Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslında çikolatayı çok aramam ama ayarım bozuldu 3 gündür önüme ne çıksa yiyorum:125::125::125::125:
ben inanılmaz arıyorum çikolatayı ya kendimi bildim bileli acayip severimmmm
benim de bu sıralar 3-4 gün önce oluyor,benim de aklıma takılıyo yanii.
senin gene 3-4 gün benim hep 1 hafta önceeee
"löpcük gibi" ne kıııııııııız:))))))))
löpçükk işteee yanı bombeliii=))))))
tıslar napıonuz
iyidir cınımm sen napıyorsun bakalımmm iyi misinn
slm kızlar ben geldim
hoşgeldünnnnnnnnnnn

ivet ivettt bi sayııı=)))) darısı başiniza insallah kızlarrrr

hyrlı akşamlar hanımlar nevar ne yok bakalım herkes iyimi.geçmiş yapamadım.beşiktaşın maçını izliyorum da..yani izlemeye çalışıyorum..off donuyo sürekli sinir oldum

hyrlı akşamlar hanımlar nevar ne yok bakalım herkes iyimi.geçmiş yapamadım.beşiktaşın maçını izliyorum da..yani izlemeye çalışıyorum..off donuyo sürekli sinir oldum

iyi akşamalr canım ne olsun arkadaşa gittik bugün yeni geldik sayılır
sana iyi seyirler kimle oynuyor beşiktaş

iyi akşamalr canım ne olsun arkadaşa gittik bugün yeni geldik sayılır
sana iyi seyirler kimle oynuyor beşiktaş
sagol cnm.atletico madridle .aslında ben GSliyim ama UEFA maçı olunca izliyorum böyle maçları..gerçi muhtemelen elenecek.güçlü bi rakip çünkü..
ay birden kendimi kahvede futbol muhabbeti yapn adamlar gibi hissettim:44:
sporun her türünü çok severim ondan bu ilgim

iyi geceler aslı ve tuba nasılsınız?ne var ne yok diye bakmıştım sizleri görünce bi mesaj atayım dedim,ben birazdan çıkacağım minik oğluşum yanımda onu uyutucam.teyzoşları bugün oğluşumun 2. yaş günü.bugün kutlama yapamadık ama haftasonu yapmak istiyoruz inşaallah.Allah herkesin evlatlarına sağlık,mutluluk ve anneli babalı uzun ömür versin.Amiiiinnn.

hoşbulduk sağol iyiiym canım sen nasılsın

hoşbulduk cnaım inş

hadi hayırlısı faydasını görürsün cnaım

ben de iyi sayılır kızlar bgn otobüse binerken dizimi burktum cok agrıyo yürürken yrn netcem okulda bilmiorm.bir de cumartesi gününe telafi koymuslar okula gtmek zorundayz yani offffffffffff

ayyy canım benim..nice yıllara bebek.amin cnm inşallah.iyidir nolsun spordan geldim heryerim agrıyo
bide ayagım kaydı 2 seksen serildim yere.mazallah zayıflıcam dice sakatlanmasam bari:44:

ben futbol maçlarını çoookk önceden bıraktım izlemeyi

iyi geceler canım
allah uzun ömürler versin cnaım nice yıllara
Eki Görüntüle 368638

ben de iyi sayılır kızlar bgn otobüse binerken dizimi burktum cok agrıyo yürürken yrn netcem okulda bilmiorm.bir de cumartesi gününe telafi koymuslar okula gtmek zorundayz yani offffffffffff

geçmiş olsun canım ya kötü olur diz burkulması kendimden biliyorum allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…