• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben kaçiyorum kızımın çorbasını blenderdan geçireyiiim uyumustu uyanır birazdan hazır olsun öptüm hepiniziiiiiiiiiiiii=)

evet kesinlikle yapalım 1 gün yapalım 1 gün yapmayalım sporu olur mu

durum duzeldiği an bu hafta ben her gun yaparsam ancak 500 gr veririm bebişim ya..cok acayip direniyor kilom 2-3 haftadır hiç yemediğim kadar az yemek yiiyom farkındaysanız fazla kalorili şeyler paylaşmıyom ona ragmen direniyolar. o sebepten muhim olan herkesin sporunu belirlemesi yapması ve yazması

şu an itibariyle 1,5 litre suyumu içtim 2. kupa yeşil çayıma başaldım bende cıkıyorum opuyorum hepiniziiiii:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kızlar hazalla 1 hafta bu diyeti uygulayacagız var mı bize katılan
doktorum porog. diyetisyen ayça kaya vermişti..
ayda 8 kilo verdiriyormuş

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

Spor
Yogurt
3 litre su
Greyfurt
Badem
Maydonoz kürü
Suyun içine nane ve limon(geceden)
Detoks tarifi(2-3 gunde bunu yapacagım)
1 tatlı kaşığı rezene
2 fincan su
2 tatlı kaşığı yeşil çay
2 tatlı kaşığı nane
2-3 dal maydonoz
2 parça yeşil elma
5-6 damla limon

Bütün malzemeleri 2 fincan suyun içine koyup 10 dk kaynatın süzdükten sonra içebilirsiniz...günlük 2 bardak içebilirsiniz..

bu arada burdaki tavuk baget değil but..1 bagetle nasıl doyalım heheheheh

Back
X