Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine saglık güzelim

ellerine saglık canım bende tam bilmiyorum ama dogrudur herhalde

ellerine saglık canım üzüldüm şimdi üstüste yapmak zorunda kalmışın bu hafta sayıma ben devam edebilirim canım kalan 3 günü sayabilirim müsaitim sen yogunsun bu ara

ben o gün girememiştim çok hastaydım ertesi gün 12 sinde çektim cezamı:26::26::26::26:

günaydın kızlar.interneti değiştirmeye geliyorlar.şükür kurtulacağız şu kaplumbağa hızındaki internetten.hemen bir geçmiş yapayım da her an gelebilir ustalar

canım benim çok yorulmuşsun.eşine de çok geçmiş olsun canım

ne cips puding

elektrik olmadan yaşam çok zor ya aslı.seni çok iyi anlarım.ilk görev yerimde 1 hafta 10 gün kesildiği olurdu elektriğin.aman neler atlatmışım ben ya

bu hafta börek haftası oldu ikimiz için valla bende çok yedim börek bu hafta.inşallah daha fazla tıkınmamışındır emoş çünkü menün yeterince fazla

ellerine sağlık bebeğem

kızlar ben ebru şallının karın dvd sini aldım 21 günlük kür.göbüşler dümdüz olcek diyo hatun.ama ufak bir sorunumuz var.benim göbüşümü öyle 21 gün filan düzeltemez.şu an ona inanıp 21 gün deneyeceğim.2 gündür hareketleri aletsiz yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum valla göbüşüm epey bir ağrıyo

dümdüz olmaz belki 21 günde ama işe yarar mutlaka işe yaramayan hareket yok çünkü

bu gün itibariyle değişik meğişik, çılgın mılgın, saçma sapan, uyduruk kaydırık, olur olmaz bi diyete başlıyoırum

diyetimizin asıl konusu 0 yağ

yıllar önce uyguladığım bu diyetle 16 kilo vermiştim 1,5 ayda ama akşamları 1 kepekli ekmek yiyordum o zaman

şimdi tekrar yapıcam ama 2 hafta.... 9 kilo garanti

diyetimizin içeriği şu şekil

sınırsız salata
öğlen beyaz kırmızı et serbest

asla yemekler pişmicek en fazla haşlanıcak

sabah
1 kase yoğurt
bitki çayı

öğle
1 tabak patates haşlaması

akşam
1 haşlanmış yumurta

yemekleri öğlen yiyoruz akşam salata haşlanmış yumurta yada yoğurt üçlüsüyle kapıyoruzz

yorumlarınızı ve şikayetlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…