- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #73.301
hastalıklar uğursuzluklar peşimizi bırakmadı topiciğimize kurşun döktürelim en iyisi kızlar hehehe
beğen butonu geri gelmiş....:44::44::44:niye gitmişti ki???
slm kızlar nasılsınız
benim bugün başım felaket ağrıyor ya dün banyo yapıp saçlarım tam kurumadan yattım ya ondan mı acaba
evet ya hiç giremiyorsun bi yazıyorsun sonra yoksun şşekerimmmsayfayı açıyorum 2 kelam yazıyorum hop tekrar bir yoğunluk başlıyor. Zaten bu hafta topiğimize noldu anlamadım
ayy valla ya bi kursun döktürelim hehehehhe=)))hastalıklar uğursuzluklar peşimizi bırakmadı topiciğimize kurşun döktürelim en iyisi kızlar hehehe
kızlar defne ağacının hikayesinin resmini çizdim hemide kendim tasarladım.fotoğraf makinası şarjda dolsunda facede yayınlıycam :)
aslında çikolatayı çok aramam ama ayarım bozuldu 3 gündür önüme ne çıksa yiyorum:125::125::125::125:hehehehheheh arada ye sen o yüzden bi parça çikolata yoksa saldırıyor insann
benim de bu sıralar 3-4 gün önce oluyor,benim de aklıma takılıyo yanii.bende regl oldumm off poff bacaklarım tutmuyor yineeee =(((( ya hep 1 hafta öne kaıyor benim reglim ya eskiden 1-2 gün kayardı artık hep 1 hafta yaa normal mi kiii??????????
27 beden de ne olaki??bgn moralim gayet iyi inşallah da öle gider uyudum uyandım dünden eser kalmadı....kızlar 27 beden olan bi kotum vardı içine giremiyordum bgn sabah resmen girmiş bulunuyorum hala eskisi kadar rahat olmuyor biraz belden sıkıyor ama olsun önceden totodan yukarı çıkmıyordu...
"löpcük gibi" ne kıııııııııız:))))))))benimkilerde 27 beden bacakları bollaşmaya başladı yaaa belleri hiç sıkmıyor artık ama oturunca löpcük gibi karın oluyor sinir oluyorummmmmm......napcaz bu karınları yaaaaaaaaaaaaaa..ayakta sorun yok düz ama oturuncaaa hiç oturmasak mı kikikiki
aman emine dikkatli yap sporlarını,incelecem derken sakatlanma sakın.sabah kalktım.gittim sporumu yaptım geldim.şimdi bir kahve içiyorum sonra da koşu bandına çıkcam.akşam da pilates yapcam.ya ben çok sardım spora ya
aynen ben de öyle söyledim emoş,en zayıfken bile 32 beden kot giyiyodum herhalde:26:27 beden pantolon varmı :44::44::44::44::44::44:
ben hayatımda 48 in altında giymedim
Zaten özge kendime şaşıyorum,neredeyse 4 aydır diyetteyim ve aralarda bozsam da devam ediyorum diyete,inşaallah yine başlıycam ,tamamen bırakmaya hiiiç niyetim yok ama bukadar uzun süredir yapabilmemde de sizin payınız çok büyük iyiki varsınız güzel arkadaşlarımhehehehee çek canım çek :)) diyete başladığında ki en önemli kural bozsanda kaldığın yerden devam etmektir...durmak yok yola devam...
Zaten özge kendime şaşıyorum,neredeyse 4 aydır diyetteyim ve aralarda bozsam da devam ediyorum diyete,inşaallah yine başlıycam ,tamamen bırakmaya hiiiç niyetim yok ama bukadar uzun süredir yapabilmemde de sizin payınız çok büyük iyiki varsınız güzel arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?