Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ben geldim
yarım saat lessie yaptım
temizlik yaptık sonra komşu çağırdı ona gittik
yeni geldik siz neler yaptınız bakalım

menum

kahvaltı
1 tost
3-4 zeytin

ara
1 minik dilim kek

öğle
1 lahmacun
1,5 bardak ayran
yeşillik
1 adet turp

ara
1 avuç üzüm

akşam
mecburen elim kadar börek
5 zeytin

su 2,5 lt
spor yok vaziyet aynı
tost,lahmacun,börek miktarları az ama yine de hamurişi olmuş ama mazaretin var affediyom bakammm:38:

bgn yediklerim
sabah 2 dilim kepek ekmeğine 1 kk beyaz peynirle 2 marulla sandiviç
ara yok
öğlen 1 kase salata 5 zeytin 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 adet armut
akşam yarım kıymalı pide 1 kase salata
1adet probiyotik yoğurt..

bgn hiç spor yapmadım yapmayıda düşünmüyorum çünkü
yarım saat yürüdüm
elimde yüklerle 3 kere merdiven indim çıktım
ev temizliği yaptım
birazdan plates yapacam sadece oda hafif tempoda...

menünü begendim ben eh sporda var sayılır

kızlar bir konuda sizi bilgilendirmek istiyorum

liste hazırlanırken o hafta izine ayrılsanızda
kilo bildirimi yapmasanızda
kendi isteğinizle takımdan ayrılsanızda
ya da diskalifiye edilsenizde o haftaki yüzde hesabına katılıyorsunuz
bu durumlar takım yüzdesini olumsuz etkiliyor tabi

yani o hafta kilo vermemenizle o hafta izne ayrılmanız arasında hiç fark yok
toplam yüzdeye bir katkınız olmuyor ama toplam yüzde üye sayısına bölünürken sizde sayılıyorsunuz böylece yüzdeyi azaltmış oluyorsunuz

bu nedenle gerçekten izne ihtiyacınız olduğu zaman izin alın ya da izinli olsanız bile kilo bildiriminde bulunun olur mu çıtırlar :54:

Merhaba arkadaşlar,yemeği yedik bulaşığı yıkadım geldim,nasılsınız?Ayşe ne yaptınız kombiyi halloldu mu canım?bugün buraya bir kar yağdı ki sormayın ama akşama yarısı eridi neyseki...

benim de toz almaktır canım en nefret ettiğim şey o yüzden koltuklarım hariç tüm mobilyalarım defnenin oda takımına kadar beyazdır :))) haftada 1 alıyorum hehehehe fark edilmiyor :)
Ayy benim de en sevdiğim iş toz almaktır, temizliğin son aşaması olması ve mobilyaların daha canlı görünmesi hasebiyle en çok toz almayı severim:52::27::27:

Merhaba arkadaşlar,yemeği yedik bulaşığı yıkadım geldim,nasılsınız?Ayşe ne yaptınız kombiyi halloldu mu canım?bugün buraya bir kar yağdı ki sormayın ama akşama yarısı eridi neyseki...

merhaba canım bizim sivasla bağlantımız kesildi mahsur kaldık burda :27::27::27:

su an usta içerde canım halletmeye calısıyolar inşallah olur dua edin bitsin bu çile..baca falan da yokki soba kuracaz yoksa tak etti..ne zormuş yaa kış gunu..sen nerdeydin cnm burasıda en kotu kışlarından birini yaşıyo

su an usta içerde canım halletmeye calısıyolar inşallah olur dua edin bitsin bu çile..baca falan da yokki soba kuracaz yoksa tak etti..ne zormuş yaa kış gunu..sen nerdeydin cnm burasıda en kotu kışlarından birini yaşıyo

inş canım biran önce olur şu soğukta hiç durulmaz soğuk evde durmanın ne demek olduğunu çok iyi bildiğimden şimdiki durumunu çok iyi anlıyorum

ben Tokattayım canım biz de epeydir böyle bi kış yaşamamıştık.neyse kış kadar güzel ve uzun bi bahar da yaşarız inşaallah.

inş canım biran önce olur şu soğukta hiç durulmaz soğuk evde durmanın ne demek olduğunu çok iyi bildiğimden şimdiki durumunu çok iyi anlıyorum

canım işin kotusu soba alternatifide yoktu allahtan bugun işten ufo getirdi eşim biraz ısındık amanınn..birde ev sahibine canımız sıkıldı..neyse inşallah hallolur..3 saattir servis burda ugrasıyo

Back
X