Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kızlar şimdi ben 1,5 kğ verdim bu çizelgemi tekrar nasıl düzeltecem ben bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

profilden çizelgenin oldugu yerde tamamen sil ve kaydet
tekrar yaptıgın çizelgenin
http ile başlayan png ile biten
bbcod daki 2. cümeyi kopyala yapıştır kaydet

aslıcığım bu msjım sana :))dün tam 5 tane msjı yazdım sonra bağlantım kesildi saat 23:50 idi bekledim gelmedi beni cazalı sayma lütfen benim suçum değildi internet bağlantım gittiii:14::14::14::14::14::14::14::14::14:azcık ağlıyımda acı bana :))))))

ha ha ha :9::9::9:
bakıyom işi üst düzeyden hallediyon :23::23:
yok öyle şey :20::20::20::20::20::20:
hadi cezaya:4::4::4::4::4::4::4:

02.03.2012 tam bir facia

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği

öğlen
3 adet biber dolma :18::18::18::18:(yememem gerekiyodu ama dayanamadım ki)
1 dilim beyaz ekmek

ara 2 lokum :18::18::18:

akşam
2 tane börek

2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa 5i 1 arada

spor
25 dk leslie

biber dolmasına bişi demiyom hem ögle vakti yemişin de yanındaki ekmek aradaki lokum ne
ama akşam gayet iyi eger miktarı az ise az

ben çıkıyom kızlar kahvaltı hazırlıycam sonra rutin haftasonu temizlikleri yarına nöbet var çamaşır ütü hepsini bitirmem lazımm

günaydın şekerim 1,5 kğ verince birden bir patlama yaşadım :52::52::52: dün biraz kaçırdım ya hemen telafi etmem lazım

ne güzel canım maşallah çok güzel kilo vermişsin böle devam eder inşallah...ben de dün biraz kaçırdım aslında fazla değil ama hamur işi ve tatlı ağırlıklı olunca vicdanımla başbaşa kaldım yine akşam bişey yemedim artık şimdide hiç yiyesim yok şu emzirme olayım olmasa daha rahat kilo verirdim ama neyse az kaldı artık yaşına girecek 2 ay sonra belki yaşından sonra kendi bırakır diye bir ümit bekliyorum...bi yanda düşünüyorum nasıl kıyacam diyeee :))))

Son düzenleme:
Back
X