- Konu Sahibi Pinarbartu
- #72.781
görevimi yerine getirmediğim için cezalıyım5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım.burda havalar bayağı düzeldi ama sabah ve akşam soğuk oluyor.güneş var.bizde ona aldanıp bir temiz hastalanıyoruz
araya adam koyan kayınpederim.. evimiz o kadar yakınki arabayla 5 dk.. işte beyin bedava.. 2 tarafında akrabası olmayan birini aracı koyuyuorlar...![]()
keşke aracı koymak yerine eşin kendisini affettirmek için kendisi bişey yapsaydı belki o zaman sen de daha iyi hissederdin.
oyy kıyamam ya iyileşsin artık cocuğum yaaaaagünaydın arkadaşlar.oğluşumun hastalığı devam ediyor.bugün okula göndermedim.dolayısıyla spora da gidemedim.aslında bende pek iyi değilim.eğer kendimi iyi hissedersem akşam gitcem spora.
ayy iyi değilim vall aoya boğazım çok fena acıyor şiştiii=(((nasılsın hazalcım?
ayy inşallah canım yaaaaa bugun de erken yatarsa belki düzelir uykusu=((evet başlicam uyutma çalişmalarınaa evet mümkün olduğunca uyutmamaya çaliscamm=)çok sevindim hazalcığımay inşallah düzelir uyku düzeni.kızının bu yaptığının üzerine git.saat 10 da başla artık uyutma çalışmalarına.gündüz çok uyumasına da izin verme
amin canım inşallahhhhdevamı gelir inşallah![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl oldu canım o..inşallah hep öle olur..sende yatıp uyusaydın kız hemen :))