- Konu Sahibi Pinarbartu
- #70.501
kızlar ben sporumu yaptım geldim sabah sonra hooopppp pc başına.terimi de kuruttum.şimdi duşa girp hazırlanıp okula gitcem.evim rezil yemeğim yok.ama sporum var kim takar gerisini.akşama görüşürüz kızlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmem. tabi ben cuma bildirimlerimi kendi tartıma göre yapacağım. yoksa doktorun tartısına göre 118.9 um:s
ben daha iyiyim bugün. cem e beni cumaya kadar arama seni affedip affedemeyeceğimi düşünmek istiyorum dedim. peki dedi.
Yani aldatma falan yokmus o ok ama sonucta erkek arkisiyle dışarı çıakrken bunu benden ne sebeple olursa olsun gizlemesi beni çok sinirlendiriyor. bakalım bilmiyorum. erkekler bazen öküz yada çocuk olabiliyorlar
acıkmıyorum. akupuntur un etkisi sanırım. ama dün gittiğimde sabahla öğlen arasına acıkırsan yarım paket eti form ekle dedi. eger sabah kahvaltısını erken yaparsan. öğlen le akşam arasına da mutlaka bir meyve
günde 3 litreye yakın su, 1 soda ve istediğim kadar bitki çayı ve hangi otu istersen suyunu iç dedi. ben de aynen yapıyorum. masamı wc nin yanına taşıdım ahahaha.
doktorun dediğine göre yağlar ne terle ne dışkıyla atılırmıs yaglar sadece idrarla çıkarmış o yüzden hiç tuz yemeyeceksin ve çok su içeceksin dedi. peki dedim.
dediklerini de aynen uyguluyorum. bugün 3 günüm. bakalım. adamın dediği dogru olursa 3 ayda en az 20 kilo vereceksin dedi. enteresan olan göbegimdeki yağlar yumusadı:s
bu arada ben kilo verdikten sonra kesinlikle estetik yaptırmak zorunda kalıcam göbeğime. şimdiden sarkık
keşke spor da olsaydı.
iyi canım vaktin var..hem spor falan yaparsın..bende bi hevesle spor yapacaktım hala kombi bozuk bitlenecem![]()
kızlar ben sporumu yaptım geldim sabah sonra hooopppp pc başına.terimi de kuruttum.şimdi duşa girp hazırlanıp okula gitcem.evim rezil yemeğim yok.ama sporum var kim takar gerisini.akşama görüşürüz kızlarrrr
zaten evde bişey yok bakkalada gidemiyoruz dize kadar kar var haberlere çıkacaz yoğun kar nedeniyle evden çıkamayan öğretmenler açlıktan öldü diye![]()
dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeğiyle yağsız tost
akşam:1 kase çorba+1 tabak yoğurtlu havuç salatası
ara mara yok sadece salata yiyecektim akşam ama çorba o kadar güzel koktu ki nefsime yenildim sonra da kendime kızdım
sporlarım
30 dk.aletle ve hoplamalı zıplamalı hareketler
30 dk.koşu bandı
zaten evde bişey yok bakkalada gidemiyoruz dize kadar kar var haberlere çıkacaz yoğun kar nedeniyle evden çıkamayan öğretmenler açlıktan öldü diye![]()
ben düzenli sporla buna kesinlikle gerek olmayacagını dusnuyorum
çok fazla kilolarda canım spor yapsanda mutlaka sarkma oluyor
ooo süper hadi inşallah..oya gittiğinde benim durmumuda sorsana banada yapar mı?fazladan 6-7 kilom var :)
ahahaah şöyle düşün doğa bile senin diyetini destekliyor :))
hehehehehhe delüü
bence yapar. monado akupunktur etilerde canım akmerkezin tam karşısı. gelecek pazartesi gidicem sorarım canım.
3 aylık seanslara alıyor.
günaydın canım,bizim burada da baya kar var ama tatil yok.günayydıınnn herkeseee
sözde ben bugün uyuyacaktıımm ama velim uyandırdı okullar tatil mi diye sonrada uyuyamadım yatağın içinde dönüp durdum bende kalkıyım dedim
nasılsınız![]()
bence yapsın duzenli sporunu yani 1-2 yıl duzenli spor yapıp cok zayıfladıgında gerek kalmayacagını dusunuyorum..inşallah gerek kalmazda fıstık gibi olur Oya'm :)
bence yapar. monado akupunktur etilerde canım akmerkezin tam karşısı. gelecek pazartesi gidicem sorarım canım.
3 aylık seanslara alıyor.
bence yapsın duzenli sporunu yani 1-2 yıl duzenli spor yapıp cok zayıfladıgında gerek kalmayacagını dusunuyorum..inşallah gerek kalmazda fıstık gibi olur Oya'm :)
artık gerek kalırsa da aldırcaz o fazla deriyi bakalım oralara bir gelelim:))
dünkü menüm
sabah:yemedim
öğle:4 dilim kepek ekmeğiyle yağsız tost
akşam:1 kase çorba+1 tabak yoğurtlu havuç salatası
ara mara yok sadece salata yiyecektim akşam ama çorba o kadar güzel koktu ki nefsime yenildim sonra da kendime kızdım
sporlarım
30 dk.aletle ve hoplamalı zıplamalı hareketler
30 dk.koşu bandı
günaydın herkese![]()