Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünkü sporum (07.03.2012)

kuzguncuktan üsküdara tempolu yürüyüş
evde koşu bandında 30 dk tempolu yürüyüş
gün içinde kasten inip çıkılan 167 basamak
sporların çokgüzel oyacım..ama bi püf noktası vereyim sana cnm,(spor salonundaki hocam söyledi banada)
yürüyüş yaparken hep aynı tempo ve hızda yürümemek gerekmiş
mesela koşubandındasınya,5 dk normal hızda yürüdükten sonra 1-1.5 dk koşuya yakın bi tempoda yürüyüp sonra tekrar 5 dk normal hızda yürümek yag yakımı için enuygun metodmuş..aklında bulunsun

ayşecim MR mı çekilecek bgn?
sonuçları aldıgında banda söylersen bi yardımım dokunur belki
inşallah güzel sonçlar alırsın canım.dertetme sakın

Günaydın arkadaşlar,nasılsınız?Yarın hesap günü beni bi korku sardı şimdiden bakalım ne yapıcam.Bugün burda hava çok güzel okuldan sonra da aynı olursa yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

ben bu hafta diyetime çok dikkat ettim,çok az kaçamak yaptım ama tartım bi eksiliyo bi artıyo bu hafta reglydim ya ondan veya benim bi sorunum var,haftaya dahiliye ye gidip tahlil yaptırmak istiyorum,acaba insülin direncim mi var benim?:26:

akşamı erken yiyosan bence iyi..ama ögleden sonraki arayı saat kaçta yiyon sabah arası yapsan olmaz mı
Emoşcum akşam yemeğini normalde 7 de yeriz ama dün eşimin öğrencisi vardı oyüzden onların çalışmasının bitmesini bekledik biraz geç yedik,akşamki araya gelince okuldan gelince deli gibi acıkıyorum o yüzden sabah yerine ikindi arası benim için daha iyi oluyo.

11/11/2011----------08/03/2012

kilo =116------------

bel =109----------98

göbek=132----------120

gögüs=115----------103

kol =44-----------39

bacak=76-----------68

ben de yapıcam böle bişi göbek bel kol da bişey yok ama bacaklar incelmiyor deliriciiim

Son düzenleme:
sagol cnm ya cok dikkat ediyorum hasta olmayayım diye Allaha sukur 3 senedir grip bile olmuyorum başım bile agrımaz.ama bu cıktı basıma..3 sene once 10-15 merdivenden ayagım kaydı yuvarlandım.o zaman dogru durust bakmamışlar işte şimdi acısı cıktı :(

canım inşallah önemli bişey değildir ama korkm benim de babam bileğinden ameliyat oldu 2 hafta önce birde emekli müzik öğretmeni sürekli bağlama çalar..şimdi bişeyi kalmadı...olursanda ağrısız acısız olsun inşallah allah daha beterlerini göstermesin canım benim...

kızlarr bende dünkü menümü yazayım çok özendim:DDDD

sabah:1 bardak süt 1 dilim nutellalı ekmek
öğlen:1 iskender
ara:1 kase yoğurt, 10 tane falan antep fıstığı
akşam:kocaman bir tabak çorba
ara:1 dilim börek bir dilimyaş pasta

iskender :14::14::14:
yaş pasta:14::14::14:
börek :14::14::14::14::14::14:
bende istiyoruuuummmmm

cnaım hala bizim odada yatıyor çünkü uyku düzenimiz yok ya hala arada pışpışlamam gerekiyor uykusu açılmadan kendi odasında olsa duymam mızlanınca iyice açılır uykusu..şimdi bi yöntem var onu denicem eğer başarılı olursam kendi odasında yatırcam artık

canım erken yinede yaa uykusu düzene girse bile yaşına gelmeden ayırma..benim ki bizimle yatıyor bizim yatağın yanında karyolası var gece uyudumu nerde uyuduğunu fark etmiyor odasına da yatırsam anlamaz yani ama memedn kesmeden düşünmüyorum odasını ayırmayı uykusu açılırsa sabaha kadar sallarım sonra defneyi :))

canım erken yinede yaa uykusu düzene girse bile yaşına gelmeden ayırma..benim ki bizimle yatıyor bizim yatağın yanında karyolası var gece uyudumu nerde uyuduğunu fark etmiyor odasına da yatırsam anlamaz yani ama memedn kesmeden düşünmüyorum odasını ayırmayı uykusu açılırsa sabaha kadar sallarım sonra defneyi :))

evet ya bende uykusunun acılmasından korkuyorum..kendi kendilerin edalmayı öğrenmeleri lazım..biz nasıl gece dönerken falan uyanıoyoruz geri dalıyoruz bebekler bunu bilmiyor öğrenmeleri lazım..çünkü bu öğrenilen bişeymiş bunu da öğretecek olan biziz..babam gelsin gitsin de çalişmalara başlicam bendeeeeeee

kzımı kaldırdım memesini emdi ama hala uyuyacak gibi şimdi bi üst falan değiştircez ayılsın zilli alt komşu çağırdı kahvaltıya ona gitcez=) hiç bana göre değiller ama olsun hepsi çok büyükler=) ama çağırdı kadıncağız gidelim bakalım=)

onlar denizi seveceklerdirde seni ondan çağırmışlardır bana da yapıyolardı :)))

ben bu hafta diyetime çok dikkat ettim,çok az kaçamak yaptım ama tartım bi eksiliyo bi artıyo bu hafta reglydim ya ondan veya benim bi sorunum var,haftaya dahiliye ye gidip tahlil yaptırmak istiyorum,acaba insülin direncim mi var benim?:26:

bende bu aralar bi diyetisyene gidip kan sayımı yaptırcam

Back
X