyeye sığarsın haha

günaydın kızlar..antalya da kapalı bi güne uyandık biz benimde içim kapandı valla..
yinede pozitif düşünelim herşey pozitif olsun..

kızlar nolcak halim bilmiym ya toparlanmak çok zorrrrrrrrrrrrr
haftasonu kütahya eskişehir derken koptum ben...
adet dönemim öldüm .tatlı istegine karşı koymak çok zor
offfffffff bu haftada bitiyo ve benden tık yok aksine kötüye gidiyom sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

emoşcuğum sanada motivasyon gerekiyor canım biribib gaza getirmesi lazım seni..çünkü ne kadar zayıflamışsın iyi olmuşsun dedik sıra salıyor insan kendin..ben öyleydim ama geçti şükürler olsun şimdi daha bi sarıldım zayıflama olayına 3 ay var önümde o zamana kadar kendimi çok sıkmadan verecem bütün kiloları...

bugunku menum

kahvaltı
1 tost

ara
3 adet biskuvi

öğle
4-5 kaşık z.yağlı pırasa
1 bardak ayran

ikindi
2 incir
1 avuç kuru uzum

akşam (17'de)
4-5 kaşık peynirli erişte
1 kase kayısı kompostosu

ara(19'da)
3-4 cikolataya batırılmış cubuk kraker adını unuttum

2 lt su olmuştur
spor ev temizliği-yemek
birazdan bisiklete binecem 15-20 dak

ana o kraker de nerden çıktı kız

25-02-2012-cumartesi
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................izinli
1.73..................izinli
pisiq.........................7+
rainandthesun..........-----
oyagibi...................7+
saliha27....................-
emidaf............izinli
nilipus...............-

26-02-2012-pazar
aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............1-izin istemiş
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................izinli
pisiq.........................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27....................-
emidaf............izinli
nilipus...............-

ellerine sağlık canım

kızlar nolcak halim bilmiym ya toparlanmak çok zorrrrrrrrrrrrr
haftasonu kütahya eskişehir derken koptum ben...
adet dönemim öldüm .tatlı istegine karşı koymak çok zor
offfffffff bu haftada bitiyo ve benden tık yok aksine kötüye gidiyom sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım telafi yap.önümüzde 3 gün var maksimum dikkat et.bak gider kilolar

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-1 dilim pide(el kadar)
-5-6 dilim köy peyniri
-1 kupa adaçayı

ÖĞLEN
-1porsiyon patates kavurma
-1dilim ekmek+peynir
-1 çatal fındık ezmesi

ARA
-peynirli domatesli sandviç(el kadar)

AKŞAM
-1 porsiyon pilav
-1 tavuk budu,çeyrek göğüs
-2 bardak gazoz

ARA
-1 portakal

gazozla fındık ezmesini sevmedim ben.böyle güzel bir menüye yakışmıyor

anammmçok yoğun bi günnnn seni bekliyor deseneeeee

Back
X