Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

buarada size birşey söylicem haziranda memlekete gittiğimizde erkek arkadaşımın ailesi bize gelecekmiş söz yüzüğü takacakmışız annemi aramışlar dün ben daha bugün öğrendim yani sürekli böyle bir konu vardı ama kesin bişey yoktu sizinle paylaşmak istedim

buarada akrepcim maşallah sana canım.süpersin.rüzgarlı havada yürüyüş çok zor aslında.azimle yapıyosun tebrikler tatlım

evet canım dünkü rüzgarı biliyosun resmen uçuruyordu o rüzgarda yürüdüm hemde 2 saati geçti inşallah kırılmaz bu azmim canım tavsiye ederim şeker

slm arkadaşlar. destinam rumuzlu arkadaştan deneme süresi için davet almıştım. daveti için ve mesajları için kendisine teşekkür ediyorum. ama siteye girmekte zorluk çekiyorum. mesaj göndermeye çalıştım sorun çıkıyor. inş bu mesajı gönderebilirim. neler yapmam gerekli bana yardımcı olursanız sevinirim. iki akşamlar...

ÖĞLEN kuru patlıcan dolması 1 tane yedim.onu bile tam yemedim yani çorba vardı çorba içtim yoğurt yedim doydum çok şükür
ben işten eve gidince çok açıkmış oluyrm.buzdolabının yanından ayrılamıyrm bişe yememek için kendimi zor tutuyrm bol bol su içiyrm mecbur
ne guzel yemissin aferim ama bak yine gecmise bakmadanmi gittin kiz bak dovecem seni hhaa:oklava:
buarada size birşey söylicem haziranda memlekete gittiğimizde erkek arkadaşımın ailesi bize gelecekmiş söz yüzüğü takacakmışız annemi aramışlar dün ben daha bugün öğrendim yani sürekli böyle bir konu vardı ama kesin bişey yoktu sizinle paylaşmak istedim
anam guzel haber hii canim insallah hakkinda hayirlisi anam senin haberin olmadanmi aramislar kiz ay ne demisler merak ettim simdi
nezmandir gorusuyorsun canim erkek arkadasinla cok ozel olmassa tabi

slm arkadaşlar. destinam rumuzlu arkadaştan deneme süresi için davet almıştım. daveti için ve mesajları için kendisine teşekkür ediyorum. ama siteye girmekte zorluk çekiyorum. mesaj göndermeye çalıştım sorun çıkıyor. inş bu mesajı gönderebilirim. neler yapmam gerekli bana yardımcı olursanız sevinirim. iki akşamlar...
canim cok oldu seni arkadasim cagirmisti bizde baska takima girdigini dusunmustuk tabiki gel deneme suresine gir canim paylasimda bulunmak sartiyla tabiki

hihh aynalar canim burdasin sanirim
hosgeldin canim takima seni arkadasim gormustu cagirdi ama cevap gelmeyince baska takima girdin sandik
biraz kenidnden bahsetsene canim

neysa galiba gormedin mesajimi ben simdi cikiyorum sonra gelir muhabbet ederiz
islerimin basina donmeme lazim kizlar opuldunuz

slm aynalar hosgeldın tamda sıtenın takıldıgı zamana denk geldı sanırım senın davet edılmen arada kaynamadın allahtan bız gece gunduz burdayız sık sık gırıp bıze katıl yedıgını ıctıgını anlat paylasımda bulun ...

sedaaaa cok sevındımmm ınannnnn kacıncı sınıftasın bılmıyorum ama ınsallah derslerını etkılemez gercı sen akıllı kızsın ....allah tamamına erdırsın....

bugun kım geldıyse ne kadar zayıflamıssın ne yaptın dedı....:)) sanırım tartıdan cok göruntu daha cok bellı oluyor spor sıkılastırıyor ınsanı ....oleyyyy

bu arada bugun annem gelıyor yuruyemıyorum malesef bugun dınleneyım yemek de yemem belkı bır sütlü tatlı olabılır....hıc şeker almadım cunku...aksam gıremem yarın görusmek uzere herkese ıyıaksamlar...

oy oy oyyyyyyyyyy benim kızm büyümüşte söz de takılır olmuş.allah senin iyiliğini versin canım.ayy ne güzel bak demkki erkek arkadaşın seni cidden çok seviyomuş.sen daha 2.sınıfta felan değilmiydin.ne diyelim hayırlkısı olsun inşallah.kız anlat bee heycanlı oluyo.ne demişler.ne zamndır tanmışıyonuz arkadaşınla.ee onunda boyu uzundur demi.ayyyy kuzum benim beee.yerim seni fıstık.Şeniz

slmmmma.s. ya kac gundur giremiyom dun girdim msj gondermek imkansizdi bugun acildi insallah bidaha takilmaz.... bu arda destinam benim sormusun tsk ederim .... bana gelince spor yine yok malesef sabahtan beri kosturmaktan ayaklarim agriyo hemsom okce dikeninden bahsetmisin o sorun bende de var malesef cok kotu simdi aksama kadar ayakta oldugum icin geri basladi ilac tedavisi gordum doktor krem verdi ama sonuc yok buyuk bi ihtimale lazer tedavisi olacam kesin cozum oluyormus bakalim.... yediklerimide yazayim unutmadan sabah klasik kahvalti oglen yarim tabak kabak yemegi yarim tabak pilav aksama yogurt corbasi bu yorgunlukla spor falan yapamam bugun yine:oklava:

aynalar gel canım gell.tek şart çok pauylaşımda bulunman.
1.73 sende buyur gel canım.
öncelikle kendinizden bahsetmekle başlayabilrisiniz mesela.boyunuz yaşınız medeni durumunuz ve en önemlisi kilonuz kaç. kilo alma hikayeniz.
çok mu oldu.neyse siz anlatın işte.

ooo hoşgeldin be hemşerimm.nasılsın.ayy demek sendedemi var topuk dikeni.kız dün çok yürüdümya bugün doğrudürüt basamıyorum.aslında topuk dikeni olup olmadığınıda bilmiyorum.ama netten fellanda baktım o gibi.napcam ben yaaa.hele topuğıumu sıkınca felan çok ağrıyo.geçmiş olsun hemşom.

sedaaa senin adina cok sevindim allah tamamina erdirsin zayifladin da citir gelin olursun insallahhhhhhhhhhhhhhhha.s.

ooo hoşgeldin be hemşerimm.nasılsın.ayy demek sendedemi var topuk dikeni.kız dün çok yürüdümya bugün doğrudürüt basamıyorum.aslında topuk dikeni olup olmadığınıda bilmiyorum.ama netten fellanda baktım o gibi.napcam ben yaaa.hele topuğıumu sıkınca felan çok ağrıyo.geçmiş olsun hemşom.

evet hemsom ya bak ilk olarak ayak kabilarin icine uffffffffff turkce naisl denir onuda bilmiyom ki ek ayak kabi tabani deyim ben sana insallah anlarsin koydugun zaman okcenin yumusak tutma acisindan agrilari hafifletiyo bir de duz aban giyme hafifte olsa okce olmasi lazim doktor bana oyle demisti sanada cok gecmis olsun

evet hemsom ya bak ilk olarak ayak kabilarin icine uffffffffff turkce naisl denir onuda bilmiyom ki ek ayak kabi tabani deyim ben sana insallah anlarsin koydugun zaman okcenin yumusak tutma acisindan agrilari hafifletiyo bir de duz aban giyme hafifte olsa okce olmasi lazim doktor bana oyle demisti sanada cok gecmis olsun
hımm.bi arkadaşta demişti onu eczaneden mi alcam.bide geçende bitkisel tedavisine baktımda viksle ovunca ve poşet sarıp çorap giyerek yatıncada iyi oluyomuş.kız o tabanı koyunca bide ayağımın biri uzun biri kısa olup aksamıyayım.ikisinedemi koyacam.teşekkürler canım.haa mesajını aldım ve msnme ekledim.sende kabul etbeni.
hemsom ben cikiyorum bebislerin yemek zamani aksama gelirim ben
tamam canım hadi görüşürüz.bende çıkacamşimdi.spor yapcam biraz.

kızlar çok çok sağolun ayrıntıları anlatacağım akşam,eve yeni geldik şimdi erkek ark.ım burda ondan kalamıyorum birazdan gidecek gider gitmez burdayım

Back
X