Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben birazdan çıkıcam akupunktura gidicem bugün beni tartacak geçen hafta onun tartısında 118 dim bakalım bu hafta kaç olacak. yalnız evdeki tartıda gram oynamıyor nasıl iş anlamadım

canım ben su doktora gideyim şimdilik yasak sporda sen dene iyi gelirse almayı dusunuyorum..cunku şu an tek sorun bel karın cevresi benim

wouvvvvvvvvvvv cılgın kız hasta masta olma bebeişimm az gorundu bana..

kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk...kızımı sağlık ocağına götürmüştüm bizim eve de çok yakın sağlık ocağı o yüzden sadece cüzdanımı telfnmu anahtarımı aldım indim...ben orda çocuğa baktırırken kaşla göz arasında tlfnumu çalmışlar sinirim çok bozuldu benle birlikte bi tane kadın vardı orda oda gösterdi çantasını ben almadım dedi benden sonra girenler de vardı off artık kim aldıysa günahı boynuna...sinirlerim çok bozuldu yaa şimdi birde tlfn al hattını çıkart işin gücün yoksa...

kızlar ben birazdan çıkıcam akupunktura gidicem bugün beni tartacak geçen hafta onun tartısında 118 dim bakalım bu hafta kaç olacak. yalnız evdeki tartıda gram oynamıyor nasıl iş anlamadım

oya kız yoksa doktor kandırıyormu kız seni gelmeye devam edesin diye :)))
başka yerlerde de tartıl bakalım eğer oralarda da aynı çıkarsa söle doktoruna her tartıda kilom aynı çıkıyor burda niye farklı çıkıyor diye sor bakalım bii:)

anaaaa ciddi misin senn=((((iyi de sen çocuğu gösterirken başkasının odada işi neee alla alla....sağlık ocakları çok b.ktan oldu yaa bende gecen gün gittim hastayım diye saat 4 doktor çıkmışş mesaisi bitmedenn şikayet edecektim sinir oldummm başka doktora zorla göründümm kavga attim resmenn..napcan canım ya sıkma canını cana gelecek mala gelsinn allah bildiği gibi yapsın o şerefsizii

yaa bütün enerjim tükendi valla allah beterinden korusun ama içinde kızımın bi sürü resmi video su vardı canım çok sıkıldı gerçekten yaa bgn sabahtan beri hiç bişey düzgün gitmiyor...

allah çoluğundan çocuğundan çıkarmasın ama iki yakasınıda bir araya getirmesin onun yüzünden çocuğumla yağmurun altında vodofone bayisine kadar yürümek zorunda kaldım...hiç mi allah korkusu yok bu insanlarda anlamıyorum kucağında çocuğuyla yaptığı şeye bak...kim yaptıysa günahı boynuna...

Son düzenleme:
Ben de uygulayamadım canım yaa,yine beraber olup birbirimizi motive edelim,bu hafta geçti artık ne versek o kar ama haftaya daha dikkatli olalım
ya benim de motivasyona ve birlikteliğe çok ihtiyacım var.yoksa kopup gidicem..

:26::26::26::26::26:çok utanıyorum

hayallah cnm yaa çok üzüldüm, çok geçmiş olsun..insanlar insanlıktan çıkmışlar artık.bnm başımada geldiya gecen akşam....bedavadan kazanc oooohhhh ne ala memleket.Allah bildiği gibi yapsın hepsini..
bozma moralini cnm.Allah başka sıkıntı yaşatmasın.

sporu bol iştahı az bol kalori yakımlı ama en önemlisi saglıklı bi gün diliyorumm

günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…