• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayşem seni görüyom ama sanırım işin var bende çıkıyom makinaya çamaşır attım.o çıkana kadar derse bakem biraz ben buralardayım ama göremeyebilirim:16::16::16:

kızlar ben uzaktan egitimle hemşirelik lisans tamamlama okuyorum.bu hafta 2. vizelerimiz var.pc üzerinden oluyo.:126::126::126::126:

mayıs sonu haziran başı gibi final olacak.inşallah bu sene bitecek...4.sınıftayım

hayırlı olsun emoşum işin zor ama sen halledersin :54::54::54:

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrr
günaydın canım
QUOTE=1.73;23659327]kızlar ben uzaktan egitimle hemşirelik lisans tamamlama okuyorum.bu hafta 2. vizelerimiz var.pc üzerinden oluyo.:126::126::126::126:

mayıs sonu haziran başı gibi final olacak.inşallah bu sene bitecek...4.sınıftayım[/QUOTE]
inşallah hadi bakalım bitirde kurtul...
gunaydın guzeller..İstanbul'da güneşli güzel bir sabaha uyandım..gununuz guzel olsun:118::118::118::118::118::118::118::16::16::16::16::16::16::16::16:
günaydın canım...ayy ısınsın zaten artık havalar yaz gelsin denize gidelim :))))
kafasını gözünü kıraymışım daha makbule geçerdi:9:

ben de yazacaktım ama neyse dedim senin yazacağını tahmin edip bu zevki sana bıraktım :)))

kızlar ben uzaktan egitimle hemşirelik lisans tamamlama okuyorum.bu hafta 2. vizelerimiz var.pc üzerinden oluyo.:126::126::126::126:

mayıs sonu haziran başı gibi final olacak.inşallah bu sene bitecek...4.sınıftayım

ayy emoşum kolay gelsin çaliş vallaaa

kahvemi içiyorum kız uyudu etrafi toplicim kahvem bitince sonra temizlik poffff sabah ütünün yarısını yaptım yarısı duruyor ayy bu evin işi hiç bitmiyor yaaaaaaaaa

kızlar oyadan haberi olan varmı ne zamandır girmiyor..en sonda kilo veremediği için sıkıntılıydı ayrıldmı yoksa..

Son düzenleme:
kahvemi içiyorum kız uyudu etrafi toplicim kahvem bitince sonra temizlik poffff sabah ütünün yarısını yaptım yarısı duruyor ayy bu evin işi hiç bitmiyor yaaaaaaaaa

ev işi bitmiyor canım yaa benimde kız uyuyor uyansın ortalığı süpürücem...çamaşır yıkıycam birde dün kuruyanları katlıycam ev işi nankör şekerim arkanı döndüğünde sana ihanet edip hemen kirleniyor :)

ev işi bitmiyor canım yaa benimde kız uyuyor uyansın ortalığı süpürücem...çamaşır yıkıycam birde dün kuruyanları katlıycam ev işi nankör şekerim arkanı döndüğünde sana ihanet edip hemen kirleniyor :)

bende etrafı topladım biraz kızın park yatağını bizim odadan çıkarmıştık komidinleri boşalan yere koydum bende artık kendi odasında yatıyor hanımefendi çekmeceleri düzenledim biraz çamasır topladım su an bi makine yıkandı asılmayı bekliyor diğerleri de yolda hehehhe ayy hiç bitmiyor cidden yaaa daha süpürülcek silincek tozun yarısını aldım ayy yarım yamalakkk=) kızı uyandırcam şimdi meyvesini yedircem oıffff offfffffffffffff

günaydın canım
QUOTE=1.73;23659327]kızlar ben uzaktan egitimle hemşirelik lisans tamamlama okuyorum.bu hafta 2. vizelerimiz var.pc üzerinden oluyo.:126::126::126::126:

inşallah hadi bakalım bitirde kurtul...

günaydın canım...ayy ısınsın zaten artık havalar yaz gelsin denize gidelim :))))

ben de yazacaktım ama neyse dedim senin yazacağını tahmin edip bu zevki sana bıraktım :)))[/QUOTE]
insan antalkyada yaşayınca tabi dilekler değişiyor :)

hehehehhe tamam cicim olmayız=)
:9::9::9:

iyiyiz canım sen nasılsınnnn
iyi nolsun bide şu iş durumum netleşse daha iyi olacagım:44:

Doktor derdime bir çare:) :)
hayırdır canım??bi sıkıntınmı var??

çok begendim...ögle çok gibi önemli degil.akşam güzel olmuş
regl oldum da dün tatlılar oyüzden brz fazla oldu:26:akşam telafi etmeye çalıştım ama:34:

Allah kolaylık versin canım.tez zamanda biter inşallah:34:

gunaydın guzeller..İstanbul'da güneşli güzel bir sabaha uyandım..gununuz guzel olsun:118::118::118::118::118::118::118::16::16::16::16::16::16::16::16:
evet güneşli istanbul..ayy bahar gelsin artık yaa çok özletti:52::52::52:

heheheh bu takımdaki kimse normal değil ki herkes delüüüüüüüüüüüü
evet delüyüz biz:52::52::52:
böyle iyiyiz :9::9::9:

Back
X