Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün terziye gittim 5 pantolon 1 hastane formam vardı daralttım da..yenisini şuanda almak istemiyorum biraz daha vereyim diye..birde hepsini yeni almıştım ..genelde hep bu kilolarda oldugum için giyecek problemi çekiyorum ..terzi abla sen ne çok vermişin dedi..güle oynaya aldı ölçülerimi..........

hakikaten çabaların boşa gitmedi.. sen menülerini yazdıkça kendimden yediğim ekmeklerden utandım :1::1::1::1:

07/03/2012

aynalar.................7+
hazos87................7+
pinkcat87...............7+
melekayşe..............7+
tedis.....................7+
fiyona................7+
1.73..................7+
pisiq....................7+
rainandthesun.........7+
oyagibi...................7+
saliha27...................7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli

07/03/2012

fiyona................7+
1.73..................7+
rainandthesun.........7+
nilipus..............7+
emidaf............izinli
ellerine sağlıkk cınımmm bi fadik eksik :29::29::29::29::29:

kahvaltıya gittik geldik=) şimdi acilen evi toparlamam lazım evi pok götüriyiiiiiiiii=) görüşüüzzzzzzzz

evet ya bende uykusunun acılmasından korkuyorum..kendi kendilerin edalmayı öğrenmeleri lazım..biz nasıl gece dönerken falan uyanıoyoruz geri dalıyoruz bebekler bunu bilmiyor öğrenmeleri lazım..çünkü bu öğrenilen bişeymiş bunu da öğretecek olan biziz..babam gelsin gitsin de çalişmalara başlicam bendeeeeeee

ayy benimki dalıyor canım sağdan sola dönünce uyanıyor sonra kendiliğinden uyuyor geri ama evde bi ses varsa yada değişik bi ses duyarsa ona dikkat kesiliyor uyumuyor..canım benimkinin memeye kalkamadan önce biraz kıpırtısı oluyor ben artık kendimi öle bi şartlamışım ki o kıpırtılar başladımı ben uyanıyorum defneyi hemen emziriyorum geri dalıyor ama bi uyanmazsam uykusu bi açlırsa sabaha kadar salla dur artık...off memeden bi kessem rahatlıycam inşallah arkadaşımın oğlu deliksiz uyuyormuş...deliksiz uykumu o ne ki yaa ben hatırlamıyorum öle bişey diyorum da gülüyor..darısı başımıza inşallah canım birde şu tekniğin inşallah işe yarar...

07/03/2012

fiyona................7+
1.73..................7+
rainandthesun.........7+