- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.321
slm kızlar ben geldim
ben inanılmaz arıyorum çikolatayı ya kendimi bildim bileli acayip severimmmmaslında çikolatayı çok aramam ama ayarım bozuldu 3 gündür önüme ne çıksa yiyorum:125::125::125::125:
senin gene 3-4 gün benim hep 1 hafta önceeeebenim de bu sıralar 3-4 gün önce oluyor,benim de aklıma takılıyo yanii.
löpçükk işteee yanı bombeliii=))))))"löpcük gibi" ne kıııııııııız:))))))))
iyidir cınımm sen napıyorsun bakalımmm iyi misinntıslar napıonuz
hoşgeldünnnnnnnnnnnslm kızlar ben geldim
bi sayı galiba
hoşgeldin cnm nasılsn
hoşgeldünnnnnnnnnnn
ivet ivettt bi sayııı=)))) darısı başiniza insallah kızlarrrr
yarın spora veee yine geçen haftaki diyete başlıyorum boğazımn acıması bitti şükür=)
evet bencede çok iyi olmuş geri dönmesitekrar yorumları beğenebiliyoruz ayy çok sevindim buna
hyrlı akşamlar hanımlar nevar ne yok bakalım herkes iyimi.geçmiş yapamadım.beşiktaşın maçını izliyorum da..yani izlemeye çalışıyorum..off donuyo sürekli sinir oldum
evet bencede çok iyi olmuş geri dönmesi
sagol cnm.atletico madridle .aslında ben GSliyim ama UEFA maçı olunca izliyorum böyle maçları..gerçi muhtemelen elenecek.güçlü bi rakip çünkü..iyi akşamalr canım ne olsun arkadaşa gittik bugün yeni geldik sayılır
sana iyi seyirler kimle oynuyor beşiktaş
iyi bi yöntem valla.kolaylık olur bizede.evet biz daha önce giden arkadaşın son mesajını beğeniyorduk geri geldiğinde kaldığı yeri bulması kolay oluyordu yine böyle yapalım biri gitti mi son mesajını beğenelim
ben inanılmaz arıyorum çikolatayı ya kendimi bildim bileli acayip severimmmm
senin gene 3-4 gün benim hep 1 hafta önceeee
löpçükk işteee yanı bombeliii=))))))
iyidir cınımm sen napıyorsun bakalımmm iyi misinn
hoşgeldünnnnnnnnnnn
ivet ivettt bi sayııı=)))) darısı başiniza insallah kızlarrrr
hoşbulduk sağol iyiiym canım sen nasılsın
hoşbulduk cnaım inş
hadi hayırlısı faydasını görürsün cnaım
ayyy canım benim..nice yıllara bebekiyi geceler aslı ve tuba nasılsınız?ne var ne yok diye bakmıştım sizleri görünce bi mesaj atayım dedim,ben birazdan çıkacağım minik oğluşum yanımda onu uyutucam.teyzoşları bugün oğluşumun 2. yaş günü.bugün kutlama yapamadık ama haftasonu yapmak istiyoruz inşaallah.Allah herkesin evlatlarına sağlık,mutluluk ve anneli babalı uzun ömür versin.Amiiiinnn.
ayyy canım benim..nice yıllara bebek.amin cnm inşallah.iyidir nolsun spordan geldim heryerim agrıyo
bide ayagım kaydı 2 seksen serildim yere.mazallah zayıflıcam dice sakatlanmasam bari:44:
sagol cnm.atletico madridle .aslında ben GSliyim ama UEFA maçı olunca izliyorum böyle maçları..gerçi muhtemelen elenecek.güçlü bi rakip çünkü..
ay birden kendimi kahvede futbol muhabbeti yapn adamlar gibi hissettim:44:
sporun her türünü çok severim ondan bu ilgim
iyi geceler aslı ve tuba nasılsınız?ne var ne yok diye bakmıştım sizleri görünce bi mesaj atayım dedim,ben birazdan çıkacağım minik oğluşum yanımda onu uyutucam.teyzoşları bugün oğluşumun 2. yaş günü.bugün kutlama yapamadık ama haftasonu yapmak istiyoruz inşaallah.Allah herkesin evlatlarına sağlık,mutluluk ve anneli babalı uzun ömür versin.Amiiiinnn.
ben de iyi sayılır kızlar bgn otobüse binerken dizimi burktum cok agrıyo yürürken yrn netcem okulda bilmiorm.bir de cumartesi gününe telafi koymuslar okula gtmek zorundayz yani offffffffffff
ayyy canım benim..nice yıllara bebek.amin cnm inşallah.iyidir nolsun spordan geldim heryerim agrıyo
bide ayagım kaydı 2 seksen serildim yere.mazallah zayıflıcam dice sakatlanmasam bari:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?