Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

araya adam koyan kayınpederim.. evimiz o kadar yakınki arabayla 5 dk.. işte beyin bedava.. 2 tarafında akrabası olmayan birini aracı koyuyuorlar...:57::57::57::57::57::57::57:

keşke aracı koymak yerine eşin kendisini affettirmek için kendisi bişey yapsaydı belki o zaman sen de daha iyi hissederdin.

günaydın arkadaşlar.oğluşumun hastalığı devam ediyor.bugün okula göndermedim.dolayısıyla spora da gidemedim.aslında bende pek iyi değilim.eğer kendimi iyi hissedersem akşam gitcem spora.
oyy kıyamam ya iyileşsin artık cocuğum yaaaaa
nasılsın hazalcım?
ayy iyi değilim vall aoya boğazım çok fena acıyor şiştiii=(((
çok sevindim hazalcığım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ay inşallah düzelir uyku düzeni.kızının bu yaptığının üzerine git.saat 10 da başla artık uyutma çalışmalarına.gündüz çok uyumasına da izin verme
ayy inşallah canım yaaaaa bugun de erken yatarsa belki düzelir uykusu=((evet başlicam uyutma çalişmalarınaa evet mümkün olduğunca uyutmamaya çaliscamm=)
devamı gelir inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
amin canım inşallahhhh
aaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl oldu canım o..inşallah hep öle olur..sende yatıp uyusaydın kız hemen :))

kız uyuyamadım ki inanamadım çünkü uyuduğuna ha uyandı ha uyanacak derken 1 oldu saat=) alışık değilim ki=)

Back
X